Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
6156
View
31
Reply

Bila last ucapkan 'I love you' secara lisan kepada pasangan? (Lelaki sahaja)

[Copy link]

Author: Hang       Show all posts   Read mode

Author
Post time 28-12-2010 02:32 PM | Show all posts |Read mode
Pompuan selalu kata laki ni susah nak ucapkan secara lisan kata-kata I lap u, I love U, I cintakan U etc..... Derang kata menunggu ucapan ni ibarat menunggu malaysia masuk world cup.. Benarkan begitu...?
Single Polls, Total 49 Users voted
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2010 02:41 PM | Show all posts
iols nak gatal2 masok bole kaaa???
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2010 02:59 PM | Show all posts
dua hari lepas...


eh lupe..utk lelaki je
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2010 03:00 PM | Show all posts
teringin nak tahu..ada ke lelaki yang hanya ucap ailapyu through SMS..kenapa ye tak boleh ckp lisan? ketar lidah ek?
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2010 03:01 PM | Show all posts
vote 4 beberapa tahun yg lalu n its true
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2010 03:03 PM | Show all posts
motipp vote last tuh paling byk?
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2010 03:05 PM | Show all posts
jejanz memang susah nk cakap I love you.. tp sekali dia ckp..yahamponnn berbunga bunga hati mcm baru dapat 3 ketul jongkong emas seberat 1 kg setiap satu

nak lagi terharu? time tengah sakit muka tengah comot pucat mucat mata bengkak tu rambut kusut masai tu..tetibe jejanz ckp  I love you..yahamponnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn I love you too darling katenye
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2010 08:07 PM | Show all posts
Pompuan selalu kata laki ni susah nak ucapkan secara lisan kata-kata I lap u, I love U, I cintakan U etc..... Derang kata menunggu ucapan ni ibarat menunggu malaysia masuk world cup.. Benarkan begitu...?
Hang Post at 28-12-2010 14:32


Mende mahal x kuar selalu. Melainkan lelaki yg hobinya mengumpul koleksi teman wanita, maka perlulah selalu dikeluarkan kata2 keramat ni; pada byk sasaran Koman2 ade yg mengena.


-------

Dah vote, ~ 5 tahun dulu punya kisah hehe.
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2010 08:11 PM | Show all posts
beberapa tahun lalu gak, itu pun kne paksa desak dgn x-awek iols
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2010 08:17 PM | Show all posts
Reply 1# Hang


    dah tak ingat dah...mungkin 10 tahun yg lepas kot
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2010 09:25 PM | Show all posts
serius....aku x ingat
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2010 09:27 PM | Show all posts
tumpang bace je!
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2010 09:35 PM | Show all posts
I lOVE YOU..........
Pada aku ungkapan keramat....Bukan sesaja..bukan memain....Dan kita boleh nilai samaada ungkapan itu diucap atas dasar terdesak atau desakkan atau lahir dari hati...Dan ucapan juga harus selari dengan situasi dan diucap pada waktu yang AMAT sesuai....Right time Right word From right person....
Ada org suka ucapkan.Ada orang suka dengar diucapkan selalu tanpa mengira yang mengucapkan itu ikhlas atau pun tak..Janji sedap telinga....
Bukan semua lelaki susah nak ucap....Ada juga yang jenis bodek kuat ucap ja tiap hari...
So Terpulang...Janji IKHLAS....
P/S....tak layak nak vote...layak menyampuk jah....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2010 11:30 PM | Show all posts
I lOVE YOU..........
Pada aku ungkapan keramat....Bukan sesaja..bukan memain....Dan kita boleh nila ...
adorable10 Post at 28-12-2010 21:35



    kalau setakat ucap jah, sume orang boleh buat ai lebih hargai ucapan yang jarang2 diucapkan tapi bermakna gitu
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2010 12:10 AM | Show all posts
Post Last Edit by B.K at 29-12-2010 00:12

Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2010 07:39 AM | Show all posts
Dah lupa bila. Lama sangat dah :cf:
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2010 11:05 AM | Show all posts
rasanya cam dah banyak bulan dia tak ckp ai lebiu...

tapi dia buat mende lain yg buat daku rasa sgt2 dihargai...
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2010 03:55 PM | Show all posts
dh vote beberapa bln lpas
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2010 05:14 PM | Show all posts
baru beberapa jam yg lalu..tp asben memang setiap hari akan cakap i love u kat aku.......opsssss lupa lak untuk lelaki saja tp kira halal laa sbb aku jawab on behalf dia.......hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2010 05:43 PM | Show all posts
betol ke???tp kenape......
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.091585s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list