Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
46527
View
677
Reply

GAME OF THRONES

[Copy link]

Author: czar7th       Show all posts   Read mode

Post time 5-6-2013 03:36 PM | Show all posts
annehuda posted on 5-6-2013 03:12 PM
aku pas tgk eps 9 ni aku down terus, terkesima aku. sbb stark family mmg favourite aku sejak zaman ...

Ada satu lagi episod je season ni..
Jangan putus asa!!
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2013 06:58 PM | Show all posts
annehuda posted on 5-6-2013 03:12 PM
aku pas tgk eps 9 ni aku down terus, terkesima aku. sbb stark family mmg favourite aku sejak zaman ...

Jangan risau next week punya season finale mesti best punya.


Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2013 11:45 AM | Show all posts
evey709 posted on 5-6-2013 03:35 PM
Dulu tgk cite ni saje je nak tgk2.
Tp sangat2 x sangka diorg bole execute Ned Stark tu.
Penat je ...

owh...yela. lupa part ni.
kalau tu memang jampi kasik org mati....wow, besnye Joffrey mampos! sian Rose. ngehehehe

Pasal Ned kena pancung...aku sedapkan hati "ala, keluarga Stark (exclude Ironman) pon jahat gak. 1st scene Ned pancung org tu bawa berita White Walker...". Org tu siap kem salam famili dulu kan. teruk punya rules. zaman gelap medieval. apa nk buat.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2013 10:47 AM | Show all posts
Game of Thrones Season 3, Episode 10 C Mhysa  ;SEASON FINALE





In the season 3 finale, Joffrey challenges Tywin; Bran tells a ghost story; Dany waits to see if she is a conqueror or a liberator.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2013 09:54 AM | Show all posts
matsyeh posted on 10-6-2013 10:47 AM
Game of Thrones Season 3, Episode 10 C Mhysa  ;SEASON FINALE

Dany = Daenaeris ? nice.

ending season finale ni xsehebat finale b4; Ned kena pancung; rise of dragons. tapi ok la juga.
abes la Theon kena cincang. tapi aku rasa kakak dia mcm boleh menang je.

p/s: mungkinkah endingnya Arya kawen Bratheon's busxxxd? bwahahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2013 09:59 AM | Show all posts
still x puas hati season finale dia sampai situ je....ade 100++ lagi page dalam buku 3 ...mungkin nak masukkan dalam season 4...tapi season 1 n 2 habis ikut buku....
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2013 02:49 PM | Show all posts
Baru lepas layan Sizen 3 episod 1 -10.....tak sabar nak tunggu sizen 4 next year...
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2013 07:37 PM | Show all posts
kenape ek nenek tyrell xdapt menolak plan atok tywin kawenkan cersei n loras? xpaham. kesian sansa
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2013 09:14 PM | Show all posts
senna84 posted on 10-7-2013 07:37 PM
kenape ek nenek tyrell xdapt menolak plan atok tywin kawenkan cersei n loras? xpaham. kesian sansa : ...

Kalau x silap lah (da lama tgk dulu)
Sebab atok tywin ugut akan jadikan Loras sbg Kingsguard kalau x kawen dgn Cersei.
Bila dah seseorg tu dilantik jd Kingsguard, dia x boleh berkahwin, x boleh ada anak.
Pastu concern nenek Tyrell ialah kalau Loras kawen dgn Cersei, dia x dapat waris sebab Cersei tu da tua
Atok Tywin counter balik, itu tak tentu lagi. Tapi kalau Loras jadik Kingsguard, da sah2 la dia x kan dapat waris.
Jadi nenek tu pon mengalah, sebab dia nak kan waris.


Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2013 09:57 PM | Show all posts
Memang celaka haram la director buat cerita season 3 epsiode 9, memang tak dijangka langsung
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2013 12:05 AM | Show all posts
ni khas utk peminat Game of Thrones.. aku dah beli, ade ke geng2 yg nak? tshirt & printing kompem berkualiti, dah masok batch ke-2 dah ni.. pre-order RM40, size XS>XXXL

Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2014 09:50 PM | Show all posts

Kepada peminat Game of Thrones, saya ada koleksi dvd GOT series untuk let go. DVD seperti dalam gambar, season 1 original, percuma season 2 and 3 download version. PM saya kalau berminat atau sms 012-4365907.

cari game of throne.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2014 09:22 AM | Show all posts
finally mampus jugak si Joffrey tu... aku mmg menyampah sgt watak die tu... bagusla mati hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2014 11:10 AM | Show all posts
episod paling best dah mati king jofrey

Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2014 12:14 PM | Show all posts
alaaa joffrey mati
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2014 10:34 PM | Show all posts
atira posted on 16-4-2014 12:14 PM
alaaa joffrey mati

hahahah iolsss gumbira kot...... mase bace buku pon gumbira... tengok depan mate lagi gumbira....
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2014 10:50 PM | Show all posts
Joffrey is one of my fav character. Too bad that jerk is dead....
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2014 03:37 PM | Show all posts
pandai dorg mekap sampai mata jofrey ni nmpk juling...terkejut jugak dia mati mcm tu...xclimax langsung huhu
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2014 02:35 PM | Show all posts
Aku baru start nak layan cerita ni. Tak tidor malam dok ralit menonton dari satu episode ke satu episode. Ketinggalan keretapi sungguh aku ..taun 2011 keluar 2014 baru daku tengok. :-)
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2014 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
DARSITA posted on 26-4-2014 02:35 PM
Aku baru start nak layan cerita ni. Tak tidor malam dok ralit menonton dari satu episode ke satu epi ...

abis la kau..
addict citer nihh..hahha

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.086806s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list