Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
12223
View
59
Reply

story psl MGS Ipoh n canyon cottage kat dlm 2??

[Copy link]

Author: are-ja       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-2-2011 02:58 PM | Show all posts |Read mode
ade x spe2 kat cni yg psl skolah nih??coz mmber ak ex student skolah cter mcm2 gak psl skolah ni...huhu...juz nk tau any experience dr others??hihi....
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2011 03:05 PM | Show all posts
cottage fries taula teman..
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2011 03:10 PM | Show all posts
nak tau ape pasal mgs nie??? akceli opis kat area2 c2 jer......&banyak member2 ex stdnt c2....
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2011 03:20 PM | Show all posts
dulu mse skolah ade request kat mak abah nak skolah kat mgs..tpi mak abah x bgi...sbb skolah 2 mak abak kata x elok..banyak masalh sosial.....
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2011 03:44 PM | Show all posts
TT,
apa kata kalo TT cite je dulu experience kawan TT tu..sementara mnunggu kot2 ada yg nk mnyumbang cite...lgpun kalo stakat nk tanya pasal MGS..dah ada je thread pasal skolah kt MPS ni..
bkn apa..xbest la kalo bukak benang baru tapi cite yg bkenaan tu xbanyak...nnti tenggelam begitu sajork...xmeriah...so TT share la dulu cite TT...TQ!
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2011 03:49 PM | Show all posts
Reply 5# chicmushroom


    dlm erti kate lain, xde kacang yg akn di berikan oleh abg momod....
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2011 03:55 PM | Show all posts
Reply 6# idakamaruddin


ida...gila tacang nmpaknye skarang....
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2011 03:59 PM | Show all posts
Reply 7# chicmushroom


    {:2_66:}
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2011 04:03 PM | Show all posts
Reply 8# idakamaruddin

hehe...xelok wat muka buruk gitu...
nnti mghantui idup org len....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-2-2011 04:26 PM | Show all posts
sowi late..bru pas wat kek...
lupe trus psl thread ni...hihi

okesh..ni cter dr mmber ak la tau...dy ex msg ipoh tuh..
dy kate, ad 1 bgunan kecik kat hjung pdang skolah ni..bgunan tu bdk2 pggil canyon cottage..
bgunan tu 2 tgkat..dy kate bgunan tu mmg scary..2 org auntie dy dulu pnh skolah c2...drg kate kat c2 pnh ad org bnuh diri..
so mmber ak ni cter, ad 1 hari tu,skolah drg ad wat ala2 cncert g2..xtau cncert ape..so itu 1st drg stay skolah 2 smp agak mlm la....tp bkn tdo tau...
               so ad 2 mnah ni mmber pd mmber ak tu nk g toilet..bgunan yg wat cncert kecik tu xde toilet..so kne la pg toilet tmpt lain..tp nk ke toilet tu kne lalu canyon cottage tu la...so,otw blk dr g toilet,drg nmpk la srg mnah chinese muke cam mmber drg, pakai cheongsam merah,berdiri baik pnye kat sblh canyon cottage smbil tndukkan muke..
dorang cam pelik..asal mnah ni dok cni..tp disbbkan cuak,drg blah g2 je..mls nk tegur..
            smpai2 kat tmpt cncert tu blk,drg tgk mmber drg yg cine tu elok je dok hepy2 dgr org nyanyi..so drg tnye la..
"ei, td i nmpk u kat canyon cottage pakai cheongsam merah..u watpe kat c2 td?"
skali mnah tu ckp la.." haiya,wa dr td dduk cni wo..lgsatu,mana wa pakai cheongsam merah..wa pakai ini bju (bju T) saja dr td..tada tukar2 pnya"
Haha..minah 1 org ni pe lg..pct lesi la...


sekian..sowi kalo ayat2 ak korang krg paham ek...=)
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2011 11:17 PM | Show all posts
MGS tu skolah ape..??
and canyon cottage tu ape plak.....
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2011 11:27 PM | Show all posts
ade x spe2 kat cni yg psl skolah nih??coz mmber ak ex student skolah cter mcm2 gak psl skolah ni...h ...
are-ja Post at 21-2-2011 14:58


aku ex smk anderson, MGS ni port awek2 tuk skolah aku ni dlu.....
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2011 11:28 PM | Show all posts
MGS tu skolah ape..??
and canyon cottage tu ape plak.....
card_reader Post at 21-2-2011 23:17


methodist girls school...
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2011 11:31 PM | Show all posts
methodist girls school...
oni313 Post at 21-2-2011 23:28



    yg dekat ipoh parade tu ke....??
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2011 11:37 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2011 06:35 AM | Show all posts
ade x spe2 kat cni yg psl skolah nih??coz mmber ak ex student skolah cter mcm2 gak psl skolah ni...h ...
are-ja Post at 21-2-2011 14:58






ni gambar canyon cottage tu, asalnya menempatkan kelas2, functionyer skrg tak dketahui....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2011 06:37 AM | Show all posts
ni gambar canyon cottage tu, asalnya menempatkan kelas2, functionyer skrg tak dketahui. ...
oni313 Post at 22-2-2011 06:35


unik bngunan ni, sal zaman skolah aku dlu, pas abis skolah, slalu lalu dpan MGS ni nk ke umah member di gunung rapat, smbil2 lalu tu trnampak bngunan ni dan uniknya seolah2 cottage ni kt tngah2 padang....hopefully ade ex-mgs kt sni leh cter....
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2011 02:11 PM | Show all posts
Hye

Actually i sekolah RPS ipoh...
Tapi kawan2 i ramai sekolah MGS nie...
Asal skolah ni dulu hospital kan...so mcm2 ler perkara mistik berlaku...
Ade kawan sy dulu die budak junior nak masuk daftar kat MGS ni la kan...
Asal kat pintu gate skolah MGS ni je mesti die akan pengsan...
Rupe2 nye die lemah semangat and xrasi dgn keadaan disitu...
wallahualam....
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2011 03:24 AM | Show all posts
yg dekat ipoh parade tu ke....??
card_reader Post at 21-2-2011 23:31



   
yg dkat ipoh parade tu main covent ipoh, aka MC....
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2011 09:27 AM | Show all posts
aku skolah situ dulu..
stakat aku skolah kat situ takde pape pelik plak hahahaha..
canyon cottage tu skang jadi tempat bebudak kelas art melukis.. diorang buat batik semua kat situ ler...
kat atas tu aku pernah naik byk lukisan bebudak je.. simpan brg brg
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.097353s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list