Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
40607
View
239
Reply

Pengalaman korang dengan perawat Hantukiller

[Copy link]

Author: Haidi       Show all posts   Read mode

Post time 23-3-2011 04:28 PM | Show all posts
Reply  melinda_gordon

hahaha.... kena balik....
nagaijau Post at 23-3-2011 16:23



    tu la pasal...mel plak kena

lama tak nampak akak..akak sihat??

btw..mana TT ni?die takde ke pengalaman dgn bos??
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2011 04:28 PM | Show all posts
mane wak tom ni tak muncul2 pon...
JulietTheOrange Post at 23-3-2011 16:23



    takpe.... kumpul banyak2 komen nanti esok dia masuk dia jawap dan komen sekali harung..... wak tom dah bz ...



   sib baik tak jadik yb....  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-3-2011 04:29 PM | Show all posts
mane wak tom ni tak muncul2 pon...
JulietTheOrange Post at 23-3-2011 16:23



    Ada tu nak baca spek dia mis place agaknya cuba juliet tlg carikan
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2011 04:32 PM | Show all posts
Wak dh terkenal kat Bandaraya Johor Bahru...
xde masa nk berporem2 nih...
tinggal kita2 ni yg jin2 bergayut2an...tersengey2 ikot berporem..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-3-2011 04:35 PM | Show all posts
tu la pasal...mel plak kena  

lama tak nampak akak..akak sihat??

btw..mana TT n ...
melinda_gordon Post at 23-3-2011 16:28



Cam na ni PA boleh tak tahu HK gi mana tak dpt detact dgn gprs ke.

Tak gi mana ada kat sini alamak panggilan dah memanggil nak gi bayar hutang jap.  Kejap lagi masuk balik
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2011 04:37 PM | Show all posts
Cam na ni PA boleh tak tahu HK gi mana tak dpt detact dgn gprs ke.

Tak gi mana ada kat sini ...
Haidi Post at 23-3-2011 16:35



    tak dapat..jin2 banyak dengki kat bos..die blok gprs

alah..dan2 nak lari..cite la cepat pengalaman dgn bos..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2011 04:39 PM | Show all posts
jangan2 wak tom tak masuk porem sebab mak andeh dia ada kat sini kot....

takut kantoi...


TT nih bukan mak andeh HK kan kan kan .....
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2011 04:41 PM | Show all posts
jangan2 wak tom tak masuk porem sebab mak andeh dia ada kat sini kot....

takut kantoi...


...
kenesep Post at 23-3-2011 16:39



    Bro Hk ckp takot bini...
Tunggu bini dia bg "Green light"
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2011 04:44 PM | Show all posts
Reply 43# Haidi

kene dirasuk dgn jin dulu baru leh tlg carikan..
kalu tak, hijab tak terbukak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-3-2011 05:02 PM | Show all posts
tu la pasal...mel plak kena  

lama tak nampak akak..akak sihat??

btw..mana TT n ...
melinda_gordon Post at 23-3-2011 16:28



    Pasal pengalaman jumpa HK pun sbb mintak tlg dia bantu gi perang masa kena serang dgn ber baterliun askar jin kira semua peringkat dan rankingnya lah.  Nak zasstt sendiri dah tak berdayo.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2011 05:04 PM | Show all posts
Pasal pengalaman jumpa HK pun sbb mintak tlg dia bantu gi perang masa kena serang dgn ber  ...
Haidi Post at 23-3-2011 17:02



    perang dunia ketiga ke?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-3-2011 05:09 PM | Show all posts
jangan2 wak tom tak masuk porem sebab mak andeh dia ada kat sini kot....

takut kantoi...


...
kenesep Post at 23-3-2011 16:39



    Saya bukan mak andeh dia lah ( kak), tapi mak andeh dia pun memang brutal jak cam yg dia selalu cakap
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2011 05:09 PM | Show all posts
uiks.. da 3 pages ni. mana pengalamannya? xsabo nak baca nih. cer cer cerita...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-3-2011 05:13 PM | Show all posts
perang dunia ketiga ke?
melinda_gordon Post at 23-3-2011 17:04



    Tak cam perang star wars empire strike back sebab banyak pakai laser R2D2 je hampeh tak datang tolong{:1_137:}
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2011 05:14 PM | Show all posts
mcm tred borak je... xdepun kisah2 pengalaman org yg berubat
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2011 05:21 PM | Show all posts
Tak cam perang star wars empire strike back sebab banyak pakai laser R2D2 je hampeh tak da ...
Haidi Post at 23-3-2011 17:13



    so..mane pengalamannye?citer la detail2..baru la abg medang leh kasi tacang..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2011 05:27 PM | Show all posts
Melinda first...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2011 05:37 PM | Show all posts
Melinda first...
CariKnow Post at 23-3-2011 17:27



    dah cite dah tadi..

next..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2011 06:56 PM | Show all posts
tak dak cerita ka..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-3-2011 07:16 PM | Show all posts
Salah satu yang selalu HK sarankan ialah mandi tanah.  Jadi apa pengalaman korang semasa atau selepas sesi mandi tanah tu.  Tanah tu kan korang cari dan bancuh sendiri tampa campuran bahan lain, jampi atau doa dari orang lain selain yang korang niatkan sendiri.

My own experience masa salah satu sesi membancuh tanah datang satu makhluk punyalah bagak pandang pun cam nak telan je.  Tapi sbb ada brutal sikit siap tanya balik kat benda tu apa pandang-pandang ada hutang ke?  Mak ai makin marah lak dia mata dia pun dah makin merah.  

Tapi tetap wat do no je terus je membancuh sampai siap.  Tapi benda tu masih cuba gak nak gertak siap buat bunyi gerr gerr lagi.  Yang tak bestnya tetiba longkang lak tersumbat banjir lak dah lantai cubaan sungguh.  Pusing je nak ambik pam longkang zapp benda tu cakar siap berline kat lengan. Pass tu memang tak tunggu dah air surut je terus mandi tanah tu.  Alhamdulillah benda tu hilang dan syukur parut kena cakar pun membaik. Tapi dah siap mandi memang letih agaknya banyak yg dah tewas.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082572s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list