Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
40085
View
363
Reply

Mengandungkan anak org (Dah selesai). Thx utk yg bgi nasihat n semangat.

   Close [Copy link]

Author: Merah.Hati       Show all posts   Read mode

Post time 15-2-2011 11:56 AM | Show all posts
sori x folo benang ni.. tp ape la yg adik TT pikir eh... kawin ngn pompuan barai yg bnyk laki dah me ...
fcl29 Post at 14-2-2011 22:21


think +ve...
mebi ni blsn Allah...
mebi adik TT boleh berubah jd lebih baik melalui kejadian ini
n die boleh ubah bakal isteri die...sama2 jd lebih baik

ni jugak pengajaran tok diri kita...
berhati2 dlm pergaulan...

berhati2 buat keputusan yg melibatkan 2pihak...

byk pengajaran yg kita boleh ambil melalui kejadian ini
benda dh lepas...xguna nk d kenang
amek yg +ve...teruskan idup
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2011 08:54 AM | Show all posts
dah leh close ke ini thread?
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2011 11:21 AM | Show all posts
anyway baby tu tk salah, mak pak nya yg salah..harap jgn la sisihkan baby tu nanti..sape tau dia akan jadi insan yg berjaya dunia akhirat..amin..tk care TT
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2011 02:42 AM | Show all posts
Reply 320# Merah.Hati

Saya dag suggestkan utk hantar dieorng nie ke sekolah pemulihan but famili pompuan tu xsetuju xtau nape. Hmm ntah la awak.

tak semua orang bole masuk pusat pemulihan akhlak..... nak masuk tu kena ada court order dan segala macam proses, and most importantly waktu jatuh order, dorang must be still under 18....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.810815s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list