Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
438811
View
1799
Reply

Panggilan Telefon Misteri

   Close [Copy link]

Author: cik_es       Show all posts   Read mode

Post time 5-5-2011 09:18 AM | Show all posts
huhuhu........
best nyer citer ecah.....
hati aku terus digaru garu.......

kamsia gak sbb gegeh citer kat kitorg neh
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2011 09:22 AM | Show all posts
Kamsia.. kamsia...
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2011 09:43 AM | Show all posts
akan ku tunggu TT abihkan citer....
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2011 10:36 AM | Show all posts
minggu dpn star asuk trid ni lg..ekekkekee
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2011 11:12 AM | Show all posts
Post Last Edit by mawarkhayalan at 5-5-2011 11:20

helo..helo..

nak mintak kebenaran ni, aku pun ade gak citer pasal telefon office ni..
(maaf ampun TT hamba menumpang post)

macam ni,
kat ofice aku 3  org je yg bekerja, sorang ofice boy (yg datang pagi jep), sorang lg mr bos..
so aku selalu le keseorangan kat dalam ofice ni..
citer die camni, ade satu petang tu, lebih kurang pukul 5.25, aku bersiap nak balik..
mase tu mr boss aku takde..tengah siap2 nak balik, telefon ofice aku berbunyik..
aku angkat la..sore dalam telefon tu aku kenal sgt, kawan aku gak..pasal company mr boss aku ni ngan company mr boss kwn aku ni ade link..selalu gak la kiteorg contact pasal keje..

ok, petang tu die kol aku die tanye aku dah balik ke belum, sebab die nak dtg lepak kat ofice aku..so aku cakap la, kalau ko nak dtg, aku tggu..pastu die suruh aku ttgu pasal die dah nak sampai..then kiteorg letak telefon..
lebih kurang 15 minit aku tggu die tak sampai lg..kire2 dlm pukul 5.45 aku kol balik ofice die..gune telefon ofic aku..bile aku tanye mane ko?? kate dah nak sampai..
jeng3x..die cakap sampai ape? aku tanye die bukan die ade kol ofice aku ke td? then die cakap bile mase plak die kol..so aku citer la kat die dr A-Z..
die pesan kat aku suruh aku letak phone n kuar dr ofice tu cecepat..
dah la aku sengsorang dlm ofice..tingkat 2 plak tu..
jadi,

i) dengan sape aku berbual td?
ii) agak2 kalau aku tggu gak sapekah tg akan muncul?
(tapi sore n gaye die bercakap sebijik mcm kwn aku ni...)

balik umah aku terus story kat apak aku..
apak aku ckp 'die' nak berkenalan ngan ko...

mr boss pasni jgn tinggalkan daku sengsorang..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2011 11:29 AM | Show all posts
helo..helo..

nak mintak kebenaran ni, aku pun ade gak citer pasal telefon office ni..
(maaf ampu ...
mawarkhayalan Post at 5-5-2011 11:12



    seram gak cite ko..
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2011 11:31 AM | Show all posts
Reply 134# cik_es
Salam,
China2 hakka ni selalunya very bersopan santun and sgt sabar..aku ada member hakka..kalau tgh sembang2 dan aku naik angin, dia boleh jer cakap dgn low tone..hilang terus hangin aku...he he he..
ok..ok....sorry OT..sila sambung ye ecah..
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2011 11:38 AM | Show all posts
hehe kamsiaaa kamsiaaa
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2011 11:49 AM | Show all posts
kamsiiaaaa...kamsiaaaa.....terhibur gak aku baca......
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2011 12:18 PM | Show all posts
seram jugak...xsbo teman nk nunggu ending nyeee
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2011 12:35 PM | Show all posts
wah sayer teramat teruja dgn cerita ini...
best2... lagi lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2011 01:40 PM | Show all posts
cite TT mmg best..
nmpknye kena tggu mlm br TT hapdet ekk..
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2011 01:46 PM | Show all posts
mane TT? nak lg..
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2011 01:57 PM | Show all posts
tunnnngggguuuuu.... kamsia..kamsia...
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2011 01:58 PM | Show all posts
mane TT? nak lg..
mawarkhayalan Post at 5-5-2011 13:46



    tt siang bz.....mlm baru dia hapdet citer.....
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2011 02:13 PM | Show all posts
tt tak cuba rakam perbualan dengan henfon ka?
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2011 02:31 PM | Show all posts
xxKAM C YA.....
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2011 02:40 PM | Show all posts
wah..best..xsabo tggu sambungn...cpt tt...huhu
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2011 03:27 PM | Show all posts
kamsia medang..
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2011 03:27 PM | Show all posts
Reply 156# suatumasa


    baek...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085100s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list