JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
19834
View
122
Reply

LELAKI: LARAT NAK DUKUNG POMPUAN

[Copy link]

Author: True-X       Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-2-2011 10:58 PM | Show all posts |Read mode
salam..



aku selalu nengok adengan dukung pompuan ni dlm pilem je... kt luar.. arwah ayah aku penah dukung nenek time nenek aku patah kaki.. tp nenek aku kecik je... org dah tua.. badan tinggal tulang....

korg camne... larat ke...? any stori to share

* dukung pompuan remaja atau dewasa.. bukan budak atau baby hoccay.....


thank
Single Polls, Total 70 Users voted
28.57% (20)
8.57% (6)
14.29% (10)
48.57% (34)
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2011 11:23 PM | Show all posts
aku pernah dukung wife aku sampai tingkat 3 flat.sbb baru discharge
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2011 12:06 AM | Show all posts
aku bukan stakat dukung pompuan...guni simen pun aku penah dukung
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2011 12:08 AM | Show all posts
tgk berat la...kalau 50kg kebawah tuh...boleh la kot.......kalau lebih tuh....sendiri fikir la...
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2011 12:12 AM | Show all posts
TT dok tanya pasal kena dukung ni...teringin sgt ker nak kena dukung..
sebelum anda di dukung, pastikan orang yang ingin mendukung anda berkemampuan mengangkat berat badan anda terlebih dahulu..

kalau berat melebihi had kemampuan, nanti tak pasal2 orang yg ingin mendukung terpenyek pulak...silap hari bulan patah pinggang..lagi haru biru
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2011 12:13 AM | Show all posts
aiseh takleh vote lagi. maybe nak vote no 3
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-2-2011 01:08 AM | Show all posts
hahahha... saje je tanye... sbb average saiz wanita dewasa selalunyer lebey dari 50 kg....

honestly.. im quite big saiz gurl.. dan aku tak rase average malaysian man leh carry aku...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-2-2011 01:09 AM | Show all posts
aku pernah dukung wife aku sampai tingkat 3 flat.sbb baru discharge
italy Post at 9-2-2011 23:23


waaaa... bape berat wife ko?.... semput tak?
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2011 03:27 AM | Show all posts
Reply 7# True-X


   brape kilo tu yg berat sangat ...
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2011 07:13 AM | Show all posts
x pernah dukung lg, tpi ak rsa larat jer sbb berat dia 40+ kg jer...
tpi msa ada simulasi menyelamat dlm hutan, gurl tu bru 50+ (dia ckp lah) pun penat gak angkat walaupun angkat pakai pengusung mgkn sbb dlm hutan+ak pun xfit sgt jln jauh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-2-2011 08:22 AM | Show all posts
x pernah dukung lg, tpi ak rsa larat jer sbb berat dia 40+ kg jer...
tpi msa ada simulasi menyelama ...
B.K Post at 10-2-2011 07:13


tuh 2 org angkat la kan...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-2-2011 08:23 AM | Show all posts
Reply  True-X


   brape kilo tu yg berat sangat ...
matlampir Post at 10-2-2011 03:27


iollssss berat 96 kg..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2011 08:35 AM | Show all posts
tuh 2 org angkat la kan...
True-X Post at 10-2-2011 08:22



    xlah 4 org lelaki, penatlah dh jauh atas bukit pastu dlm hutan tebal, last keluar ikt pantai sbb dah x larat nk rentas hutan
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2011 09:09 AM | Show all posts
mesti la larat...
nanti dapat upah.....
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2011 09:11 AM | Show all posts
upah hapeee...
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2011 09:25 AM | Show all posts
Reply 15# nuryakmal

upah ehem2
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2011 09:26 AM | Show all posts
iollssss berat 96 kg..
True-X Post at 10-2-2011 08:23



   ko biar betoi...96kg tu tahap obesiti...kalau berat 69kg tu aku cayer la jugak
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2011 10:22 AM | Show all posts
ak penah didukung oleh somiku time bru2 bmulan madu
pas2 dh x do  agi sbb ak dh berat ckit kot hu2
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2011 10:22 AM | Show all posts
teringin nye nak kena dukung..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2011 10:28 AM | Show all posts
melk takleh, melk debab!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.094397s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list