Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
26654
View
172
Reply

Pelakon baru dengan VIP???

  [Copy link]

Author: mickeylina       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-5-2011 10:17 AM | Show all posts |Read mode
i ada bace lam metro pagi ni...ada artis baru dengan VIP....i speku Neelofa....hehe...(mati la aku)...
sebab artis baru ni di katakan menyebabkan sorang aktor ni putus dengan kekasih hatinya...(shah jezel n maria farida)...hehe...
betul tak my speku???






p/s : kalo ada salah silap maap kan i sebab pes time post thread kat bod gosip ni...
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 11-5-2011 10:22 AM | Show all posts
Post Last Edit by haninuha at 11-5-2011 10:24

SOSEH SOSEH: Pelakon baru dengan VIP?



PELAKON baru ini pernah dikatakan menjadi punca menyebabkan hubungan seorang aktor kacak dan aktres terkenal putus. Memang macam-macam versi yang kita dengar mengenai masalah itu. Kononnya sejak aktor tadi berlakon dengan pelakon muda ini, hubungannya dengan kekasih hati terputus.
Lantas SS menobatkan pelakon baru yang cantik wajahnya ini hebat dalam kes rampas-merampas. Namun, peliknya sekarang, apabila teman media bertanya kepadanya mengenai hubungannya dengan aktor tadi, dia bukan main menafikannya.

Terkini yang SS dengar, pelakon baru tadi sudah berpindah ke rumah berdekatan dengan aktor itu. Tak cukup dengan gosip itu itu, ada pula cerita lain yang SS dengar.

Pelakon muda yang akan muncul dengan filem sulungnya tidak lama lagi sibuk memukul canang dengan semua kru produksi yang kini dia dilamun cinta dengan VIP pula.



speku Neelofa jugaksss..

Clue 1) shah Jazle dgn kak mariah laa.. sape lagi.
Clue 2) Filem Azura 2011 tu kot..


kalo betul, hmmm harap muka je la lawa.. perangai x semenggah jugak..
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2011 10:23 AM | Show all posts
sapakah? baru nak naik dah eksyen lbh :re:
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2011 10:27 AM | Show all posts
neelofa dulu rampas boytoy mariam paridah khen? ade possibility jugak...
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2011 10:34 AM | Show all posts
uuuhuh.. uwek.. xminat dia..
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2011 10:38 AM | Show all posts
kalo dah lawo...ada pakej segala mahunya VIP x nak ngorat...jenis artis suka propa gitu le..br satu pilem...ngalahkan dah berlakon berpuluh2 pilem....
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2011 10:41 AM | Show all posts
hm .. gebu tuuu .. jap ek mek selongkar email2 yang mek dapat .. sebentarrrr
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2011 10:41 AM | Show all posts
berseronok hanya di dunia. akhirat??
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2011 10:41 AM | Show all posts
aderla jugak muke byrah dalam diam..

Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2011 10:42 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2011 10:42 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2011 10:43 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2011 10:43 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2011 10:44 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2011 10:45 AM | Show all posts
wooo .. ketet selambak ghupenyer..

Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2011 10:45 AM | Show all posts
wooo .. ketet selambak ghupenyer..

Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2011 10:46 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2011 10:47 AM | Show all posts
MF mampu tak bergambo ginia??

Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2011 10:48 AM | Show all posts
MF mampu tak bergambo ginia??

Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2011 10:49 AM | Show all posts
nie family die..

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list