CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 6661|Reply: 33

Faces of Scha Alyahya

[Copy link]
Post time 4-1-2011 12:27 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by avrilizana at 4-1-2011 14:48

harap2 otai or mod jgn marah eh nak post gambar2 minah ni 


Cik kak ni kalau berdepan dgn kamera aku mmg dia suka posing cam gini.. aku pun taktau nape. Naik syeh plak dia bila nampak kamera aku
So alang2 tu meh la ku tepek aksi2 nya..hehehe

Ada 2 version.. original & black & white conversion. Sesapa yg suka tgk cik kak ni.. enjoy! Sapa yg tak suka diam2 je la buat2 taktau atau tutup mata ye 

Venue : Preview filem Khurafat



Personally i love this one sbb yg ini memang candid sbb kira nya last shot of the series. 



















Faces of Scha Alyahya set : http://www.flickr.com/photos/avriliza/sets/72157625611536951/

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-1-2011 12:37 PM | Show all posts
walaupon engkau tidak ku kenal, lobang hidung mu tetap menjadi pojaan hatiku..
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2011 12:38 PM | Show all posts
nice shot!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-1-2011 12:38 PM | Show all posts
walaupon engkau tidak ku kenal, lobang hidung mu tetap menjadi pojaan hatiku..
saniboy79 Post at 4-1-2011 12:37

hahaha ku dah agak statement ini pasti akan keluar 
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2011 12:41 PM | Show all posts
marvelos....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-1-2011 12:56 PM | Show all posts
Tengkiu2..
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2011 01:03 PM | Show all posts
waa.. suka la expression, nampak lively sekali & pandai pose tangan.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-1-2011 01:13 PM | Show all posts
waa.. suka la expression, nampak lively sekali & pandai pose tangan.
krongkrong Post at 4-1-2011 13:03



   dia mmg suka buat aksi sebegini hehehe
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-1-2011 01:42 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-1-2011 01:43 PM | Show all posts
alongarts Post at 4-1-2011 13:42


tq mod along! 
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2011 02:45 PM | Show all posts
aksi pelik2 yang dia suka buat ye...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-1-2011 02:47 PM | Show all posts
aksi pelik2 yang dia suka buat ye...
zaidi_MZZ Post at 4-1-2011 14:45


Hehehe dia memang cenggitu bila nampak kamera. Senang gila kalau nak snap dia ni. Takyah suruh, pandai pose sendiri 
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2011 02:58 PM | Show all posts
Hehehe dia memang cenggitu bila nampak kamera. Senang gila kalau nak snap dia ni. Takyah suruh, pandai pose sendiri
avrilizana Post at 4-1-2011 14:47


orang pompuan memang senang nak pose macam2 stail...

orang laki susah tul nak pose...pose sume sepesen je...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-1-2011 03:00 PM | Show all posts
orang pompuan memang senang nak pose macam2 stail...

orang laki susah tul nak pose...pose sum ...
zaidi_MZZ Post at 4-1-2011 14:58



   lepas tu susah nak senyum.. btul dak?
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2011 03:06 PM | Show all posts
muke ceria
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2011 03:07 PM | Show all posts
   lepas tu susah nak senyum.. btul dak?
avrilizana Post at 4-1-2011 15:00


senyuman yang cantik kalau leh nampak gigi...

tapi tak sume orang ada kelebihan tu...beruntung orang yang boleh senyum nampak gigi...tapi pastikan gigi tak kuning...

aku penah tengok satu album kawen...pengantin lelaki tu punya nak senyum nampak gigi, dia senyum menyengih semacam je...lawak tul...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-1-2011 03:08 PM | Show all posts
Reply 13# zaidi_MZZ

kalo fomfuan...wat camtuh...org kater gedik...manje...chumel...

kalo lelaki wat camtuh....mak aihh...kompem org cakap buang tebiat ke hape? mereng laa...gilos laaa...poyo laa...
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2011 03:11 PM | Show all posts
kalo lelaki wat camtuh....mak aihh...kompem org cakap buang tebiat ke hape? mereng laa...gilos laaa...poyo laa...
sue_cinta Post at 4-1-2011 15:08


aku tengah membayangkan rosam nor buat pose camtu...mesti nampak kaku je...

p/s: peminat rosam nor...jangan mare ye...lariikkkk...
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2011 03:13 PM | Show all posts
rosam nor wokeh lagik...ko bayangkan angketamw at camtuh?!? kekeke...
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2011 03:18 PM | Show all posts
Reply 19# sue_cinta

ko jangan sue...kang nanti dia majuk, dia dah tak nak banjer makan lagi...
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2022 10:05 PM GMT+8 , Processed in 0.375697 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list