Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
46510
View
677
Reply

GAME OF THRONES

[Copy link]

Author: czar7th       Show all posts   Read mode

Post time 29-5-2012 01:30 AM | Show all posts
one of the best series ever... lurve the series... lurve the books.....
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2012 11:44 AM | Show all posts
Season finale mlm nih..yeah!!
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2012 12:44 PM | Show all posts
Game.of.Thrones.S02E10.480p.HDTV.x264-IMMERSE.zip
(209 MB)  SEaSoN FInaLE

Embedupload links
http://adjoin.me/NgJ5K

(Rapidshare,Depositfiles,Uptobox,Bitshare,Uploadedto,Badongo,Filerio,Jumbofiles,Rapidgator)


Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2013 10:01 PM | Show all posts
Games of Throne Season 3 dah start dah..xde yg follow ke? Saja nak up thread ni...
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2013 12:03 PM | Show all posts
citer best tapi tak leh tgk whole family..: )

season 3 akan main kat HBO kan bulan ni?

1st episode, 20th April - 9pm.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2013 05:32 PM | Show all posts
hironakamura76 posted on 6-4-2013 12:03 PM
citer best tapi tak leh tgk whole family..: )

season 3 akan main kat HBO kan bulan ni?

Aku bru jer torrent episod 1 season 3
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2013 06:11 PM | Show all posts
hironakamura76 posted on 6-4-2013 12:03 PM
citer best tapi tak leh tgk whole family..: )

season 3 akan main kat HBO kan bulan ni?

mmg x dapat la utk di tonton seisi keluarga..too many violence/obscene part..
tapi series ni mmg meletop la..dah tgk satu episode, x sabar nak tgk the next one.

Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2013 04:21 PM | Show all posts
series 2 pon aku xingt da tgok sampai mane,,...

hebat citer nie siap ader naga
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2013 10:34 PM | Show all posts


x saba nak tgk next episode..  siksa betul nak tunggu seminggu ni abis.. layan dengar GOT punya theme song aje la.. Last edited by moonah on 19-4-2013 10:37 PM

Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2013 11:31 AM | Show all posts
Season 3 episod 9 , stark family emak dia dgn anak (Rob) kena bunuh  termasuk serigala Rob

Memang tragis gila episod ni. Nasib baik Arya  x kena tangkap.
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2013 11:47 AM | Show all posts
trauma gile tengok episod9 nih
abes tengok siap menggeletar gitu.
jarang (rasanye x pernah) jadik camni.
Pandai diorg maen2 dgn perasaan penonton.
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2013 11:56 AM | Show all posts





Yg ni paling sedih Arya tengok serigala Robb kena bunuh
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2013 01:05 PM | Show all posts
matsyeh posted on 4-6-2013 11:56 AM
Yg ni paling sedih Arya tengok serigala Robb kena bunuh

itulapasal. ape ke gile cite ni. plot twisted abes!
apa jd dengan pengantin?

Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2013 03:41 PM | Show all posts
yowa2 posted on 4-6-2013 01:05 PM
itulapasal. ape ke gile cite ni. plot twisted abes!
apa jd dengan pengantin?

Pengantin selamat insyaAllah
Sama dengan pak cik sorg yg ckp "I need to find a tree to piss on"
Kalau ikotkan buku tu la (aku x baca buku dia. Baca kat wikipedia je)
Aku traumatised part yg dia tikam perut Talisa tu.
Kejam gile weyh
Walaupun aku minat atuk Tywin, selepas episod lepas, I pledge allegiance to Daenarys Targaryen
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2013 09:55 PM | Show all posts


Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2013 08:50 AM | Show all posts
evey709 posted on 4-6-2013 03:41 PM
Pengantin selamat insyaAllah
Sama dengan pak cik sorg yg ckp "I need to find a tree to p ...

aku pon gogel juga respon dunia tentang s03e09 tu. siap baca kat REDDIT.

ramai juga yang terkesima melihat event berdarah itu. aku pon asik terbayang je, jgn bawak mimpi, sudah.

bila Jon Snow bunuh warg (pelakon The Office-UK, mamat mcm xcukup tido tu...), aku dh pikir, sian watak kecik ni. Samwell la patut idop sampai abes. (cuma mangkuk ni tak bawak shard, pisau misteri tu apehal!). major plot twist!

Denaeris...aku TERbaca ala2 spoiler kat REDDIT tu. hampassssss!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2013 10:07 AM | Show all posts
yowa2 posted on 5-6-2013 08:50 AM
aku pon gogel juga respon dunia tentang s03e09 tu. siap baca kat REDDIT.

ramai juga yang terkes ...

Aku minat warg tu sbnr nye. Dia kan ada berlakon dlm cite Pirates of the Carribean. Yang jadi laki mata asyik tercabut tu.
Sedey gak la dia mati. Tp nmpk dia sempat menge-warg-kan diri dia ke burung tu. Tu kira mati ke x?
(Tatau, dan jgn bgtau kalau ada baca spoiler )

Aku x gemar sgt spoiler.
Tp sbb cite ni based on a book kan,jd aku ok sket.
Tau jalan cite dia gitu2 je.
Walaupun aku aware pasal red wedding ni, masih x dpt nak digest the whole scene


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2013 10:38 AM | Show all posts
evey709 posted on 5-6-2013 10:07 AM
Aku minat warg tu sbnr nye. Dia kan ada berlakon dlm cite Pirates of the Carribean. Yang jadi laki ...

so, ko pnh baca la yer.

ttpbagusnya based on novel, ada 7 buku lak tu (baru published 5), bermakna cerita ni interconnect somewhere in future. so, cambest la gitu. yang orang tak senang, dia tak tipikal, mati je watak mana pon. hahaha... mula dh terkesima bila Ned Stark kena pancung. ni pulak jadi.

tp sbb dlm cite ni ada magic, lemah sikit la realiti dia (walau mmg fiksyen pon). anytime boleh guna magis. (ops...mcm hint la pulak)
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2013 03:12 PM | Show all posts
matsyeh posted on 4-6-2013 11:31 AM
Season 3 episod 9 , stark family emak dia dgn anak (Rob) kena bunuh  termasuk serigala Rob

Mem ...

aku pas tgk eps 9 ni aku down terus, terkesima aku. sbb stark family mmg favourite aku sejak zaman ned stark lg. rs mcm taknak tgk pun hade.
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2013 03:35 PM | Show all posts
yowa2 posted on 5-6-2013 10:38 AM
so, ko pnh baca la yer.

ttpbagusnya based on novel, ada 7 buku lak tu (baru published 5), berma ...

Dulu tgk cite ni saje je nak tgk2.
Tp sangat2 x sangka diorg bole execute Ned Stark tu.
Penat je dia posing utk promotional photo smue tu kan, mati nye awal2
Kendian trus sangkut cite ni, no turning back
Part yang x disangka-sangka ni yang best nih

Cakap pasal magic, teringat Stannis Baratheon bakar pacat2 tu sambil ckp "the usurper Robb Stark, the usurper (sape ntah,lupe),the usurper Jofferey Baratheon"
Hehe..adakah ini org2 yg akan mati nnt?
X sabo nk tgk Jofferey mati


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091907s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list