CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: MissLibra

Ada suami tapi "baby" untuk kekasih...

[Copy link]
Post time 6-3-2011 11:04 AM | Show all posts
harus la dia panggil 'baby' sbb 'baby' tu kenyang dpt susu badan....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-3-2011 11:22 AM | Show all posts
bleh baca tp xleh nak teka hihi
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2011 12:45 PM | Show all posts
Reply 11# cik_kiah


    my speku same dgn cik kiah.. bru2 ni dlm paper kuar artikel yg kadar penceraian di Malaysia kini ialah kadar 15 minit satu penceraian.. ape nak jadi?
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2011 03:02 PM | Show all posts
skali skala x per la gak, ni yg selalu sgt g tengok futsal pehal? ddk umah layan suami, layan anak kan lg bagus.
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2011 03:24 PM | Show all posts
sapa baby dlm hidup amyza tuh
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2011 03:52 PM | Show all posts
Reply 3# mea


    yang seken tu Az n RR ke?..kan ari tu dah berbaik ngan sume family AZ kan? kalu betoi dia la, ke org lain??ce cite...ce cite...
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2011 03:54 PM | Show all posts
Reply 25# myra86


    tak mau la rita n aidil...dorang soooo sweeetttt...ayu n kembar aidil tu tkpe...
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2011 04:15 PM | Show all posts
first x tahu

2nd rita lah tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-3-2011 05:58 PM | Show all posts
x reti nak speku:cf:
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2011 07:08 PM | Show all posts
aku pon ada dgr gak rr dah cerai ngn laki dia.... tu psl la kot, dia bengang giler bila dlm paper ada kate dia n family laki dia dah bermaafan kat spital aritu... sbb yg sbenarnya dorang dah cerai dah time tu, maybe cuma kena tunggu baby dlm perut keluar dulu kot baru la sah kata cerai... ni cuma spekulasi aku je... sbb aku cuma dgr rr dah cerai je...yg slebihnye teori semata2.... hehe...
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2011 09:21 PM | Show all posts
hmm...dunia artis ni mmg dah biasa sgt dgn kawin cerai ni...
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2011 12:26 PM | Show all posts
kenapa aku cam terpikir si amyza ni ngan manager dia yg ensem tu jer.....pic profil dh la sama jer....huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2011 12:31 PM | Show all posts
Reply 50# keretapilaju


    btol ker dah cerai??

   ada terbaca dlm paper artis dgn pemain bola dah bercerai masuk 2 bulan dah..

    terus teringat rita dan aidil..

  kesian nya dorang, macam2 dah tempuh, tak kesampaian jugak..
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2011 01:02 PM | Show all posts
maaf..aku tertinggal kapal..rita dah bersalin ker? kalau mengandung belum jatuh talak...

sowi yea..
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2011 02:18 PM | Show all posts
Reply  keretapilaju


    btol ker dah cerai??

   ada terbaca dlm paper artis dgn pemain bola ...
cutie.pie Post at 7-3-2011 12:31



xtau la kesahihannye...cuma dgr cite je...aku dgr dpd seseorg yg rapat dgn salah sorang family AR....dia tau tu pun sebab dia tanye kat member tu, mana RR (kat kenduri kawen AR)...x dtg ke...member tu kate RR dah cerai dah ngan lakinye....xtau la betul ke idak cite ni....cuma ini le yg aku dgr.....so just wait n see je le....

aku mengharapkan benda ni x betul le....harap2 RR n lakinye baik balik le....semoga bahagia sampai ke akhir hayat....
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2011 02:52 PM | Show all posts
Senang citer SI RITA dgn SI AIDIL.....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-3-2011 02:53 PM | Show all posts
maaf..aku tertinggal kapal..rita dah bersalin ker? kalau mengandung belum jatuh talak...

sowi yea ...
aniskirin_nita Post at 7-3-2011 13:02


setau ai talak tetap jatuh cuma edah tu yg panjang i.e sampai bersalin
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2011 02:55 PM | Show all posts
sian gak kalau rita bercerai
tapi aku rasa ok dr hidup ngan laki yg xde telooo
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2011 02:59 PM | Show all posts
rita dah cerai ngan aidil?
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2011 03:01 PM | Show all posts
bukanke ari tu kata rita dah baek ngan pilnya..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 07:20 AM GMT+8 , Processed in 0.093983 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list