Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
94677
View
644
Reply

Kongsi Gambar2 Artwork Korang Version 4

  [Copy link]

Author: aziz79       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-12-2010 08:59 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by aziz79 at 27-1-2011 22:23

  

Selamat Datang
version 4 dah start

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2010 10:17 PM | Show all posts
yeayyyy...congrats dah masuk umah ke-4...
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2010 09:45 AM | Show all posts
YEY Rumah baru

Banner tu macam pernah ku lihat , tp di mana ya
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2010 07:08 PM | Show all posts
wah umah baru..pom pom tahniah!!
lma xjenguk sini

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-12-2010 07:27 PM | Show all posts
Reply 3# mee_maggie


    rompak mod lama punya,,
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2010 11:33 AM | Show all posts
tepek le.. nak cuci mata..
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2010 12:05 PM | Show all posts
Argghhh...sue lupa nak submit banner baru utk version 4...huhuhu

anyway...sue melaporkan diri ke rumah baru.... masuk langkah kaki kanan nih...
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2010 02:54 PM | Show all posts
ngeh3....artwork pertama untuk umah baru..


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2010 02:55 PM | Show all posts
tak reti nak elokkan bahagian tangan tue...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-12-2010 07:13 PM | Show all posts
Reply 7# sue_cinta


    ok lah.. mcm ni ler..
sila buat banner baru untuk benang ni..
setiap penyertaan dapat 50 ketul kacang..
dan yg aku minat akan ditepek kat post yg paling atas..

amacam..??
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2010 09:18 PM | Show all posts
Reply 10# aziz79

kampaaaiii!!!
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2010 08:59 AM | Show all posts
Reply 8# cinta_ungu


ni gambar ct yang bila ehh? cantik.  lamanya tak masuk board ct.
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2010 09:03 AM | Show all posts






original picture






Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2010 10:27 AM | Show all posts
shasha_ - comelnye baby tuh

sue_cinta - choyy!! Tempeklah , nak tengok & kritik

cinta_ungu -  Promo jgn tak promo   Bahagian tangan tu - rasanya kalerkan aje ikut warna baju tu , pastu try la blending mode multiply ke.

aziz79 - patutnya sempena pembukaan rumah baru nie , semua artwork dpt 50 ketul

oobi - Cantik  
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2010 12:21 PM | Show all posts
wah dah rumah baru .... tak pasan ... Tahniah mod aziz n k  ...mmg dpt sambutan tred ni...


terai buat gif sliding door ...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2010 02:12 PM | Show all posts
ok lah.. mcm ni ler..
sila buat banner baru untuk benang ni..
setiap penyertaan dapat 50 ketul kacang..
dan yg aku minat akan ditepek kat post yg paling atas..

amacam..??


wah....memang sokong la...tunggu aku upload pic2 hasil editing aku sendiri nnt k...
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2010 02:13 PM | Show all posts
ok lah.. mcm ni ler..
sila buat banner baru untuk benang ni..
setiap penyertaan dapat 50 ketul kacang..
dan yg aku minat akan ditepek kat post yg paling atas..

amacam..??


wah....memang sokong la...tunggu aku upload pic2 hasil editing aku sendiri nnt k...
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2010 02:30 PM | Show all posts
ops...sory...terpost dua kali...
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2010 02:58 PM | Show all posts
Hye~
Ni first time posting dlm thread ni, sblm ni silent reader je...
Terasa nak tepek jgk hasil kerja aku dkt sni...
Segan jgak sbb aku tgk dkt sini mcm rmi yg pro2 je...
Aku newbie lgi dlm photoshop ni, mungkin kerja aku tak bgus sgt...
Cmnt je la klau tak puas hti...

Yg ni gambar P.Ramee yg aku color kan blk, original pny gambar aku abk dri google...
Color kan pki Photoshop CS3...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2010 04:41 PM | Show all posts
Reply 15# ea208964

Katak!!!!~ LOL . Ea dah makin kreatif buat gif
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.097648s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list