CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 3220|Reply: 82

[Tempatan] Penunjal Kepala Gadis Tampar Pekerja Stimbot Bertalu2 Sampai Pelanggan2 Lain Minta Berhenti

  [Copy link]
Post time 7-6-2023 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by tumpanglalu74 at 7-6-2023 09:51 PM



Bagaikan drama, satu persatu timbul kisah di sebalik
lelaki yang menunjal kepala wanita yang dilaporkan
semalam.

Terbaharu, seorang wanita yang dikenali sebagai
Puthreess mendakwa, lelaki yang sama itu juga
didakwa tampar staff restoran steamboat di Cameron
Highland. Kejadian yang berlaku pada Ahad lalu
disaksikan sendiri oleh dia dan keluarga, serta orang
ramai yang berada di premis tersebut.

Abang baju merah tu, dia tampar pekerja restoran
Glory Steamboat. Insiden ini berlaku di depan mata
kitorang. Mula-mula dia dah tampar staff sekali, tapi
kitorang malas nak ambik kisah, mungkin dia ada
masalah ke apa kan. Jadi kitorang tak nak masuk
campur, katanya.

Kemuncak kejadian, semasa si pelaku itu membuat
pembayaran, dikatakan si pelaku kelihatan memarahi
dan melemparkan makanan sebelum menampar
pekerja baharu di situ berkali-kali. Tidak tahan melihat
insiden tersebut, Puthreess dan keluarganya bangkit
menegur lelaki terbabit.

"Masa dia nak pergi bayar, dia marah-marah, nak
lempar makanan dan kemudian menampar seorang
staff baharu berkali-kali. Kitorang tegurlah, 'Abang
sudahlah, stop tampar pekerja tu', orang tengah ramai
lagipun kita nak makan dalam keadaan tenang."

Keadaan masa tu jem, jadi tak ada pilihan, ramai
yang berhenti dekat restoran tu untuk makan.
Walaupun lambat satu jam hidang, kena sabar,
katanya.

Puthreess juga memberi amaran yang dia akan
menghubungi polis. Tindakannya itu mengundang
rasa tidak puas hati lelaki berkenaan yang kemudian
datang ke meja memberi amaran untuk tidak masuk
campur urusannya.

Salah seorang ahli keluarga Puthreess pula bangun
dan menegur sikap lelaki itu sehingga tercetusnya
pertikaman lidah di antara mereka sebelum isteri
kepada lelaki itu datang menarik suaminya beredar
dari lokasi kejadian.

Kita kat Malaysia ada undang-undang. Tak perlu buat
macam tu walaupun ada jawatan ke pangkat ke,
katanya.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-6-2023 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorry bukan nak menghina... berpangkat apa nya, kalau setakat penyelia kilang. Kalau hebat dan berpangkat pun, bukan ada hak untuk nakk touched orang sesuka hati....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-6-2023 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
fahdramli replied at 7-6-2023 09:54 PM
Sorry bukan nak menghina... berpangkat apa nya, kalau setakat penyelia kilang. Kalau hebat dan berpa ...


https://www.tiktok.com/@cadar_pu ... 7241737385128643841
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2023 10:16 PM | Show all posts
kalau betul kisah ni
alasan dia kali ni
mesti anak dalam perut bini dia lapar
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2023 10:19 PM | Show all posts
gekkou replied at 7-6-2023 10:16 PM
kalau betul kisah ni
alasan dia kali ni
mesti anak dalam perut bini dia lapar

orang macam ni, diharamkan untuk bercuti kat area padat sendat waktu cuti panjang.... p lah kau duduk kelong tu sorang2 mancing diam2...



Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2023 10:24 PM | Show all posts
Edited by alieyrina at 7-6-2023 10:27 PM

Kau beli la pulau kat mana2. Jgn duk bergaul dgn org dah. Syok betul tampar anak org ekk. Kat tempat kerja pun mesti dia duk tunjal kepala org ni
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 7-6-2023 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
X de ke sesape nk upkan biodata abang berbaju merah tu?
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2023 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg ada masalah anger ke apa dia ni. Sian nye la bini n anak anak dia. Salunye org mcmni bemasalah dgn org lain jgk bukan stakat sorg je.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-6-2023 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Celaka sgt..ni mesti alasan dia bimbang keselamatan anak isteri....hotakkkk dia
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2023 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Mamat ni stress taknak pegi holiday kot… maybe wifey yg nak sgt pegi, wifey pulak pregnant, so turutkan la. Tapi, tak ikhlas, gitu la jadinya. Menahan perasaan so vent out kat org luar. Gitu speculation i, sekian.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2023 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti ada sebab abg sardoh tampar staff restoran tu berkali kali
Xde org marah tak bersebab tu org gila namanya.. gila baran.
Akak side dgn abg sardoh dlm kes restoran ni semoga cahaya kebenaran tersingkap jua
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2023 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
AbukRokok replied at 7-6-2023 10:40 PM
Mesti ada sebab abg sardoh tampar staff restoran tu berkali kali
Xde org marah tak bersebab tu org g ...

Ko ni sinikal ke apa pak abu.....
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2023 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Mgkin staff tu masak makanan yg membahayakan nyawa mak atau isterinya.. mmg patut ditampar berganti2 selama 2 jam tanpa henti
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2023 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 7-6-2023 10:42 PM
Ko ni sinikal ke apa pak abu.....

Cuma xde rekod bideo je
Klu x mgkin abg sardoh xsalah
#sardohlivesmatter
#jantanbolehmenang
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2023 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Elok jatuh masuk gaung je jantan ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2023 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
kedai steamboat, dia takut panas gas meletup kena bini anak dlm perut la tu kot.. eh hanet eh sukati ko je lempang tujal org..
xde ke sedara mara saksi lain ckp apa masalah dia ni?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-6-2023 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
AbukRokok replied at 7-6-2023 10:49 PM
Cuma xde rekod bideo je
Klu x mgkin abg sardoh xsalah
#sardohlivesmatter

Hehe....abg sardoh mmg patut disokom..
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2023 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Kan dah kata jantan celaka ni nak tunjuk samseng je lebih.. xde nye pikir keselamatan bini la apa la.. puii
Ntah sapa2 lg dia pnah taboh tu. Baru Tuhan bagi keje kilang dah belagak gini..
Pdn muka kau. Doa org2 teraniaya kot
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2023 11:19 PM | Show all posts
fahdramli replied at 7-6-2023 09:54 PM
Sorry bukan nak menghina... berpangkat apa nya, kalau setakat penyelia kilang. Kalau hebat dan berpa ...

Yg sebenarnya x kira kita siapa, kita mmg xde hak nak sentuh ssiapa pun tnpa consent.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2023 11:21 PM | Show all posts
alieyrina replied at 7-6-2023 10:24 PM
Kau beli la pulau kat mana2. Jgn duk bergaul dgn org dah. Syok betul tampar anak org ekk. Kat tempat ...

Org jnis cmni klau dkat iol pstu asek kurg ajr, dh lma iol humban dgn pnyapu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

26-9-2023 06:24 PM GMT+8 , Processed in 0.323693 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list