Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
94797
View
644
Reply

Kongsi Gambar2 Artwork Korang Version 4

  [Copy link]

Author: aziz79    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-5-2019 02:19 AM | Show all posts
hatohatomo replied at 14-5-2019 07:53 PM
Asalnya bagi 3 options, depa pilih yang ni. Agaknya nampak la kot 'fun' factor dan nak kelainan siki ...

oh yang ini.saya setuju sebab tak nampak skema
macam yang atas sana hehe,patutlah dia orang
pilih yang ini.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 05:51 PM | Show all posts
ewallzsolutions replied at 6-10-2015 08:56 PM
raya puase xde...ni design banner raya haji utk oversea community

wow menarik. aku selalu guna canva klo nk buat design...nanti boleh la try yg lain
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Kreative nya.....x pandai nk buat artwork ni. Suka tengok je
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2019 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Great posting
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 01:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Art berat ni
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2019 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Malu nak cakap tapi I olls dpt thread ni dr tingkap belah sana , lalu lalu jugak tgk artwork org. Sendiri rengsa bab artwork artwork ni. Sorry tiada apa dpt di kongsi kan chu ollsss
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-7-2019 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Choichoi replied at 30-7-2019 05:12 PM
Malu nak cakap tapi I olls dpt thread ni dr tingkap belah sana , lalu lalu jugak tgk artwork org. Se ...

Try ajer pos kat sini.
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2019 06:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mizZue at 9-9-2019 06:25 AM

Assalamualaikum,pertama kali masuk.dan sukanya bab bab artwork sendiri ni.nak share jg collection sendiri masa tgh tensi...sorry..ada dot2 sbb tu ttp nama.lama ni lukis.2016.mmg tgh tensi masa ni..
20190909_062350.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
mizZue replied at 9-9-2019 06:21 AM
Assalamualaikum,pertama kali masuk.dan sukanya bab bab artwork sendiri ni.nak share jg collection se ...

Terima kasih bg credit
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.096633s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list