Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
19884
View
80
Reply

check HANDPHONE pasangan

[Copy link]

Author: lovekakashi       Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-5-2011 01:27 PM | Show all posts |Read mode
aku slalu gak tgk kapel/laki bini...slalunya si awek/bini yg slalu check hp laki dorg, takot laki ada scandal

pernah skali aku g mkn kt kdai, ada 1 kapel tue, awek dia nk check hp bf dia...bf dia xbg, tp last2 awek dia rampas hp...p2 awek tue nmpk kt hp bf dia ada call no.pompuan lain kot..trus marah@majok & tinggalkn bf dia kt c2..p2 si bf kena lak g pujuk...haha

so, nk tny korg kt sni plak jenis cmne...huhu
Single Polls, Total 124 Users voted
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2011 01:48 PM | Show all posts
sy pmpn,bese laki dok godek2 hp..tp dlu pn sy check hp dia cume skg dah mls,wat saket ati je kalo tau mende2 yg x spatotnye..kalo dia jodoh sy,ade la tu..trust him..huhuuuu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2011 02:15 PM | Show all posts
Post Last Edit by nuryakmal at 20-5-2011 14:21

wa pakai passcode.....hehehehehe.. tak ahhh acah jek
masing2 yang cek hp masing2.. selalu tengok gambo pastu cek berapa banyak bil masing2.. iols selalu kena marah ngan heols sebab bil mesti terbabas tinggi.. nak wat camne mama kite jauh.. laki wa seorang camwhore ..asyik amik gambo jah ngan henpon.... mengalahkan fomfuan.. tak gitu abe tangge ku

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2011 02:46 PM | Show all posts
kami laki bini memang x pernah check tepon/hp pasangan masing2

buat apa nak "carik kesalahan" jika semuanya sudah berada dlm keadaan baik & sempurna?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2011 02:48 PM | Show all posts
nak jwb leh...sama2 chek....hehehe....coz nk tmbh kepercayaan pd sidia...part liss plk bg dia chek pun atas alasn yg sama.....
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2011 04:22 PM | Show all posts
ai selalu cek hp pasangan..... ttp just utk update dan delete sms, email, log in yg lamer2 jer....
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2011 05:09 PM | Show all posts
aku check hp bf.. aku mintak, laju je die hulur..
hp die kosong.. gmbr aku pon xde.. sekali tu je check.. saje je check sbb mmg tau xde ape yg nk curiga pasal die..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2011 05:13 PM | Show all posts
xkoser nak check...
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2011 05:37 PM | Show all posts
jarang .. sebulan sekali pun susah ..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2011 08:08 PM | Show all posts
ai selalu check henpon my bf sb before ni dia pernah buat kes.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2011 08:35 PM | Show all posts
dgn x-awek ak sblm nie memg ak x akan check sbb buat sakit hati, msa kitaorg kuar pun leh msg dgn org lain phone smpai 2,3 biji gak... tpi dia kdg3 check phone ak
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2011 09:15 PM | Show all posts
aku suka amek handset kasi sorok, x suka belek lebih2.....
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2011 09:23 PM | Show all posts
awek aku kekadang check hp aku..... nasib baik aku dah insaf..... HP bukan alat yang baik utk berskandal skandalan

aku jarang sgt check hp dia...walaupun selalu nampak dia main sms..aku bg warning je...kalau kantoi habislah nasib dia
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2011 11:37 PM | Show all posts
wat pe nak check hp pasangan, satunya klu terjumpa benda2 yg boleh menyakitkan hati, kan kita juga yg tensen. lagi satu, pasangan kita dan kita sendiri perlu space masing2. bukan semua benda nak share.

p/s, aku tak suka org usik hp aku, so aku tak suka usik hp org. i need my privacy, so i give u the privacy also.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2011 01:17 AM | Show all posts
Kekadang ada juga buka hp suami tgk msg atau call masuk.Bukan cek sorok2 tapi depan dia.Dah nama pun suami sendiri apa yang kita nak buat buat jer la depan dia.Suami pun macam tu juga.Ikut suka hati dia la nak tengok hp saya.Tak kisah pun.
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2011 11:05 PM | Show all posts
lyss kisah sgt2 kalau boi nak usik henpon!! mmg tak bagi ok!!! :@ lyss pon xkosser nk check phone die.. buang mse je. bek check pesbuk,
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2011 08:49 AM | Show all posts
sama2 menggodek
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2011 09:50 AM | Show all posts
Reply 4# TanSriJess


    memang tulah yg plg baik...ati pun x sakit...
tp ai tpakse chek hp laki ai utk tgok belen kredit jek...pasal laki ai x penah mik tau hp ader kredit atau tak....time nak guna hp urgent time tu xde kredit...yg jadik mangse, haku gak...kredit aku kena pau....
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2011 12:06 PM | Show all posts
yg terbaik..jgn le ada rahsia antara somi isteri..senang hdp
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2011 01:26 PM | Show all posts
tak penah check..tapi die sendiri yg kdg2 bagi..
die pun tak penah check..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.097133s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list