CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 10879|Reply: 91

[Kosmetik] MISTINE BB WONDER,GOLD,OIL CONTROL - RM30 ONLY!

[Copy link]
Post time 18-4-2011 09:30 AM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by funz_universe at 9-3-2012 08:55

LAWATI: [url=http://ralsshoppe.com/]RALS SHOPPE[/url]

ORDER:

1. SMS ke 013-3023882 atau Email ke funz.universe@gmail.com:
- Nama
- Kod Barang- Kuantiti
- Lokasi

2. Bayaran boleh dibuat ke akaun Maybank/CIMB/Public Bank

(PM tidak digalakkan sebab mungkin akan lambat reply)
Set A: Mistine BB Wonder Cream + Mistine Platinum/Gold Powder




Set A: Mistine BB Gold Wonder Cream + Mistine Platinum/Gold Powder




Set A: Mistine BB Oil Control Mousse + Mistine Platinum/Gold Powder

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 18-4-2011 09:40 AM | Show all posts
Post Last Edit by funz_universe at 7-3-2012 12:39

RS18 – Mistine BB Wonder Cream




Harga:
1 Unit
Semenanjung: RM30
Sarawak: RM33
Sabah: RM34


2 Unit
Semenanjung: RM55
Sarawak: RM58
Sabah: RM59


Set BB Wonder Cream + Mistine Platinum/Gold Powder

Semenanjung: RM60
Sarawak: RM63
Sabah: RM64


# Harga sudah termasuk Pos Laju.


Lupakan bedak asas solekan lama dan cubalah inovasi baru dari Korea yang membantu melembut, mencerah dan menjadikan wajaha nda nampak lebih natural. Krim ini akan menutup tompok-tompok hitam, sekatakan warna kulit dan seterusnya menjadikan kulit lebih berseri, lembut dan sihat.

Kelebihan krim ini:
-         Sesuai untuk semua jenis kulit.
-         Wajah anda akan kelihatan lebih lembut dan berseri secara semulajadi.
-         Memelihara kulit ketika memakainya dan menjadikan kulit lebih berseri dan sihat.
-         Melindungi kulit dari cahaya matahari 30 kali lebih lama dari krim biasa.
-         Dengan SPF 30.
-         Mencerah dan merupakan krim anti kedut.
-         Sesuai dijadikan asas solekan.
-         Tidak berminyak.


Berat: 15 gram

Mistine BB Cream Yang Sesuai Untuk Anda

Mistine BB Wonder Cream – Sesuai untuk mereka yang berusia 30 tahun ke bawah


Mistine BB Gold Wonder Cream – Sesuai untuk mereka yang berusia 30 tahun ke atas

Mistine BB Oil Control Mousse – Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah kulit berminyak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-4-2011 09:47 AM | Show all posts
Post Last Edit by funz_universe at 7-3-2012 12:40

RS32– Mistine BB Gold Wonder Cream




Harga:

1 Unit
Semenanjung: RM30
Sarawak: RM33
Sabah: RM34


2 Unit
Semenanjung: RM55
Sarawak: RM58
Sabah: RM59


Set Gold Wonder Cream + Mistine Platinum/Gold Powder


Semenanjung: RM60
Sarawak: RM63
Sabah: RM64


# Harga sudah termasuk Pos Laju.

Kandungan: 15 gram

Tonjolkan keajaiban kulit yang lebih cantik dengan krim pencerahan ekstra yang merupakan formula terbaru dari Korea. Digabungkan dengan nutrien marine yang berkualiti iaitu kaviar lautan dalam dan herba terpilih bagi memastikan kesan positif yang maksimum pada penggunanya.

Dengan kebaikan vitamin C dan P yang sangat baik untuk kulit, kedua-dua vitamin ini juga dapat melicin dan mencerahkan kulit dari dalam. SPF 30 dan PA++ pula dapat melindungi kulit dari proses penuaan yang disebabkan oleh cahaya matahari. Jadi kulit anda akan bebas dari kedutan dan bintik-bintik hitam.

