Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
43080
View
123
Reply

Bahagian tubuh disukai pasangan (untuk laki je. Pompuan dilarang masuk )

[Copy link]

Author: Hang       Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-1-2011 12:28 PM | Show all posts |Read mode
Manakah bahagian tubuh korang yang paling disukai pasangan korang? Dan jika korang pompuan dan sengaja masuk sini walaupun di larang tujuh puluh juta kali, manakah bahagian tubuh pasangan yang paling disukai?

Ada seorang psikologis sekaligus seksologis Amerika yang baru-baru ini menyatakan pendapat yang menarik. Lou Paget, nama pakar itu, mengatakan kecenderungan seorang perempuan menyukai bagian tubuh tertentu dari pasangannya menggambarkan keperibadiannya. Walau Paget belum tahu secara pasti apa hubungan antara menyukai bagian tubuh tertentu dengan keperibadian serta kecenderungan para perempuan pesakitnya dalam menjalin hubungan. Bagaimanakah  keperibadian dan kecenderungan pasangan korang?

Dada dan Perut

Menurut Paget perempuan yang menyukai bahagian dada dan perut pasangannya cenderung memiliki ciri-ciri keperibadian yang positif seperti keyakinan diri yang teguh dan memiliki kemampuan yang  kuat untuk mencapai sesuatu. Kerana itu, mereka yang termasuk dalam kategori ini biasanya meraih kejayaan dalam pekerjaannya. Kerana sifat kecenderungan ini untuk mencapai apa yang terbaik , perempuan "penggemar" perut dan dada pasangannya ini biasanya tak bisa tinggal diam di rumah dan selalu aktif mencari kegiatan yang boleh membuatkannya merasa dihargai.

Kaki dan Paha

Perempuan yang menyukai kaki dan paha pasangannya cenderung memiliki sifat tenang dan egois.Perempuan kategori ini menurut Paget, umumnya yakin dengan penampilan mereka. Artinya mereka tak peduli dengan penampilan diri , walaupun comot ataupun rambutnya kusut masai dan sebagainya, kerana mereka  tetap berasa menarik dalam keadaan apapun. Umumnya perempuan jenis ini juga sukar menerima pendapat orang lain.

Punggung

Sifat positif dari perempuan yang menyukai bahagian punggung pasangan lelakinya adalah sifat berterus-terang.Perempuan jenis ini menurut Paget, juga cenderung berbicara secara direct dan jarang sekali memiliki sifat pemalu. Mereka secara tegas boleh menolak permintaan seseorang apabila mereka memang tidak ingin melakukanya. Para perempuan dari kelompok ini sering dicap sombong oleh orang-orang yang tak mengenalnya dengan baik, kerana ketegasannya tersebut.

Tangan

Boleh dikatakan bahawa perempuan yang menyukai tangan pasangannya adalah kelompok yang paling feminim dari semua "kategori keperibadian" yang dicetuskan Paget. Para perempuan kelompok ini cenderung mengharapkan pasangannya  melindungi mereka, baik secara fiszikal maupun emosional.
Single Polls, Total 279 Users voted
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2011 12:30 PM | Show all posts
oppsss da masuk! tak jumpe jalan keuar
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-1-2011 12:32 PM | Show all posts
oppsss da masuk! tak jumpe jalan keuar
nuryakmal Post at 4-1-2011 12:30 PM



    sila vote untuk dapat kunci pintu keluar tu  
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2011 01:11 PM | Show all posts
tak tau suke yg mane



Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2011 01:30 PM | Show all posts
asyiklah Pompuan Dilarang masuk
tapi ana dah masuk dan dah vote

actually setiap bahagian badan kita mahupun pasangan ada sensetiviti yang tersendiri
bila diusap/dibelai tentulah menggunakan tangan
tapi sebelum nak membelai tu para suami adalah diunjurkan supaya membasuh tangan bersih2 dan make sure pakai sabun yg wangi2 aje

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2011 01:36 PM | Show all posts
none above
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2011 02:32 PM | Show all posts
alaa...xleh vote la plak:re:
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2011 02:33 PM | Show all posts
ai suke bulu kaki..

oopsss...aii rabun warna..tak nampak plak perkataan pompuan jgn masuk kat situ..sorry ye..
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2011 02:37 PM | Show all posts
vote aku daaa... tmpt yg dilarang ni mmg aku suke
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-1-2011 03:10 PM | Show all posts
ai suke bulu kaki..

oopsss...aii rabun warna..tak nampak plak perkataan pompuan jgn masuk kat s ...
melinda_gordon Post at 4-1-2011 02:33 PM



    bulu kaki adalah part of kaki...
    no wonder kaka Mel masuk walaupun dilarang..

    Umumnya perempuan jenis ini juga sukar menerima pendapat orang lain.
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2011 03:14 PM | Show all posts
bulu kaki adalah part of kaki...
    no wonder kaka Mel masuk walaupun dilarang..

  :l ...
Hang Post at 4-1-2011 15:10



    salah tu pocit..bulu kaki adelah part of vulu..
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2011 03:21 PM | Show all posts
asyiklah Pompuan Dilarang masuk
tapi ana dah masuk dan dah vote

actually setiap bahagian badan kita mahupun pasangan ada sensetiviti yang tersendiri
bila diusap/dibelai tentulah menggunakan tangan
tapi sebelum nak membelai tu para suami adalah diunjurkan supaya membasuh tangan bersih2 dan make sure pakai sabun yg wangi2 aje
fatehana Post at 4-1-2011 13:30


ala girl2 ni ade satu button jerk..klau d belai, semua kamu akn dpt...


ia d kenali sbagai 'bearing'



{:1_144:}
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2011 03:27 PM | Show all posts
ala girl2 ni ade satu button jerk..klau d belai, semua kamu akn dpt...


ia d kenali sbagai ...
cozack Post at 4-1-2011 15:21



    pandainyee...anak sape la ni :@
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2011 03:34 PM | Show all posts
kontol badeq ler...
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2011 03:34 PM | Show all posts
pandainyee...anak sape la ni
melinda_gordon Post at 4-1-2011 15:27


anak pak man tempe
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2011 03:36 PM | Show all posts
anak pak man tempe
cozack Post at 4-1-2011 15:34



    sian pak man..mesti stop jual tempe lepas ni..
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2011 03:39 PM | Show all posts
Ops..tertekan post ni plak..
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2011 04:01 PM | Show all posts
sian pak man..mesti stop jual tempe lepas ni..
melinda_gordon Post at 4-1-2011 15:36


mmg nak stop pon, sbb nak buat stall besor
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2011 04:09 PM | Show all posts
mmg nak stop pon, sbb nak buat stall besor
cozack Post at 4-1-2011 16:01



   
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2011 04:19 PM | Show all posts
melinda_gordon Post at 4-1-2011 16:09


nape2??
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.102342s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list