Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
46528
View
677
Reply

GAME OF THRONES

[Copy link]

Author: czar7th       Show all posts   Read mode

Post time 21-6-2011 01:51 PM | Show all posts
owshhh.. best ehh xpernah layan lagi nehh...
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2011 03:26 PM | Show all posts
Reply 21# teky


   dah siap donload sampai episode 9..satu pun tak tgk lagik...dok kasi perabih the gates
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2011 08:43 PM | Show all posts
Reply 22# hike80

the gates citer aper plakk?? nak gak aku layan since ckp best drama laa..best cinemagrphi etc...
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2011 09:08 PM | Show all posts
Reply 23# teky


   eh...citer dier ok..but ko mungkin lmbt akan minat...tang cinematografi tu takle pulak aku tau...but towrds season finale kire best la how they twist it
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-6-2011 03:29 PM | Show all posts
scene ep last yg aku suka..

-king of north scene..aku mcm nak ikut menjerit...hahah
-danny scene with the dragons..
-scene jon nak gi beyond the wall cr uncle ben die..

taun depan lak nk tnggu..lamanya...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2011 07:25 PM | Show all posts
Reply 25# czar7th


   mmg best those scenes yg ko taip tu.. tapi yg aku paling takleh blah yg Grand Maester Pycelle punya.. aku ingat atuk tu lemahhh lah sangattt... even dgn Ros tu pun aku agak2 dia tu lembik in bed gaklah.. tapi.... huh! siap2 exercise, pakai baju.. bukak jer pintu terus berlakon..! aku siap kena ulang balik tengok scene ni.. interesting dia punya slick.. aku ingat Varys dgn Baelish jer yg ada role diorg masing2..
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2011 10:47 AM | Show all posts
Post Last Edit by calmeo at 25-6-2011 10:49

Best..best cte neyh..Only thing yg nk komen just watak ros/roz tuh...wasted scene betol. She's not even in the books.. Ag bek gunekan sisa2 mase yg diorg bagik kat ros/roz tuh tuk POV characters cte neyh.

Neway:

love me some starks (walopon tertinggal rickon)
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2011 09:46 AM | Show all posts
Reply 27# calmeo

sy tak tau watak Ros tu takde dlm buku..tapi dia punya scene ada penceritaan dia..
aku taklah distracted tgk dia naked  tapi background story in every her scenes mmg ada relevent dlm proses penceritaan tu..


p/s:tapi buku yg latest Dance with Dragon nak kuar dah 12 July nih..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-6-2011 08:52 PM | Show all posts
Reply 28# dianaris


    yup..aku stuju ngan dianaris..sbnarnya,scene Pycelle ngan ros dlam ep last tu untuk mndpatkan maklumat sama ada pycelle tu loyal ngan joffrey atau x...sbnarnya,ros ni spy littlefinger(LF)..
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2011 01:53 AM | Show all posts
bila sambung 2nd season ni..?tgh2 best dragon dah menetas,,habes plak,,hhuuu
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2011 06:40 PM | Show all posts
aku baru habis tgk episode 2....aku benci giler2 kat character - Joffrey Baratheon....nak tanya satu...bila character ni nak mampus??? jijik tgk dier..coz of him..the lovely wolf and anak org mati..da** that sissy little prince!!!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-7-2011 08:17 AM | Show all posts
Reply 31# hike80


    tu baru sikit..ada lagi keji dari tu dia wat..neway,aku ttp puji lakonan dia dlam citer ni...antara aktor muda(kategori baru) terbaik bagi aku la..
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2011 08:43 AM | Show all posts
Reply 32# czar7th

well...aku benci giler character dier...but sadly ramai rate the actor himself as bad...tak patut betul...aku just nak character dier je mampus...dah la tu....bukan setakat anak haram je....anak sumbang mahram lagik..uwek!! perangai cam cilaka
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2011 02:04 PM | Show all posts
alo tumpang tanya kat mana nk dload full episode cite ni? xsempatla nk follow kat hbo thanks
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2011 02:51 PM | Show all posts
alo tumpang tanya kat mana nk dload full episode cite ni? xsempatla nk follow kat hbo thanks
akumakanhati Post at 19-9-2011 14:04



    Game of Thrones Season 1 Full

http://tvshowvault.tumblr.com/po ... rones-season-1-full
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2011 05:05 PM | Show all posts
Reply  czar7th

well...aku benci giler character dier...but sadly ramai rate the actor himself as bad...tak patut betul...aku just nak character dier je mampus...dah la tu....bukan setakat anak haram je....anak sumbang mahram lagik..uwek!! perangai cam cilaka
hike80 Post at 25-7-2011 08:43


erk.. rate the actor himself as bad?? hmy3: u mean dari segi lakonan yg teruk ker atau sbb lakonan dia jahat sgt (maksud menjadi sgt2) coz, aku tgk ramai benci giler kat dia yg mana bg aku lakonan dia sgt berkesan.. arrogance, ignorance, perasan bagus.. ish.. mmg bencilah..
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2011 11:20 PM | Show all posts
Reply 27# calmeo

handsome betuii budak Bran ni.... lips rasa nak ketuk2 kepala si Joffrey tu... nyampah gilerrr... :@
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2011 11:22 PM | Show all posts
Reply 30# cicicumel

tu arr... elok2 dah menetas, buat org tertanya2 plak sambung nyer............
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2011 05:03 PM | Show all posts
nk tanya..korang download mana nih cita nih..byk yg aku jumpa suma  files deleted...waduh
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2011 08:35 PM | Show all posts
bila next season????
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091175s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list