Ekstrak kaviar dari lautan dalam merupakan satu sumber bagi mengekalkan awet muda kulit wajah. Ia merupakan agen melambatkan proses penuaan kulit. Dengan gabungan ektrak kaviar dalam formula Mistine BB Cream, krim ini pasti memberi kesan yang positif bagi mereka yang mahu mengekalkan wajah yang sentiasa muda dan jelita.

Kelebihan krim ini:
- Diperkaya dengan ektrak kaviar
- Formula kecerahan ektra
- Menonjolkan kulit yang cantik secara semulajadi
- Memastikan kulit wajah yang sempurna dan bebas masalah dengan formula istimewa
- Diperkaya dengan SPF 30 untuk melindung ikulit

Mistine BB Cream Yang Sesuai Untuk Anda

Mistine BB Wonder Cream – Sesuai untuk merekayang berusia 30 tahun ke bawah

Mistine BB Gold Wonder Cream – Sesuai untuk mereka yang berusia 30 tahun ke atas

Mistine BB Oil Control Mousse – Sesuai untukmereka yang mempunyai masalah kulit berminyak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-4-2011 10:10 AM | Show all posts
Post Last Edit by funz_universe at 7-3-2012 12:40

RS32– Mistine BB Oil Control Mousse




Harga:
1 Unit
Semenanjung: RM30
Sarawak: RM33
Sabah: RM34


2 Unit
Semenanjung: RM55
Sarawak: RM58
Sabah: RM59


Set Oil Control Mousse + Mistine Platinum/Gold Powder

Semenanjung: RM60
Sarawak: RM63
Sabah: RM64


# Harga sudah termasuk Pos Laju.


Kandungan: 15 gram

Inovasi mousse BB terbaru dari Korea ini memberikan sentuhan lembut seperti sutera pada kulit. Ia akan mengering dengan selesa dan meliputi kulit dengan kawalan minyak sempurna. Formula ini menggabungkan Light &Smooth Powder Technology yang memberikan kesan lembut, bebas kedutan dan licin pada kulit. Turut diperkaya Perlindungan UV dengan SPF25 PA++.

Kelebihan krim ini:
- Dapat mengawal minyak pada kulit wajah
- Krim yang tidak melekat
- Diperkaya dengan SPF25 PA++
- Mudah disapu ke kulit
- Tekstur yang sesuai untuk semua warna kulit Asia
- Menjadikan wajah lebih berseri dan licin
- Menjadikan kulit nampak lebih sihat, segar dan sempurna
- Melindungi kulit dari cahaya matahari 30 kali lebih lama dari krim biasa

Mistine BB Cream Yang Sesuai Untuk Anda

Mistine BB Wonder Cream – Sesuai untuk merekayang berusia 30 tahun ke bawah

Mistine BB Gold Wonder Cream – Sesuai untukmereka yang berusia 30 tahun ke atas


Mistine BB Oil Control Mousse – Sesuai untuk mereka yangmempunyai masalah kulit berminyak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-4-2011 09:55 AM | Show all posts
Post Last Edit by funz_universe at 10-1-2012 13:30

RS34– Mistine Platinum Powder






Harga:
1 Unit: RM35
2 Unit: RM65

Set Mistine Platinum Powder + Mistine BB Cream(Wonder/Gold/Oil Control)

Semenanjung: RM60
Sarawak: RM63
Sabah: RM64


# Harga sudah termasuk Pos Laju.


Bedak asas tanpa minyak ini sangat sesuai dipakai setiap hari sama ada siang atau malam. Dengan butiran bedak yang halus,sapuan akan lebih rata, kemas dan kelihatan licin serta berseri.

Dengan kelebihan kawalan minyak, wajah kelihatan lebih cantik tanpa kilatan minyak sehingga 12 jam. Gunakan bersama Mistine BB Cream untuk mendapatkan wajah yang sempurna tanpa cela sepanjang hari.

Bedak asas ini juga diperkaya dengan SPF 22PA++ bagi melindungi kulit anda dari sinar matahari merbahaya. Terdapat dalam 3 variasi.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-4-2011 10:54 AM | Show all posts
Post Last Edit by funz_universe at 10-1-2012 13:31

RS35– Mistine Pur Gold Powder






Harga:
1 Unit: RM35
2 Unit: RM65

Set Mistine Pur Gold Powder + Mistine BB Cream(Wonder/Gold/Oil Control)

Semenanjung: RM60
Sarawak: RM63
Sabah: RM64


# Harga sudah termasuk Pos Laju.


Jangan biarkan wajah anda tampak kusam sepanjang hari!

