CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 7115|Reply: 9

Blackmores~~Bio Zinc

[Copy link]
Post time 29-4-2011 02:07 PM | Show all posts |Read mode
alkisahnya, aku beli product ni disebabkan kat botol tu tulis "skin support"..niat murni aku eceli nk cari product yang bagus tuk kulit aku..istilah lainnye aku nak pulihkan ton kulit aku yg xsekata ni...nak cantikkan kulit la ni kununn asal bole je aku beli la product ni...sekali aku balik nk makan, tgk2 zinc ni bagus tuk lelaki..toing..toing..toing...persoalannya skrg...xleh ke pompuan makan produk ni...ade efek x?ade sape2 yg tahu bule share?aku tak bukak2 pun lagi xtau leh ke pompuan makan supplement ni..huhuhu tulun..tulun ambo..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-5-2011 10:22 PM | Show all posts
annakura, bleh je la pompuan mkn zinc...zinc die akan mengurgkan production hormon lelaki (androgen) yg menyumbagkan kps overproduction of sebum.....zinc bgos ntok tissue repair....=)
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-5-2011 01:19 AM | Show all posts
camelot.. tenkiu merungkai keraguan aku... bukan pe search net kata nya bagus tuk lelaki je..aduiii tu yg buat konpius buleh ke tidak...kalau xde pape efek ok la..tak de la aku ragu2..takut jugak, mana tau kot2 bertukar sifat dr lemah lembut jadi keras ke..
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2011 11:04 AM | Show all posts
dan ada juga aku terbaca zinc ni elok utk pertumbuhan rambut
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2011 11:12 AM | Show all posts
Dapatkan nasihat dari pakar sblum ambil apa2 supplement...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-5-2011 12:09 AM | Show all posts
Reply 4# krustykrab


    rambut aku banyak gugur elok la tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-5-2011 12:11 AM | Show all posts
Reply 5# nozanoor


    kena tanya doktor ke....?
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2011 03:51 PM | Show all posts
anakura ~ better tanye doktor.. jgn memandai mkn supplement.. nanti jadik cam aku, hape pun x bole.. :- (
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-5-2013 06:01 PM | Show all posts
Saya telah membeli Blackmores Bio Zinc dari sini.
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2013 03:34 AM | Show all posts
zinc bagus utk kulit berminyak penyembuhan luka & combination zinc serta vit c memang bagus utk selsema
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-12-2022 02:25 AM GMT+8 , Processed in 0.223121 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list