JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
18663
View
80
Reply

check HANDPHONE pasangan

[Copy link]

Author: lovekakashi       Show all posts   Read mode

Post time 23-5-2011 03:19 PM | Show all posts
aku mesti rasa nak gelak bila kes cek henfon ni.
masa sekolah dulu, ex aku nak cek henfon, aku punya mengamuk masa tuh. aku cakap, bapak aku tak cek henfon aku kau apsal nak cek plak? gila garang aku time sekolah.

masa kat kolej, aku plak yang cek henfon ex aku. sekali terjumpa mesej dia sayang2 dengan pempuan lain. masa tuh aku kat library. mengamuk btol aku malam tuh, marah sangat2. terus aku balik, tak jumpa dia pastuh, call sms sume aku tak jawab. betapa emo nya aku zaman dulu kala.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2011 05:11 PM | Show all posts
Reply  TanSriJess


    memang tulah yg plg baik...ati pun x sakit...
tp ai tpakse ...
ONJES Post at 23-5-2011 09:50 AM


kekadang bila duk belek2 phone...dia ada gak la ternampak gambar2 pompuan

ai cakap jer...kawan yg send pic gelpren tadi

di sndri pun dh sedia maklum kengkawan ai jenis camana...( xdak yg gay )
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2011 05:15 PM | Show all posts
carly adalah isteri yang selalu delete message x penting dlm h/p hubby.... sebab kalu x tlg delete kan.. alamatnya x leh le nak masuk msg2 lain.....
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2011 08:44 PM | Show all posts
aku dlm kategori yang ketiga.. laki aku mmg jarang check akunyer hp..
aku pon jarang gak check dianye hp..
privacy maa
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2011 01:00 AM | Show all posts
me mmg jenis suka godek hp org
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2011 11:56 AM | Show all posts
bini aku sellau cek hp aku daaa
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2011 12:03 PM | Show all posts
sama2 menggodek
siputsedut Post at 23-5-2011 08:49



    lama aku x pakai ayat ni. mak aku suka nyebut ni.
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2011 12:16 PM | Show all posts
lama aku x pakai ayat ni. mak aku suka nyebut ni.
wanp@ntai Post at 24-5-2011 12:03



    godek menggodek
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2011 12:30 PM | Show all posts
carly adalah isteri yang selalu delete message x penting dlm h/p hubby.... sebab kalu x tlg delete k ...
carly_lah Post at 23-5-2011 17:15



erk...sama, sama....
kita pun selalu wat cenggini gak. sbb selalu sms x dapat masuk sbb inbox semedang penuh...
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2011 12:51 PM | Show all posts
what abt gf yg slalu check fb/emel/twitter bf diorg?

aku ada sorg kawan lelaki yg baru putus tunang. die ni mmg agak playboy la, erm tp mmg gatal pun. hahaha so aku tulis kt wall die pasni jgn flirt2 lg. skali tu kt emel aku ade notification yg die dah reply status aku tu. tp die reply thank u jelah. aku bukak wall die konon nk reply balik, eeehhhhh dah kene delete????

aku suspek awek baru die yg delete la kot. sbb mcm tak logik kalau kawan lelaki aku tu yg delete why susah2 nk reply ?  hhmmm...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2011 05:01 PM | Show all posts
aku rajin gak godek2 hp suami aku..suami aku slalu aku pegang hp mesti dia ngat aku sms dgn sape2..tp aku slalu je main game sudoku kat hp..dah jd gian.suami aku jenis xkisah..kalo ada msg ke ape,kdg2 mls baca..mtk tlg aku bacakan..kalo dia kat umah mmg hp tu ntah kemana.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2011 11:47 PM | Show all posts
hmmm kdg2 kene godek jugak tp jgn selalu la..tiap kali jumpe je godek.. op coz le si dia dah standby kan.. so, sy selalu cek time yang si dia x jangka sy akan check hp die..hehhe
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2011 03:06 AM | Show all posts
kowser la sngt nak check henpon boipren aku.. plus bagi naku..kalu aku tka buat macam tuh..sure die pon tak buat kes cek2 henpon neh..

satu lgk..pasal kes fren finder...aiiigoo..takde life sngt bf-gf or finder2 pasangan memasing. setiap min nak tgk pasangan ada kat mana...aiiyyoo!!~ queen control or tk percayakan pasangan korunk??/
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2011 10:38 AM | Show all posts
kitorang laki bini dua2 cek tepon...tapi aku yang lagi kerap cek sampai setiap detail call, inbox, send item sume cek..
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 04:15 PM | Show all posts
Reply 1# lovekakashi
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2011 08:51 AM | Show all posts
me selalu aje check hphone laki,
no hal aje, sbb my mom selalu hantar sms kat laki,
so nak lah baca gak

dan kalau hphone me berbunyi tanda masuk sms
atau email, kalau laki dekat ngan hphone, dia siap bacakan lagi..
its good like belajar membaca bahasa melayu gitu tuk dia..
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2011 09:31 AM | Show all posts
Reply 4# TanSriJess


    betul tu walaupun pasangan tu tak berapa sempurna..



pelik skrg ni ade spy cam bentuk kunci kereta la n terbaru ape mende tak yg leh rakam suara kalau kite takde...



bg aku kenape terlalu nak banyak fikir dan ragu...why? juz jalani hidup macam biasa sudah la kan....xperlu syak pada pasangan..
lain la kalau memg ade kes....kalau saje2 nk gune atas dasar nak test baik xpyh...juz percaye je pd psgn...
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2011 12:57 PM | Show all posts
kalau saya.. saya cek hp suami..

bila sy terbaca sesuatu yang tak menyedapkan ati.. sy simpan duluuu...
tak terburu2 nak menyerang..

tunggu masa sesuai je, pelan2 saya selit & tegur indirect...
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2011 03:17 PM | Show all posts
Ehmm!

Tak cek hp hubby pun...tapi oleh kerna dia suka cek2 hp i..so i pun cek balik hp dia!...hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2011 03:45 PM | Show all posts
no 5...
bini aku xpecaye kat aku.. heheh..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.093637s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list