Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
47060
View
677
Reply

GAME OF THRONES

[Copy link]

Author: czar7th       Show all posts   Read mode

Post time 25-9-2014 10:08 AM | Show all posts
Mulan posted on 25-9-2014 09:28 AM
bab sxx dlm citer mmg sgt overdone & unnecessary... rosak mato den ni haa

Yang peliknya Podrick(budak suruhan Tyrion) buek dengan 3 pelacur dan minah besar mandi dengan jaime tu kena fikir sendri pulak..

Last edited by tdpp2006 on 25-9-2014 01:40 PM

Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2014 08:37 AM | Show all posts
Mulan posted on 25-9-2014 09:28 AM
bab sxx dlm citer mmg sgt overdone & unnecessary... rosak mato den ni haa


aku baru abis tgk season 1 citer nie.....agreed ngan ko....omg adegan xxx mmg sgt overdose....nancy boy, lesbo, sumbang mahram semuanyer ada...ppuan boxxx tayang nenen merata2....over sgt....sgt tak sesuai di tonton bersama keluarga....

start of the feud between the queen dan stark family pun mcm bermula dari adegan xxx yg dilihat oleh anak stark bran yg umur 10 tahun tu...

King muda tu pun anak hasil dari sumbang mahram....

Lepas tgk season 1, aku rasa cam tak selera nak tgk season 2....Season 2 ada byk jugak ke adegan xxx?

camner citer nie bole high rating....adakah sebab byk adegan xxx sajer, bukan jalan citer yg menarik
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2014 10:39 AM | Show all posts
midori888 posted on 22-12-2014 08:37 AM
aku baru abis tgk season 1 citer nie.....agreed ngan ko....omg adegan xxx mmg sgt overdose....na ...

sama je byk benda censored, gruesome.

pasal rating citer ni... i rasa tinggi atas byk sebab, termasuklah bab sxxx ni sbb pelakon2 dia ada rupa menarik.. takleh nafikan. klu utk tontonan bersama keluarga, mmg toksahla...

tp i takmo tgk/kira sgt bab tu, i nak tgk camana kisah ni dirungkai & dicerita & ditamatkan. sbb mmg sakit ati lah tgk backbiting, family loyalty, feuding semua2 ni. sakit ati, jd geram nak tau. dlm season 4 yg abis 2014 ni, puas ati giler i tgk anak raja haram tu mati. tepuk tgn hah!

dah tgk Breaking Bad? ni pun rating tinggi tp still tak sesuai utk budak2.... ada pulak ajar org buat dadah meth tu, dll crimes...

apapun atas diri sndiri, klu tak tgk citer GoT/BB ni pun, i rasa u blh pilih citer lain. entertainment industry ni sungguh overload... pilih jer mana nak.
personally, i mmg discriminating, i tak dpt nak tgk citer cintan & drama family Hindi/Melayu... buatkan i tidur je. nak hencap pun hencap laa..

lps tgk BB & GoT, susah nak enjoy tgk citer subject2 ringan.. tak thrill.. klu nak tgk lawak punya, i tgk Monty Python & the Holy Grail
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2014 11:20 AM | Show all posts
Mulan posted on 23-12-2014 10:39 AM
sama je byk benda censored, gruesome.

pasal rating citer ni... i rasa tinggi atas byk sebab, t ...


haha....amboi sampai sakit hati tgk tv series....haha....

No, i pun tak tgk citer hindi/melayu cintan cintun tu....

I minat period drama series, detective.....tapi detective mcm CSI tu i tak minat, dulu ada gak minat Criminal Minds, after season 7, dah rasa malas nak follow....I suka Sherlock, Shetland, Endeavour....citer tak byk episode mcm those CSI series...period drama suka Downtown Abbey, The Cranford, Lark Rise to Candleford...citer2 lama jer....kecuali Downtown Abbey ada new season tahun nie...

tgk sbb nak rileks2 jer....tak kuasa i nak be too emotional psl character lam series tu....scene xxx lam citer GoT buatkan i rasa bosan jer.....

Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2014 01:49 PM | Show all posts
midori888 posted on 23-12-2014 11:20 AM
haha....amboi sampai sakit hati tgk tv series....haha....

No, i pun tak tgk citer hindi/melay ...

hehee... OK2

GoT ni i rasalah kan, kalau bab sxxx tu takde, atau pun dipendekkan saja pun tak jejas la jln citer yg mmg dah mantap... seamless takde merapu melelong dgn filler episodes.

tapi tulaa ada yg tertarik sbb yg tu lah kot... rating tinggi. pelakon lawa2 & body cantik. blh faham kalau org suka.

i tak suka terpaksalah fast fwd. lepas tgk S1 sebelum Ramadhan tu kan.. i stop dulu. lps raya baru tgk balik s2-4...

padahal sama jer dah tgk tetaplah dah tgk... cuma hormat bulan puasa laa takleh layan citer camtu..
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2015 09:27 PM | Show all posts
Ade berita gumbira

got5

got5


Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2015 02:42 PM | Show all posts

Rasa mcm lama gila nak tunggu Season 5 ni. Tak sabar!
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2015 11:41 AM | Show all posts
Pilot episode for season 5 Games Of Thrones dah keluar. Boleh start download dah
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2015 01:14 PM | Show all posts
Oh bukan episode pilot pun. tapi cerita belakang tabir macam mana nak handle pengambaran GOT ni.
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2015 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
12 April ne tayang sama time dgn US, cuma kat Malaysia kol 0900hrs... Hohoho.
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2015 08:23 AM | Show all posts
Dah bole download sampai episode 4, season 5. Yeay
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2015 10:24 AM | Show all posts
nellyberry replied at 15-4-2015 08:23 AM
Dah bole download sampai episode 4, season 5. Yeay

kan... yay sangat setelah lama menanti... marathon terus 4 episod
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2015 09:43 PM | Show all posts
yesss, puas ati dpt tgk smpi eps 4.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2015 11:19 AM | Show all posts
Edited by nuryakmal at 25-4-2015 11:22 AM

Terpaksa tunggu sebab da tgk smpai ep 4. Hehehehhehehe

Valar morghulis
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2015 11:38 AM | Show all posts
Episod 4 ni Amerika tengok besok 3 Mei huhu.. patut tak ada review sangat..
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2015 06:39 PM | Show all posts
season5 episod 8 best episod setakat ni. Memang sempoi lah
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2015 08:16 PM | Show all posts
Edited by tdpp2006 at 1-6-2015 09:52 PM

Episod 9 saper akan mati agak eh season 1 ep 9 ned stark mati season 2 perang season 3 lagi ramai keluarga stark mati.. season 4 perang dengan gergasi  jadi adakah sansa stark akan mati atau jon snow atau arya..??
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2015 09:01 AM | Show all posts
Please jangan la Jon.
Baru excited ngan episode 8 sebab Jon.
Sword Jon tu ayah dia Nedd Stark yg kasi ke?
Lupa dah.
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2015 09:21 AM | Show all posts
nellyberry replied at 2-6-2015 09:01 AM
Please jangan la Jon.
Baru excited ngan episode 8 sebab Jon.
Sword Jon tu ayah dia Nedd Stark yg  ...

Pedang tu ayah Jorah, Ser Mormont bagi.. Pedang Ned dah kena buat jadi 2 pedang oleh Tywin satu Jaime bagi Brinne dan lagi satu kalau bukan Tommen dapat kena tanam dengan abang dia Jofrey... White Walker yang Jon lawan tu kemungkinan besar pemimpin crows yang pertama....

Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2015 04:13 PM | Show all posts
tdpp2006 replied at 2-6-2015 09:21 AM
Pedang tu ayah Jorah, Ser Mormont bagi.. Pedang Ned dah kena buat jadi 2 pedang oleh Tywin satu Ja ...

Erm, macam betul je Jon yg mati.
Tapi lepas ni dia rebirth kot, jadi White Walker maybe.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.089936s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list