CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 11273|Reply: 96

Chef Ismail kembali ke saiz asal???

 Close [Copy link]
Post time 14-12-2010 05:32 AM | Show all posts |Read mode
terkejut tgk kat kosmo online pagi nih...chef ismail tu dah tembun balik...bkn dulu dah slim ke lps buat gastric bypass??
cuba korang tgk nih:
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
 Author| Post time 14-12-2010 05:35 AM | Show all posts
alamak! aku silap org kot...ingat kan chef ismail yg buat gastric bypass...chef zam daaaaaa
MOd...tlg tutup thread ni!!
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2010 05:52 AM | Show all posts
nasib la ko perasan salah org b4 dilahar
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2010 06:29 AM | Show all posts
wrong chef.............. dia mana pernah kurus...............
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2010 07:14 AM | Show all posts
poyo je..mamat ni mmg x prnah kurus pun, hampeh pnya thread
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2010 07:25 AM | Show all posts
ekekeke..lawak ni..pagi2 dah wat aku gelak
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2010 07:32 AM | Show all posts
The chef Zam la
Hahahaha
Sibbaik dah sedar dulu sblm kene lahar
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2010 07:42 AM | Show all posts
Chef Ismail sentiasa setia dengan kandungannya dari dahulu sampai kini dengan gayanya yang meliuk-liuk dan mulutnya yang becok. Dia mana ada pernah kurus.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 14-12-2010 07:53 AM | Show all posts
wakakaka...aku pun eran jah...heolss neh menten jek manjang...
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2010 07:53 AM | Show all posts
aku dh agak dh... mesti kes salah org.
saja singgah nk tgk TT kena lahar
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2010 08:06 AM | Show all posts
tabah yer TT..japgi pelahar2 tegar masok..ready yer...
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2010 08:12 AM | Show all posts
baru aku nak melahar cep zam...
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2010 08:18 AM | Show all posts
sepatutnya ko delete je post asal tu, tak payah reply.... baru lah orang tak tau ko post benda nih...
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2010 08:23 AM | Show all posts
kurusnye..
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2010 08:28 AM | Show all posts
aku tak tau nak gelak ke nak marah ni??
eheheh melahar pun tak koser, sbb confident je bukak thread...padahal salah org...
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2010 08:30 AM | Show all posts
len kali check betul2 yek!
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 14-12-2010 08:30 AM | Show all posts
habis la TT, kalau momod tak lock jap lagi, masak le ko kene lahar.  lain kali nak bukak benang perati la dulu betul ke orgnya..chef zam ngan chef mail pon leh confuse..appadaa..
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2010 08:34 AM | Show all posts
seb baik TT tak cabut trus lepas buka tred... klu tidak .....
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2010 08:34 AM | Show all posts
pagi hariku terasa kelakar la plak dgn citer nih
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2010 08:45 AM | Show all posts
hmmmmmmmm...salah olang looo
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 08:11 PM GMT+8 , Processed in 0.089532 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list