Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
40627
View
239
Reply

Pengalaman korang dengan perawat Hantukiller

[Copy link]

Author: Haidi       Show all posts   Read mode

Post time 23-3-2011 12:38 PM | Show all posts
zassst sampai berkecaiii!!!
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2011 12:38 PM | Show all posts
pd aku, cara rawatannye ringkas..
xperlu bwk pape..bwk badan jer..
tp kalu takde bdn, xyah la pi jmpe dier...
gaya HK pon tak mcm perawat.. kalu org xtau, mmg xpecaye itu la tukang zasstt nye
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2011 12:40 PM | Show all posts
Reply 21# madmualij

mcm dh lame jer madmualij tak muncul kat forum ni...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2011 12:56 PM | Show all posts
segala kelemahan blh lah diperbaiki dan kebaikan akan dipertingkatkan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-3-2011 12:59 PM | Show all posts
Reply 18# JulietTheOrange


    Betul lah tu.  Bab minum lak kadang air teh, kadang air sirap, kadang air oren 1 jug
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2011 01:26 PM | Show all posts
yg pasti dr gambo.... dan yg pernah bertemu.... perkataan "hensem" tu mesti muncul....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-3-2011 01:25 PM | Show all posts
Reply 21# madmualij


  
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2011 01:28 PM | Show all posts
Reply 27# nagaijau

'gagah perkasa'  pon muncul jugek...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2011 01:42 PM | Show all posts
Reply 28# JulietTheOrange


juliet.... kejung dah pipi aku dek tersengih dgn statement mu itu....hahahaha..... kembang kempis waktom...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2011 01:44 PM | Show all posts
Reply  madmualij

mcm dh lame jer madmualij tak muncul kat forum ni...
JulietTheOrange Post at 23-3-2011 12:40


ade yg rindu ke.... zassstttt!!!! (te"rzastt" diri sendiri)
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2011 01:45 PM | Show all posts
Reply  madmualij
Haidi Post at 23-3-2011 13:25



    senyum ade makne tu kak {:3_83:}zaaassstttt (sekali lagi ter"zasstt" diri sendiri)
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2011 02:17 PM | Show all posts
Yalah,sy pun nak dengar jugak pengalaman orang yang dirawat oleh HK ni....semenjak masuk forum ni,nama HK pun popular.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2011 02:36 PM | Show all posts
brader hk tanak masok sini ke? nama die diseru ni.. nak tawu jugak cara rawatan brader ni. nak tawu  gak testimoni nya...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2011 02:46 PM | Show all posts
ni sape plak ni?
MN uneks ke???
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2011 02:55 PM | Show all posts
pengalaman jumpe blom lagi la..
sbb bila bos ajak ngeteh je..mel ade hal..huhu
tapi pengalaman berubat dgn die tak banyak sgtla..
sbb die tak rawat depan2..rawat dlm phone je..
tapi lepas mel berubat dgn die dan amalkan ape yg die bagitau
so far..banyak la kurangnye...
bro ni brutal dan rock orgnye..selamber je dgn die..
tak yah nak dok segan2 punye..nak segan dok bagan
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2011 03:01 PM | Show all posts
Ni PA xleh harap...
lenkali temankan Bro tu mancing...
Baru bnyk sket ikan udang sotong naik sampan..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2011 04:18 PM | Show all posts
Ni PA xleh harap...
lenkali temankan Bro tu mancing...
Baru bnyk sket ikan udang sotong ...
CariKnow Post at 23-3-2011 15:01



    hampeh..haku jugak kena..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2011 04:23 PM | Show all posts
Reply 37# melinda_gordon

hahaha.... kena balik....
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2011 04:23 PM | Show all posts
mane wak tom ni tak muncul2 pon...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-3-2011 04:25 PM | Show all posts
senyum ade makne tu kak zaaassstttt (sekali lagi ter"zasstt" diri sendiri)
madmualij Post at 23-3-2011 13:45


Jangan bazirkan zasstt tu simpan je utk yg memang menunggu nak kena zasstt
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.182008s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list