Gunakan bedak asas Mistine Pur Gold Powder setiap hari untuk memastikan wajah sentiasa jelita dan sempurna tanpa celaan.

Bedak asas dengan serbuk emas tulen dan ekstrak kaviar ini menjadikan wajah anda lebih cerah, berseri, bebas minyak selama 9 jam dan sentiasa segar.

Ia juga dilengkapi SPF 25 PA++ untuk melindungi wajah dari sinaran matahari merbahaya. Terdapat dalam 3 variasi.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-4-2011 09:55 AM | Show all posts
SPECIAL DEAL DILANJUTKAN HINGGA 30 APRIL!

FREE BODY BUTTER UNTUK PEMBELIAN RM80 KE ATAS

ATAU

FREE RICE MILK SOAP UNTUK PEMBELIAN RM20 KE ATAS
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-5-2011 09:34 AM | Show all posts
PEMENANG CABUTAN BERTUAH DI RALS SHOPPE!!

HADIAH UTAMA

2 Voucher Malay Buffet di Ibunda (Jalan Bukit Bintang) bernilai RM120
1 Voucher Spa bernilai RM150 di Beauty House La Belle (IOI Boulevard, Puchong)

SITI FAZIYAH, RAWANG - 0162029xxx

HADIAH KEDUA

1 Voucher Spa bernilai RM150 di Beauty House La Belle (IOI Boulevard, Puchong)

NAJWA, SHAH ALAM - 0172018xxx

HADIAH SAGUHATI x 4

1 Voucher Rals Shoppe bernilai RM25

ROSLINDA, SUBANG JAYA - 0126106xxx
NURHIDAYAH, SABAH - 0146585xxx
HANNIS, SHAH ALAM - 0193414xxx
NUR AKILAH, TAWAU - 0135403xxx

Para pemenang akan dihubungi melalui sms bagi pengesahan alamat. Tahniah kepada para pemenang dan terima kasih pada semua customer yang menyertai cabutan bertuah ini!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 9-5-2011 09:24 AM | Show all posts
Kelebihan krim Mistine:
- Sesuai untuk semua jenis kulit.
- Wajah anda akan kelihatan lebih lembut dan berseri secara semulajadi.
- Memelihara kulit ketika memakainya dan menjadikan kulit lebih berseri dan sihat.
- Melindungi kulit dari cahaya matahari 30 kali lebih lama dari krim biasa.
- Dengan SPF 30.
- Mencerah dan merupakan krim anti kedut.
- Sesuai dijadikan asas solekan.
- Tidak berminyak.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-5-2011 01:54 PM | Show all posts
Beli Zirana 5 in 1 dengan hanya RM75 bersama May Deal!

Atau RM80 untuk Zirana Bamboo!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-5-2011 11:15 AM | Show all posts
Beli Zirana 5 in 1 dengan hanya RM75 bersama May Deal!

Atau RM80 untuk Zirana Bamboo!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-6-2011 10:39 AM | Show all posts
PRICE CUT!!!

1. SET DEAL 5A (INCLUDING POS LAJU)
HARGA PRICE CUT: RM125
HARGA SEBELUM: RM135
JIMAT: RM10

**********

2. ZIRANA 5 IN 1 (INCLUDING POS LAJU)
HARGA PRICE CUT: RM90
HARGA SEBELUM: RM98
JIMAT: RM8

**********

3. PEARL & COLLAGEN CREAM FULL SET (INCLUDING POS LAJU)
RGA PRICE CUT: RM32
HARGA SEBELUM: RM35
JIMAT: RM3

**********

4. MISTINE BB WONDER CREAM (INCLUDING POS LAJU)
HARGA PRICE CUT: RM33
HARGA SEBELUM: RM35
JIMAT: RM2

Terma & Syarat:
1. Tawaran hanya sepanjang bulan Jun 2011.
2. Harga termasuk Pos Laju untuk Semenanjung. Sabah & Sarawak perlu tambah kos pos yang akan dinyatakan (antara RM2-RM5)
3. Setiap set Zirana akan diberikan 3 pcs sabun slimming PERCUMA.

