Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
443427
View
1799
Reply

Panggilan Telefon Misteri

   Close [Copy link]

Author: cik_es       Show all posts   Read mode

Post time 4-5-2011 02:29 PM | Show all posts
Reply 72# pashminamerah

leh ke tumpang cerita kat cni???
TT tak marah ke?


Citerla..... kalau ceritanya lebih kurang mcm TT....
Yelah sementara menunggu TT sambung cerita..

kalau x ada yang merusuh dlm thred ni.........
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2011 02:32 PM | Show all posts
Reply 74# paz

paz pun ada experienced pasal org kol office



Ce Citer Ce Citer!

Sementara kami semua semakin hlg kesabaran menunggu update TT demi mengelakkan berlaku ketidak stabilan dan keharmonian thread ini
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2011 02:36 PM | Show all posts
mana TT ni... xsbr la pulak nk tau sambungan...........
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2011 02:41 PM | Show all posts
Reply  NoX


   Ini bukan masa nenek tuh call..petang satgi baru dia call balik. Harap maklum:lo ...
Ina_pk Post at 4-5-2011 14:15



   
uols luper ke...kan waktu lunch nenek tu call skli... pastu kene la layan membawak sampai sekarang... maklum la tipon pun free kan....tah2 takder rekod pun kat TM...
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2011 02:56 PM | Show all posts
Reply 82# AbukRokok


   citer dia sampai situ aja, sbb tak pernah rasa nak investigate. kalo terdengar-dengar tu anggap ajalah angin. sbb karang investigate punya investigate sendiri yg takut... tak relah ah.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2011 03:03 PM | Show all posts
dah kul 3.00! mesti nenek call nangis2 lagi....TT layan dulu sampai pukul 5 lebih baru update kot....mcm semalam dia start cite pukul 5 kan hehe....happy working everyone!
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2011 03:14 PM | Show all posts
tt oo tt.. cpt la cite
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2011 03:17 PM | Show all posts
wahhh....menarik citer TT neh......sesuatu kelainan.....

cara mana TT investigate ek??

dia tanya TELEKOM suh cek no. tu?

ke dia dpt cari seseorang pandai ckp hokkien??

ke tetiba nenek tu tau ckp melayu??

ke nenek tu menjelma kuar dr tepon???

speku speku......
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2011 03:24 PM | Show all posts
Mana Aishah ni...... cepatlah dik..... tak sabor dah akak.... hee hee
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2011 03:26 PM | Show all posts
leh ke tumpang cerita kat cni???
TT tak marah ke?
pashminamerah Post at 4-5-2011 13:09



    Citer le cepatttttttttttttt
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2011 03:31 PM | Show all posts
Reply  pashminamerah

Citerla..... kalau ceritanya lebih kurang mcm TT....
Yelah sementara m ...
AbukRokok Post at 4-5-2011 14:29



disebabkan ada permintaan.. pash pun nak mula bercerita..
tapi sebelum tuh, nak mintak maaf kat tuan tanah ye..
mencuri beberapa post utk cerita pash..

satu malam.. pash tdo mcm biasa dengan telefon kat tepi telinga..
disebabkan esoknye keje, pash dah set alarm awal pagi..
takde lah awal mane pun.. pkul 6 pagi..

tapi pkul 5 pagi, tepon pash berbunyi..
tapi bukan bunyi alarm.. tapi bunyi ringing tone.. tanda ada call masuk..
pash mamai @ tak, rasa cam tak.. tapi pash mmg angkat call tu..
no tempat keje pash.. meaning tempat pash pangkal 4 nombor yang pertama adalah ofis pash..
no 4 yang belakang adalah extension tempat tuh..

so, pash pk dapat urgent call dari ofis nak tanye pape kat pash ke..
bile pash angkat, bunyi mesin faxxxx yang sesangat lah bingitkan telinga..
berkali2 pash ckp hello, tapi still sama..

pash pun letak tepon, dan sambung tdo..
sambil dalam hati marah2 lah..
ada pulak orang kat ofis nak ganggu pash..
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2011 03:31 PM | Show all posts
Citer le cepatttttttttttttt



    Sabor le yeopppppp
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2011 03:36 PM | Show all posts
pagi tuh, pash kat ofis.. pash teringat bout nombor tuh..
pash call extension 4 nombor di belakang..
tapi kat tepon tulis, vacant number..
maknenye, takde sape pakai nombor tuh..

pash query sangat..
tapi bile dail nombor tu pakai handphone, mmg masuk terus bunyi mesin faxxx tuh..
kejadian nih dah berulang dah 3 kali..
dan tiap kali pun pkul 5 pagi..

ape yang pash pelik..

1. sape yang call pash if itu betul mesin faxxx???
2. cane mesin faxxx tu leh ada nombor pash sampai leh tepon pash 2-3 kali???
3. ape kejadahnye tepon pash berulangkali dan soh pash dengar bunyi bingit tuh? (bukan best pun)

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2011 03:56 PM | Show all posts
jangan biarkan diri anda diselubungi misteriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.........................

cipat ar tt................................dah nyawa2 ikan nih.....tercungap2 lama sgt tunggu................
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2011 04:11 PM | Show all posts
mana sambungan ni.. aku rs baik ko suh nenek tu hantar sms lak.. hekhekhek
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2011 04:12 PM | Show all posts
pagi tuh, pash kat ofis.. pash teringat bout nombor tuh..
pash call extension 4 nombor di belakang. ...
pashminamerah Post at 4-5-2011 15:36



   misteri gak tuh.....kul 5 pagi lak tuh.....
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2011 04:17 PM | Show all posts
mana sambungan ni.. aku rs baik ko suh nenek tu hantar sms lak.. hekhekhek
skeezotone Post at 4-5-2011 16:11



   
duk dendiam la skeez... kang aku suh nenek tu call ko tgh2 malam padan muker ko tak leh tdo...
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2011 04:20 PM | Show all posts
tumpang lalu sat... dah 2 malam bilik tido aku dok bunyi mcm cengkerik... pelesit bunyik camana??... sama ke mcm cengkerik???
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2011 04:20 PM | Show all posts
apa kata kite pakat2 cari kan atuk utk nenek tuh...x der ler dia kaco tt dah...dok kaco atuk je ler....
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2011 04:39 PM | Show all posts
pagi tuh, pash kat ofis.. pash teringat bout nombor tuh..
pash call extension 4 nombor di belakang. ...
pashminamerah Post at 4-5-2011 15:36



apa kata ko off jer henpon tu..ataupun ko set alarm tu guna nombor henpon lain.
Pinjam laa henpon kenkawan kerr...kalo pukul 5 pagi tu tepon tu berbunyik jugak....huhu...seram tuuhh...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list