JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
22211
View
125
Reply

pilih cantik ATAU setia

[Copy link]

Author: lovekakashi       Show all posts   Read mode

Post time 5-4-2011 07:23 PM | Show all posts
kte bakor jeeee
cozack Post at 5-4-2011 19:17


sape sokong sila angkat tgn mcm sy (sambil angkat tgn ngn gaya usop)
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2011 07:30 PM | Show all posts
Reply 21# cik.linot

tgn sy tgah angkat gaya usop niiii...lama da niii...
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2011 07:34 PM | Show all posts
Reply 22# cozack


wah penyokong tegar nih.. sile2 le turunkn tgn ke bwh kang kene parkinson sy x bertanggungjawab
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2011 07:50 PM | Show all posts
Reply 23# cik.linot

sy ok je...sy setia...
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2011 09:03 PM | Show all posts
Reply 24# cozack

sy pon seorg yg setia
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2011 10:10 PM | Show all posts
sume fefeeling setia ye ...... padahal...



sy pon setia jugak
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2011 11:08 PM | Show all posts
tak tahu pulak kesetiaan boleh dilihat spt melihat wajah org cantek ke tak
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2011 07:15 AM | Show all posts
cantik-pandang pertama dh blh tau org tu cntk ke x..
setia-dh kenal 10 thn pn blm tau dia ni setia ke x

so mcm mana??
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2011 07:56 AM | Show all posts
cantik-pandang pertama dh blh tau org tu cntk ke x..
setia-dh kenal 10 thn pn blm tau dia ni setia  ...
seroja23 Post at 6-4-2011 07:15



    mcmn nk tau die tu setia ker tidak ye....
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2011 07:59 AM | Show all posts
mcmn nk tau die tu setia ker tidak ye....
Projek_Luar Post at 6-4-2011 07:56



setia dr hati..hati berubah, berubah la kesetiaan..
mcm mana nk tau tu, sy pn x tau..sbb hati sy pn perlu dididik lg..
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2011 11:20 AM | Show all posts
cantik-pandang pertama dh blh tau org tu cntk ke x..
setia-dh kenal 10 thn pn blm tau dia ni setia  ...
seroja23 Post at 6-4-2011 07:15

nak tau ...kena tanya sama itu hud hud.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2011 12:34 PM | Show all posts
kalo menurut gue dalam 1 orang kamu bisa dapetin keduanya kok.anyway yang penting jangan melulu menilai cewek dari sampul depannya..wajah cantik ngak menjamin punya hati baik murni sesuci minyak suci murni,tapi orang yang biasa2 aja pun juga begitu.so......yang terpenting jangan batasi dirimu utuk berteman dengan siapa aja sambil menyelami pribadi mereka masing2 mana yang cocok ama kata hati loe.......
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2011 04:06 PM | Show all posts
Reply 1# lovekakashi

sejujurnya...aku xdpt nk undi........

sbb aku inginkan yg cantik dan setia....................
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2011 04:08 PM | Show all posts
nak yang setia lagi cantik
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2011 08:55 AM | Show all posts
aku nak yang cantik...

yang tak cantik pon tak komfem setia

cit podah {:2_64:}
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2011 12:59 PM | Show all posts
nk yg sedang2 aje
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2011 04:59 PM | Show all posts
org laki jaman skrg pilih yang cantek dulu,kemudian baru tgk perangai,tingkah laku dll pompuan tu cemane...yang penting pade deyols,CANTEKKKKKKK....
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2011 03:25 PM | Show all posts
most of the guys mmg akan pilih rupa dulu...

tanya adik kat tmpt dia keje, ada tak engineer2 lelaki yang bujang sbb nak kenalkan ngan member yang takde bf... dia ckp ramai jer tapi diorg tu taste tinggi... sanggup menyingle...
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2011 11:02 AM | Show all posts
pilih yang cantiklah.....




...untuk buat stok   
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2011 09:54 AM | Show all posts
pilih yg cantek dolu... yg x cantek duk tepi sat dolu akan d pertimbangkan permohonan anda..
md.jie Post at 5-4-2011 16:54


Bala ne...Bala!!!


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.073846s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list