Maklumat Lanjut: http://ralsshoppe.com/2011/06/june-best-deal/
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-6-2011 09:05 AM | Show all posts
Kelebihan BB cream:
- Sesuai untuk semua jenis kulit.
- Wajah anda akan kelihatan lebih lembut dan berseri secara semulajadi.
- Memelihara kulit ketika memakainya dan menjadikan kulit lebih berseri dan sihat.
- Melindungi kulit dari cahaya matahari 30 kali lebih lama dari krim biasa.
- Dengan SPF 30.
- Mencerah dan merupakan krim anti kedut.
- Sesuai dijadikan asas solekan.
- Tidak berminyak.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-6-2011 11:06 AM | Show all posts
TESTIMONI:


Mistine BB cream memang terbaek!! Ramai kawan2 tegur kata kulit nampak licin, tak ada jerawat, nampak lembab je. Best sangat :-)

Saya dah pakai BB krim ni seminggu. Memang puas hati sangat kak. Mula-mula perasan sendiri kulit dah nampak lagi lawa. Bila orang tegur, memang confirm-lah hehe... Nanti habis, saya beli lagi ye.

Memang magiklah krim ni iza. Nampak perfect je muka bila pakai. Padahal ada jerawat, black spot, semua tu hehe... Recommended to all women!

Mula-mula takut jugak nak cuba krim ni sebab dulu pakai krim xxxx, habis kulit tumbuh jerawat. Tapi pakai yang ni, ok je. Tak ada jerawat tumbuh. Puas hati!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-6-2011 09:27 AM | Show all posts
TESTIMONI YOKO EYE GEL:


Student u macam saya ni biasalah mata sembab & ada lingkaran bawah mata tu sebab selalu stay up siapkan assignment. Tapi kadang2 nak juga nampak cantik. Lepas pakai gel ni, dah tak pening kepala tengok mata lebam hehe... Lepas pakai 2 hari, terus nampak kesan. Mata dah tak lebam macam kena tumbuk huhuh...

Kak Iza, mata saya dah tak lebam. Suka sangat! Thanks ye bagi free gift tu sekali!

Dah pakai seminggu. Kesan tu memang nampak walaupun lambat skit. Sebab asyiklah terlupa nak pakai gel ni pagi2 atau sebelum tido. Tapi so far, puas hati 

Dah pakai 4 hari. Ok, gel ni sejuk je rasanya. Dah tak ada hitam kat bawah mata tu. Kalau tengahari pulak, tak rasa mata pedih ke, penat ke. 5 bintang!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-6-2011 10:16 AM | Show all posts
BB Cream dari Mistine dijamin dapat "sorokkan" masalah2 kulit di muka anda. Bila pakai, kulit nampak lebih licin & perfect.

Saya sendiri pakai & memang kawan2 semua tegur kulit nampak cantik & licin
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 29-6-2011 11:23 AM | Show all posts
TINGGAL 2 HARI SAJA LAGI UNTUK JUNE PRICE CUT!

Dapatkan BB Cream ni dengan hanya RM33 including Pos Laju!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2011 09:46 AM | Show all posts
HARI RAYA SALE!!!

Mistine BB Cream: RM33 (Incl. Pos Laju Semeanjung)

Yoko Eye Gel: RM23 (Incl. Pos Laju Semeanjung)

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-8-2011 12:26 PM | Show all posts
Order yang diterima sehingga 18 Ogos akan dipos sehari selepas bayaran dibuat (kecuali dinyatakan). Order pada 19-23 Ogos hanya akan dipos pada 24hb sahaja. Selepas itu Rals Shoppe akan bercuti sehingga 6 September. Order akan mula dipos semula pada 7 September. TQ :-)
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-9-2011 11:47 AM | Show all posts
Open for order!!

Selamat hari raya semua
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 03:21 PM GMT+8 , Processed in 0.098451 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list