JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
58911
View
171
Reply

Berapa kerap korang berhubung (call/sms) isteri/tunang/awek/TTM korang?

[Copy link]

Author: e.d5900       Show all posts   Read mode

Post time 24-10-2011 09:09 PM | Show all posts
Reply  puteri_malam

best kan kalau in one day dpt3-4 times sms dgn kata2 "i love u darling"... i ...
winsonyu Post at 24-10-2011 21:06



  biar sikit yg penting maknanya tu mendalam.....
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2011 09:12 PM | Show all posts
Reply 61# puteri_malam


    itu betul jugak... asalkan bila jumpa then baru ckp face-to-face baru lagi best kan?
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2011 09:21 PM | Show all posts
Reply  puteri_malam


    itu betul jugak... asalkan bila jumpa then baru ckp face-to-face baru  ...
winsonyu Post at 24-10-2011 21:12



    betullllllllllll....bila face to face mmg sembang and sembang....citer2 dlm msg tak bereply pun dok ditanya semula...tu yg best and sgt sweettttt......bermakna msg tu dibaca and diingati, cuma kebizian masa dpt msg tu tak memungkinkan msg direply....
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2011 09:34 PM | Show all posts
Reply 63# puteri_malam

hahahaha.. true.... tapi i mostly simpan sms gf i ... berlambak dah skrg.. then bila balik pun kata I love u kat dia bila ehem ehem.... baru lekat kan relationship ni.. betul tak?
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2011 09:38 PM | Show all posts
Reply  puteri_malam

hahahaha.. true.... tapi i mostly simpan sms gf i ... berlambak dah skrg.. t ...
winsonyu Post at 24-10-2011 21:34



    hehehe....ku pun dok simpan msg2 'dia' and kadang tu baca smula....pulak2 time nak melelapkan mata...hehehe...
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2011 09:47 PM | Show all posts
Reply 65# puteri_malam


    interesting..
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2011 09:52 PM | Show all posts
Reply  puteri_malam


    interesting..
winsonyu Post at 24-10-2011 21:47



   
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2011 10:28 PM | Show all posts
walupon kami dah clashed, ex-bf aku tetap sms n call aku cm biasa
cam takda apa terjadi antara kami...tiap2 masa dia sms aku
hmmm....aku pon xtau nak terima dia ke tak
tp wktu couple dulu, aku salu je rasa xpuas hati dgn diri sendiri sbb couple dgn dia
adakah aku ni sorang yg xtau erti bersyukur?
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2011 10:26 AM | Show all posts
kekerapan texting n calling depends on thp kebizian masing2 n kalu ada isu menarik bnyk la texting..
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2011 12:48 PM | Show all posts
24/7 tak boleh la....
Kena ada masa untuk diri sendiri gak..

Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2011 06:21 PM | Show all posts
24/7 tak boleh la....
Kena ada masa untuk diri sendiri gak..
PrimeBee Post at 28-10-2011 12:48



    .........
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2011 12:33 PM | Show all posts
dulu aku x kisah sgt kalau bf aku x contact aku..tp sejak kebelakangan ni aku nk dia contact aku slalu..kalau boleh tiap2 hari.. tp jgn harap..sedey nye aku..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2011 12:39 AM | Show all posts
masa bercinta dulu hp xlekang dari tangan..dalam kuliah pon sms..sebelum tido wajib call, nak cakap gud nyte je pon..hihi..lepas 4thn kawan, bertunang..still the same, sms & sebelum tido call jugak (yela since we olss long distance kan..rindu rinduan la konon) lepas sthn tunang, kawen stillllllll the same jugak waktu siang masing2 kerja sms2 tapi malam2 takde call dah la dah ade kat sebelah ape ade hal nak call2 kan..hiks!
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2011 12:23 PM | Show all posts
skang nih yg mampu msj aku hanya maxis...
sehari 2 3 kali msj

klu no dg lak..balik2 jusco msj...
padahal aku xde pon kad jusco
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2011 01:49 PM | Show all posts
wah...rajin tol bersms dan bercalling..ku takdelah...hal penting saje baru call atau sms..tp org kal ...
winter Post at 24-10-2011 17:17


btol la winter,maybe dah lama kenal dan masing2 ngan kerja..
sms tu sesekali ja dalam sehari especially ada perkara lain2 daripada yg lain gerjadi..
call pun sama.. kol waktu pagi sebelom masing2 masuk opis.. pastu tunggu habis keja petang/ malam nanti la pulak baru sembang panjang sikit daripada pagi td ..
malas nk sms satu hall.. nk type2 .. call jer  :p
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-11-2011 03:41 PM | Show all posts
Reply 68# mizz_aurora


   hmm.. x per mizz.. pikir ler bebetul, tepuk dada tanya selera..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-11-2011 03:42 PM | Show all posts
Reply 72# eff_fie

alah syiannyer.. pe kata ko lak yg text dia..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-11-2011 03:45 PM | Show all posts
Reply 74# kecikgurl

meh cni no tel.. meh aku mesej ko..
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2011 04:19 PM | Show all posts
Reply 78# e.d5900


   kang ko x larat na reply msj akuorg x ske msj aku sbb dorg ckp aku balas mcm na xna jek..
padahal mmg mcm cara aku
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-11-2011 05:26 PM | Show all posts
Reply 79# kecikgurl

1.  ok..
2.  heheh..
3.  x nk..
kalau skema jawapan ko salah satu dari pilihan jawapan di atas, aku rasa ko ni mesti pemurah nak bg sedekah kat digi/maxis kan? aku pun slalu gak camtu.. pe salahnya sekali skala bersedekah. mane no tel ko?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.093529s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list