Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12680
View
73
Reply

gambar2 sekitar COMIC FIEST 2010.....

[Copy link]

Author: MetalFire       Show all posts   Read mode

Post time 20-12-2010 02:33 PM | Show all posts
Reply 38# ibuKA


    kannn...luffy pun takde...
    kalu ade pun best gak...
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2010 08:29 PM | Show all posts
Reply 38# ibuKA
Ada sorang,tpi aku tak abk gambar dia...Sbb tak jdi sgt...
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2010 08:30 PM | Show all posts
Reply 39# ibuKA
Emm... Tak,gambar ulquiorra je, yg ln pki digi cam biasa je...
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2010 08:30 PM | Show all posts
Reply 40# marumaru
Hahah... Identiti harus di rahsiakan...
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2010 08:31 PM | Show all posts
Reply 41# marumaru
Cosplay luffy ada, tpi byk yg cosplay tak jdi sgt & tak brapa complete...So aku tak abk gambar dia org...
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2010 08:32 PM | Show all posts
Sory ibuKa, tak ada bishie la...
Aku byk abk gambar cosplayer girls je...
Heheh~
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2010 08:34 PM | Show all posts
Reply 28# marumaru
Err... Dia ni aku igt lgi, msa dia lalu siap ada guard lgi yg jaga...Sbb wing yg dia pki ni bsr sgt2..
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2010 09:03 PM | Show all posts
Reply 47# danialarif


    hebat giler wing dia...
    rase nak pinjam sat...
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2010 09:04 PM | Show all posts


metal,yang ni watak dalam tron ni...
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2010 09:17 PM | Show all posts
Reply 49# marumaru
Err... Yg ni aku pun rsa mcm char dri Tron tu...
Tpi tak sure, rmi jgk yg tny ni cosplay apa...
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2010 09:21 PM | Show all posts
Reply 48# marumaru
Mmg hebat kan...
Ni mmg cnfirm byk duit habis dah...
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2010 07:59 AM | Show all posts
Reply  ibuKA
Ada sorang,tpi aku tak abk gambar dia...Sbb tak jdi sgt...
danialarif Post at 20-12-2010 20:29



    owhhh... yg tak jadi elok gak ko tak amek...huhuu...
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2010 10:41 AM | Show all posts
Reply 36# ibuKA


    ibuka-chan, share la blog budak tu...nak cuci mata sat...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-12-2010 10:53 AM | Show all posts
aku pon nak
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2010 12:58 PM | Show all posts
sory minna...aku tak igt la kat manaa...
aku sendiri pun TERjumpa blog budak tu... nti aku try carik balik kalo jumpa ek?...
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2010 01:58 PM | Show all posts
okey minna...gigih aku carik balik kat history...

ni blog budak tu...ekceli bukan blog la...
http://reiyaa.com/album_viewer.php?do=show&id=7&iid=88
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2010 02:08 PM | Show all posts
Sory ibuKa, tak ada bishie la...
Aku byk abk gambar cosplayer girls je...
Heheh~
danialarif Post at 20-12-2010 20:32



    tuh arr...tak aci tauu...



takdelahh...susah kut nk jumpa yg bishie2 kat situ...tapi mf ada tepek sorang bishie kat situ... jadilahhhh...
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2010 02:19 PM | Show all posts
Reply 57# ibuKA
Haha... Agak ssh nak jmpa la, stu lgi sbb aku tak cri pun...Aku cri cosplayer2 girls yg kawaii je...
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2010 02:42 PM | Show all posts
Klau nk tgk byk lgi gamba2 ms CF...
Bleh pgi ke link ni...CF Forums
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2010 03:01 PM | Show all posts
Reply  ibuKA
Haha... Agak ssh nak jmpa la, stu lgi sbb aku tak cri pun...Aku cri cosplayer2 g ...
danialarif Post at 21-12-2010 14:19



    ko memangggg...  saje je kannn....
mesti balik tu ko ngigau2 sbb dapat pelok awek haruhi suzumiya tuhh...


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.088375s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list