Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
46611
View
677
Reply

GAME OF THRONES

[Copy link]

Author: czar7th    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 21-5-2019 03:57 PM | Show all posts

season 2 pun dah dkt nak abis.....byk season lg ni...puas nak abiskan..
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
lurve82 replied at 21-5-2019 02:57 PM
season 2 pun dah dkt nak abis.....byk season lg ni...puas nak abiskan..

Meols pun baru start tgk dlm bulan mac haritu dari s1.. 2 bulan marathon nk abiskan 8 season macam nk gila.. nk elak2 spoiler kat internet lg.. huhu..
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 07:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Akak meminat siri ni dari mula lagi rasa kecewa juga dengan penutup cerita tapi begitulah kehidupan, tak dapat diduga. Sansa tak layak jadi ratu tapi dari awal memang dia agak pentingkan diri sendiri. Hidup sebenar kita pun bukan boleh dijangka sangat
Semoga ada sambungan. Dany tak mati dan kembali beraksi dengan naganya
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 02:44 PM | Show all posts
orgsepang replied at 22-5-2019 07:20 AM
Akak meminat siri ni dari mula lagi rasa kecewa juga dengan penutup cerita tapi begitulah kehidupan, ...

kalau jon snow dah mati pun boleh hidup balik, why not dany pun sama kan? hahahahha...
in-denial sungguh iols
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
sleepandream replied at 22-5-2019 02:44 PM
kalau jon snow dah mati pun boleh hidup balik, why not dany pun sama kan? hahahahha...
in-denial  ...

Ada juga yg dah speculate yg dia akan resurrect jadi night queen

https://www.inverse.com/article/55897-game-of-thrones-daenerys-night-queen
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
orgsepang replied at 22-5-2019 07:20 AM
Akak meminat siri ni dari mula lagi rasa kecewa juga dengan penutup cerita tapi begitulah kehidupan, ...

Takde sambungan tp prequel tgh shooting sejak 2 minggu lalu ade kisah pasal asal usul night king bagai.
Tajuknya nnt Bloodmoon
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 04:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 24-5-2019 09:54 PM
Takde sambungan tp prequel tgh shooting sejak 2 minggu lalu ade kisah pasal asal usul night king b ...

abam george ke yg sama2 tulis skrip bloodmoon?
season got dulu2 best sbb ada abam george masuk campur.
start season 6 ke yg abam george stop sbb dia kena siapkan final novel got ni..
tu yg got dah pergi downhill terus..yg akhirnya s8 terjerat jauh ke lautan hindi
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 06:17 AM From the mobile phone | Show all posts
mrsjones replied at 25-5-2019 04:36 AM
abam george ke yg sama2 tulis skrip bloodmoon?
season got dulu2 best sbb ada abam george masuk ca ...

Ala tak cek plak haah kan ke lautan hindi mcm rushing sgt
Patutnya season 8 ni pasal nk bunuh night king je season 9 perang ngn cercei yg season 10 perang ngn dany gituhh hahah
Ramai plak yg suh remake balik season 8.
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 25-5-2019 06:17 AM
Ala tak cek plak haah kan ke lautan hindi mcm rushing sgt
Patutnya season 8 ni pasal nk bunuh nig ...

meols dah check kat ig bloodmoon ni..
haa boleh la layan nnt sbb abam george penulis bersama..
kalau entah sapa2, ke laut semuanya...
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 25-5-2019 06:17 AM
Ala tak cek plak haah kan ke lautan hindi mcm rushing sgt
Patutnya season 8 ni pasal nk bunuh nig ...

Setuju. Season 8 kena remake.
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2019 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Ending GOT yang kat youtube ni lebih make sense dan iols rasa relieved sgt bila baca and imagine..

Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 10:35 AM | Show all posts
Suchi replied at 24-5-2019 09:54 PM
Takde sambungan tp prequel tgh shooting sejak 2 minggu lalu ade kisah pasal asal usul night king b ...

owh..ada prequel ek. agak2x bila ditayangkan tu?
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 02:42 PM | Show all posts
Ramai betul peminat GOT ni ya...aku try layan 1st episode, ishhh..xleh blah la.......apapun minat masing2 kan....
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
otacon replied at 27-5-2019 01:42 PM
Ramai betul peminat GOT ni ya...aku try layan 1st episode, ishhh..xleh blah la.......apapun minat ma ...

Episod2 awal mmg boring sikit kalau mindset mcm tgk drama melayu pukul 7
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru hbis tgk season 8 sehari jer.. so dia mcm finale American horror story, endgame, resident evil, hunger games.. agak mengecewakan, jln cter agak slow n mcm x berapa detail. Danny tu cpt sgt kena bunuh dgn jon... n brandon tu pulak ckp sepatah2 geram pulak tgk... yg best si arya tu je mmg boleh diharap... yg lain2 tu meh sgt esp jon n brandon..
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2019 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Suchi at 29-5-2019 10:12 PM
izzah_mia replied at 27-5-2019 10:35 AM
owh..ada prequel ek. agak2x bila ditayangkan tu?


Tu taktaulah baru shooting.
Tp kat HBO isnin aritu ade tayang documentary pasal GOT kira cam kisah sebalik tabir la. Menarik gak seronok tengok cemana team dorang kije yg buat custom, rupanya set  king landing tu ikut satu tempat kat croatia lawa bangunan situ.
Tunjuk masa baca skrip dan mcm2 lg la kelakar masa pembacaan skrip tu dorang semua taktau arya yg akan bunuh NK. Kemain masing Waaaaa siap sorak2 tp sedih time skrip jon bunuh dany sampai nangis jon.
Pastu masing2 pun sedih sbb dah season last kn nnt tak dpt jumpa lg
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2019 09:02 AM | Show all posts
dh masuk season 4...xpuas hati nape robb stark mati masa season 3..mencik tul la..

Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2019 01:45 PM | Show all posts
lurve82 replied at 30-5-2019 09:02 AM
dh masuk season 4...xpuas hati nape robb stark mati masa season 3..mencik tul la..

harap ko tabah la layan smpi season 8 tanpa baca spoiler
finale season ni aku rasa kurang and tak best langsung. tu je nk ckp :p
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2019 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 24-5-2019 09:54 PM
Takde sambungan tp prequel tgh shooting sejak 2 minggu lalu ade kisah pasal asal usul night king b ...

Wah, menarik juga tu tapi ada babak siapa jadikan night king tu kan. Perempuan dalam gua tu cerita.
Pelakun night king tu bukan main seronok orang2 kenal dia, maklumlah dalam cerita tu kan dia pakai topeng saja.
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2019 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
orgsepang replied at 31-5-2019 03:17 PM
Wah, menarik juga tu tapi ada babak siapa jadikan night king tu kan. Perempuan dalam gua tu cerita ...

Kalau tak silap  tu Bran nampak dlm vision dia yg children of forest g tikam sorang mamat ni. Lalu bertukar jd night king.
Kira dia tanak pun jd night king tp terpaksa jd lepas kena culik dan ditikam kat dada tu sampai nampak mata dia berubah jd biru tu kan.

Haah dia pelakon stunt, rasanya season awal2 dulu pelakon lain jd NK tu tak igt start season berapa dia plak pegang watak NK.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.088046s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list