JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
19860
View
122
Reply

LELAKI: LARAT NAK DUKUNG POMPUAN

[Copy link]

Author: True-X       Show all posts   Read mode

Post time 14-2-2011 12:55 PM | Show all posts
Reply  siputsedut


   sipuk nak nek kokkong kaka ke?
chenta_dewi Post at 14-2-2011 09:36



   kenapa aku mcm pernah dgr org sebut perkataan 'hantu kongkong'?ada ke spesis nih?
hantu ni spesis yg suka kena dukung jgk ke apa?confuse aku
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2011 02:52 PM | Show all posts
sebagai wanita sejati, carly dah vote no 4
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2011 06:53 PM | Show all posts
adoi...gelak sengsorang baca komen korang dalam ni...
alahai sweet nyeeee...

seyes teringin untuk di dokongggg..
tp sekarang berat 47kg kekadang 48kg..agak2 boleh ka bkal hubby angkat nanti?

takpa2..cari bakal huby yang ada 6 pax la...
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2011 02:13 PM | Show all posts
dokong2 pas2 lempar...hehe..mcm sonok
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2011 02:29 PM | Show all posts
aku kurus jah...
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2011 01:54 PM | Show all posts
mesti best besar2 dah pun kena dokong......
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2011 10:03 AM | Show all posts
nk jgk kne dukung....mcm best jer..
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2011 04:57 PM | Show all posts
husband aku dukung aku naik atas (rumah double storey) setiap kali pas tgk tv kt tingakat bawah..seb ...
Que_9 Post at 11-2-2011 16:25



    wahh manje2 ko
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2011 03:00 AM | Show all posts
aku pernah dukung ex aku dulu
nasib baik die kecik ringan je
pernah dulu die punye angan2 romantik kononnya
lepas kawen malam pertama nanti die nak aku dukung dia la sambil die tenung mata aku lame aku pun tenung mata die lame sambil bwk masuk g bilik

masa die cakap macam tu aku duk tahan je diri aku dari gelak sebab aku xtahan die punye imaginasi tu kelakar gile..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2011 02:28 PM | Show all posts
dukung partner sambil romen-romen peluk dakap rapat-rapat cium mulut ni bukan boleh plan ... pearaan tu datang spontaneously ... kekadang sambil duduk tengok TV rasa teransang ... peluk dulu locking lips atas sofa then bangun angkat dia ..... kekadang tak sempat sampai masuk bilik, atas sofa depan TV pun jadi belayar.
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2011 07:52 PM | Show all posts
Reply 7# True-X


   aku ingat aku sorg je imagine mcm nie...
rupanya ada gak eh..

gamaknya larat ke laki angkat aku y mcm anak gajah nie.haha
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2011 10:38 PM | Show all posts
of corse larat, sedngkan bench press pun blh pump 100kg
tapi nak dukung gurl yg bwh 50 kg lah kalau specis cm tong deram petronas,, i think better i panggil fork lift jo
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2011 04:21 PM | Show all posts
pengalaman aku... setakat berat aku 46 kg ni, laki aku larat lagi nak dukung... dah banyak kali cuba da.. saje aku nak test power laki aku ... dia cakap nasib baik aku ni ringan jer... ( susah wooo.. nak mantain badan supaya berat badan 'mantain'...
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2011 08:15 PM | Show all posts
Reply 1# True-X

dlm filem tak leh disamakan la...tah berapa kali take tah tu...action!....cut!! action!! cut!!!

tapi kalo wanita yg nak diangkat tu bersaiz seperti gmbr2 di dlm filem itu...mungkin bole la diusahakan...tapi kalo size yg ada 'x' kat size baju...err...mintak maap banyak2 la ye
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2011 10:29 AM | Show all posts
Reply  True-X

dlm filem tak leh disamakan la...tah berapa kali take tah tu...action!....cut!! ac ...
hike80 Post at 9-3-2011 20:15



    habang...nak dokong





Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2011 08:09 PM | Show all posts
Reply 95# melinda_gordon


   err...kalo baju ada huruf 'x' kalo sori la...tapi xS no hal.....
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2011 08:57 AM | Show all posts
Reply 96# hike80


    baju mel ade huruf M je
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2011 08:07 AM | Show all posts
Reply 97# melinda_gordon


   M??!! err abg hike gi angkat weight kat gym dulu la ye...bg 24 bulan traiinng dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2011 09:02 AM | Show all posts
Reply 98# hike80


    choy sgt tau
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2011 10:13 AM | Show all posts
kalau ikut kira2, kete pajero aku boleh angkat. perempuan purata baru 50kg. jd ramai gak boleh angkat tu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.074434s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list