Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
438410
View
1799
Reply

Panggilan Telefon Misteri

   Close [Copy link]

Author: cik_es       Show all posts   Read mode

Post time 4-5-2011 04:40 PM | Show all posts
apa kata kite pakat2 cari kan atuk utk nenek tuh...x der ler dia kaco tt dah...dok kaco atuk je ler. ...
suatumasa Post at 4-5-2011 16:20


mana nk cari??nk iklankn ke??
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2011 04:40 PM | Show all posts
sabar menunggu nie...
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2011 04:54 PM | Show all posts
Reply 100# Orange_7491


   Buatnya dia dah off kan hp dia tuh.........tapi masih juga berbunyi pukul 5 pagi. Lagi skeri meri kan.....
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2011 05:04 PM | Show all posts
Reply  Orange_7491


   Buatnya dia dah off kan hp dia tuh.........tapi masih juga berbunyi puku ...
Ina_pk Post at 4-5-2011 16:54



korang nih ngarut lah.. dari pash tak penah pk ke situ..
macam2 ada dalam mind pash nih skarang..
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2011 05:06 PM | Show all posts
Tt bile nak sambung citer? Iols da refresh n dok ulang masuk kuar dari thread ni tgk da ade hapdet blom. Jgn la ckp sambung season 2 tahun depan.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2011 05:09 PM | Show all posts
Reply 104# pashminamerah


   ....sila ajak sesiapa untuk temani pash...Kalau belum kawen sila ajak kucinggggg..
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2011 05:09 PM | Show all posts
dahsyat gak TT ni...berjaya dapat feedback sampai page ke 5 walaupun dia 1st time start cite semalam,punya la ramai dok tunggu update kat thread ni....congrats TT...cerita yang lain drpd lain...aku yg selalu jadi SR dan malas nak komen pun terus tak tahannnnnnnnn......ramai ke customer ko TT? murah rezeki hendaknya.malam ni aku online harap2 dah banyak cerita sampai page 10 ke hehe
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2011 05:09 PM | Show all posts
Tt bile nak sambung citer? Iols da refresh n dok ulang masuk kuar dari thread ni tgk da ade hapdet b ...
aLieNzDaToR Post at 4-5-2011 17:06


same same la....dr pg td dok jenguk selang sejam....nak tggu sambungan punyer pasal...

penantian itu satu penyeksaan
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2011 05:13 PM | Show all posts
korang nih ngarut lah.. dari pash tak penah pk ke situ..
macam2 ada dalam mind pash nih skara ...
pashminamerah Post at 4-5-2011 17:04



   
kan alarm tipon tu boleh d setkan utk berbunyik w/pun dah di off kan... cer try buat cenggitu dlu... klu 'dia' call jgk harus la uols jual je no n henpon uols tu dkt ustaz harun din...
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2011 05:20 PM | Show all posts
sambung lgik! ehhehe
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2011 05:22 PM | Show all posts
takde lagik...takpa2..esok mesti TT dah update
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2011 05:34 PM | Show all posts
Salam,
mana cerita?...
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2011 05:40 PM | Show all posts
sambunglah....... tak sabar nak tahu nie...
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2011 06:07 PM | Show all posts
aik blom masuk lagi tt ni... busy betul kat kedai yer.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2011 06:09 PM | Show all posts
Nampaknya suasana semakin Genting...TT belum muncul2 lagi...

nampaknya beberapa pihak telah pun ingin melakukan pemberontakan akibat ketidak tahanan menunggu punya begitu lama.....

adakah TT akan kembali jmenyejukkan keadaan dan menamatkan kegersangan mereka?

sama2 kita saksikan
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2011 06:12 PM | Show all posts
Reply 93# pashminamerah

1. sape yang call pash if itu betul mesin faxxx???   



alamak...mungkinkah Transformersz?
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2011 06:14 PM | Show all posts
Reply  pashminamerah




alamak...mungkinkah Transformersz?
AbukRokok Post at 4-5-2011 18:12



entahlah, pash pun tak tau ..
kalau transformers, mesti prof razak mohaideen dah amik dia wat pilem..
tapi now, takde dah lagi panggilan tuh..
cuma misteri belum terungkai lah..
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2011 06:24 PM | Show all posts
sabar menunggu..
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2011 06:27 PM | Show all posts
nampaknyer esok ajalah paz masuk balik...nak gi jogging dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2011 06:33 PM | Show all posts
Reply 118# pashminamerah


    Saya pun ada gak kes macam ni cuma lain sikit jer....

Dulu selalu kena kacau telepon dalam kul 2 pagi cuma bukan dari ofis tapi dari operator ADT kata ada alarm berbunyi kat ruang tengah dalam ofis!!

Mula2 tu panic jugak ingatkan pencuri, gigih ajak abang gi check ofis kul 2 pagi. Tengok takde apa2.....siap panggil polis bagai.....

Pas tu dah tiap2 minggu pulak ADT ni call cakap benda yang sama....sampai naik fedup...tak senang orang nak tidur!!

Last2 saya cakap kat operator tu kalau alarm ruang tengah berbunyi jangan call saya. Lainlah kalau alarm pintu atau tingkap yang bunyi baru panggil saya. Sejak tu dah takde call dari ADT...

Apalah agaknya yang aktifkan alarm kat ofis tu......kes macam nih kira misteri jugak ke??

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.088223s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list