CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: olaoli

fatine dah cerai ke?

  [Copy link]
Post time 27-3-2011 02:49 AM | Show all posts
lantak pilah mamatminah ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-3-2011 03:07 AM | Show all posts
berapa banyak ganti rugi perkahwinan dia dapat???
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2011 05:34 AM | Show all posts
ex-laki dia tak nak balik jadi lelaki ke?
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2011 05:41 AM | Show all posts
tk slap aku, aku pnah post sal story fatine ni

http://mforum.cari.com.my/viewthread.php?tid=452681
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2011 05:52 AM | Show all posts
Biasa la ummah pondan melayu Islam ini
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2011 06:57 AM | Show all posts
Patin oh Patin,
Kenapa engko nyah,
camne aku tak nyah,
aku dah kene nyah.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 27-3-2011 07:10 AM | Show all posts
Post Last Edit by GONE at 25-7-2011 17:37

tak faham aku, bontot dia tak sakit ke kena jolok aje ..isk isk
yg ex laki dia pun satu, p.usi dah x sedap ke lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2011 08:40 AM | Show all posts
kejap je kawin
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-3-2011 08:48 AM | Show all posts
ohh..dah cerai rupenya...fadil..oh..fadil..
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2011 09:05 AM | Show all posts
fatine pondan bongok yg semangat ajak aku gaduh dulu tuh yer... kah..kah..kah... nak tanya, dah bera ...
slippergombak Post at 27-3-2011 01:05


asal cam aku ketinggalan kes ni.....tahun lepas ek.....huhu.....
nick nya apa?
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2011 09:48 AM | Show all posts
ooo fatine ni.. baru ingat..

apasal kena cerai?? service dah tak best kot.
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2011 09:52 AM | Show all posts
Pesal wak kasi mendapat gambaran bahwa TT, abe tok, sekntucen, bahkan hadek satu-semilang pon merembes ngan fatine neh?

Dah masuk queue amek nomot kekdahnya.. Adakah?!!








Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2011 10:27 AM | Show all posts
sama buduss dorang ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2011 10:30 AM | Show all posts
okey...so fatine is using him to get visa....

kesian laki die....
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2011 10:42 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2011 11:03 AM | Show all posts
kira nya dia mempergunakan mamat saleh tu untuk dapat visa UK je la
kan mat saleh tu dah kena kencing, sayang la, apa la
takpa, visa can be cancelled anytime
ko buat la report kat immi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-3-2011 11:05 AM | Show all posts
ni pesbuk dia
chit_ana Post at 27-3-2011 10:42



    hmm..
ramai gak kwn2 dia dlm fb tu..
ada yg bertuduung litup skali.. nmpk cm orang islam..

aku rase, kawan2 cmni, jenis tk kisah ngn kwn , kubur masing2 asalkn dpt add fb , tk kisah samada kawan tu perempuan jadian ke laki jadian ke.. tindakan orang2 kepala cmni pun leh jadikan golongan nyah ni selesa sebab diterime oleh org2 cmni..

tunggu ajela anak2 diorg ni jadi pondan plak..  baru dorg tau..


baik kwn2 tu kawan ngn babi hutan ke.. ngn cipan ke.. tu agi baik..
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2011 11:12 AM | Show all posts
mana gambar si patin tu.boleh sesiapa yg ada gambar ,tempek kat sini
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2011 11:17 AM | Show all posts
Post Last Edit by chit_ana at 27-3-2011 11:22

    

creadit:pesbuk http://www.facebook.com/Fatine.min.bahari?sk=info#!/Fatine.min.bahari
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2011 11:18 AM | Show all posts
hmm..
ramai gak kwn2 dia dlm fb tu..
ada yg bertuduung litup skali.. nmpk cm orang islam ...
batmana Post at 27-3-2011 11:05


entah la ,,i x add pon

doakan jer dia moga cepat insaf
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-6-2023 10:34 PM GMT+8 , Processed in 0.208482 second(s), 37 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list