Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
49907
View
287
Reply

parking keta, motor & basikal kat sini...

[Copy link]

Author: angketam       Show all posts   Read mode

Post time 9-3-2012 10:49 AM | Show all posts
kapcai pon kapcai laaaaaaaaaaa
kitul Post at 6-5-2011 12:23
lawa gila motor ni????
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2012 03:19 AM | Show all posts
tumpang parking basikal sat,
nak pi beli ikan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2012 02:42 PM | Show all posts
tumpang parking basikal sat,
nak pi beli ikan
kitul Post at 11-3-2012 03:19

sana wajib pakai helmet juga kah?
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2012 08:47 PM | Show all posts
sana wajib pakai helmet juga kah?
cmf_blingblings Post at 11-3-2012 14:42


a'a. wajib.
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2012 12:47 AM | Show all posts


Diambil menggunakan hp. Auntie still not satisfied with the end result... Masa tu dah penat, cuma fikir nak ada gambar jer.... Took this bike-taxi ride tour... Best...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2012 10:12 AM | Show all posts
Diambil menggunakan hp. Auntie still not satisfied with the end result... Masa tu dah penat, cum ...
auntieagony Post at 14-3-2012 00:47


tumpang parking sebelah boleh auntie?
ni kat kampong nhuser ....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2012 10:18 AM | Show all posts
Reply 86# kitul

Amboi, yg ini lagi sempoi chekgu.... Siap dgn driver menguap skali, very-the-natural gitu...

Auntie likes.....
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2012 10:27 AM | Show all posts
Reply  kitul

Amboi, yg ini lagi sempoi chekgu.... Siap dgn driver menguap skali, very-the-natura ...
auntieagony Post at 14-3-2012 10:18


ho laaa..
menguap!!
nunggu nhuser xdatang
kalu tak leh ronda2 kat balboa park di san diego
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2012 10:33 AM | Show all posts
ho laaa..
menguap!!
nunggu nhuser xdatang
kalu tak leh ronda2 kat balboa park di san diego :l ...
kitul Post at 14-3-2012 10:27

ada janji nak jumpa ke tidak? ke pakai terjah jek









sgt tak berapa syok kalau diterjah, adeh
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2012 10:41 AM | Show all posts
ho laaa..
menguap!!
nunggu nhuser xdatang
kalu tak leh ronda2 kat balboa park di san diego :l ...
kitul Post at 14-3-2012 10:27


Chekgu,

I'm beginning to like the photo even more... Driver tu dgn kaki bersilang, satu kaki jejak lantai dan satu lagi bersilang, satu tangan pegang suratkhabar sambil menguap dgn muka basi...

Sungguh klasik dan berseni chekgu.... You captured the  moment at the perfect timing...

Ni yg auntie segan ni - gambar auntie semua posing-aww-tak-naturale! Lantak pi laa....
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2012 10:53 AM | Show all posts
ada janji nak jumpa ke tidak? ke pakai terjah jek

sgt tak berapa syok kalau  ...
cmf_blingblings Post at 14-3-2012 10:33


xde laaa...
saja lawak budu

kembara cari makan
x plan apa pon
tup tup sampai

tapi kalu langkawi kena plan
sebab nak tangkap gambar kobau balaq & bangau
serta matahari jatuh
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2012 10:59 AM | Show all posts
Reply  kitul

Amboi, yg ini lagi sempoi chekgu.... Siap dgn driver menguap skali, very-the-natura ...
auntieagony Post at 14-3-2012 10:18


tq...
gambarnya biasa aje
tapi moments tu menarik

kebanyakan gambar camtu ambil candid
tanpa teropong melalui view finder
mein agak2 jee

kalu dia nampak
pastu kena tegur
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2012 11:03 AM | Show all posts
xde laaa...
saja lawak budu  

kembara cari makan
x plan apa pon
tup tup sampai

tapi k ...
kitul Post at 14-3-2012 10:53

kat Prai. B.Mertajam, Kedah sana melambak, tak yah susah-susah mai langkawi pun kalau nak shoot kerebau balaq tu jah
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2012 11:04 AM | Show all posts
tq...
gambarnya biasa aje
tapi moments tu menarik

kebanyakan gambar camtu ambil candid
ta ...
kitul Post at 14-3-2012 10:59

mintalah kebenaran
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2012 11:06 AM | Show all posts
kat Prai. B.Mertajam, Kedah sana melambak, tak yah susah-susah mai langkawi pun kalau nak shoot ke ...
cmf_blingblings Post at 14-3-2012 11:03


laaa... camne nak ambek sunset dari gunung mat cincang plak?
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2012 11:09 AM | Show all posts
laaa... camne nak ambek sunset dari gunung mat cincang plak?
kitul Post at 14-3-2012 11:06
plan jgn kena musim hujan, itu aja nasihatnya
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2012 11:10 AM | Show all posts
tq...
gambarnya biasa aje
tapi moments tu menarik

kebanyakan gambar camtu ambil candid
ta ...
kitul Post at 14-3-2012 10:59


Chekgu,

Only the pro can capture the right moment...

Hari tu, auntie mencuba praktis to capture the moments tapi gagal chekgu...

eg.
Nak ambik gambar train drp depan - tak sempat - dpt gambar "badan" train jer chekgu...
Nak ambik gambar kuda, dpt gambar "badan" kuda jer chekgu....
Results - train + kuda tak cukup sifat sbb kepala kedua2nya dah keluar drp ruanglingkup gambar... Lantakler jugak...
Kesimpulan - Tangan auntie masih lembab lagi tang picit memicit ni... Agaknya tak dibedung masa kecik kot?

P/s Semasa auntie tgh berjimba2, auntie ternampak org pakai cap, terus teringat kat chekgu... Nanti auntie upload ok.... Nanti konfirmkan kat auntie, ada resemblance tak....
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2012 11:39 AM | Show all posts
Chekgu,

Only the pro can capture the right moment...

Hari tu, auntie mencuba praktis to c ...
auntieagony Post at 14-3-2012 11:10


isk!!
jangan laa sebut pro
prosak ok laaa
saya ni pengemar fotografi jee
panggil cikgu pon dah geli- geleman

mmm..
kalu nak ambil gambar camgitu
kenalaa ambil wide sket.. boleh crop kemudian
pastu..kena laa pakai kamera dslr dan lens aperture besar
supaya kelajuan nya tinggi
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2012 11:40 AM | Show all posts
mintalah kebenaran
cmf_blingblings Post at 14-3-2012 11:04


camne nak minta kebenaran
dia tengah menguap?
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2012 11:44 AM | Show all posts
camne nak minta kebenaran
dia tengah menguap?
kitul Post at 14-3-2012 11:40


ah ah lah, tak kan nak cakap stop, jap I nak on kamera...ok, now u menguap ...harus dia minta 10 USD
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.112596s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list