Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
38992
View
318
Reply

Lotus Renault GP

[Copy link]

Author: HangPC2       Show all posts   Read mode

Post time 29-6-2012 03:27 PM | Show all posts
kimi semakin meningkat....atau lotus sudah kembali ke zaman kegemilangan seperti dulu mase bersama manusia super....??????????????
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2012 03:27 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2012 03:09 PM | Show all posts
tak ku sangka kimi bole naik podium secepat sgt
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2012 03:33 PM | Show all posts
kimi bawak kereta lama alonso yg telah dibaik pulih....pasal tu dia senang2 dapat naik podium...patut ferarri bagi kereta alonso tu kat massa...boleh la massa naik podium dgn alonso
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2012 03:40 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2012 03:46 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2012 03:47 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2012 03:53 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2012 03:53 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2012 09:04 AM | Show all posts
satusembilan posted on 29-7-2012 03:53 PM

lawak
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2012 10:18 AM | Show all posts
macam gampang...mane lu dapat gambo ni
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2012 01:21 PM | Show all posts
Kimi still the best !
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2012 02:02 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2012 03:53 PM | Show all posts
menyerlah pulak lotus skrg ni...yg peliknye..makin lame makin laju, tak mcm pak cik sumi...

makin lame makin slow
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2012 08:55 AM | Show all posts
akughi posted on 30-7-2012 03:53 PM
menyerlah pulak lotus skrg ni...yg peliknye..makin lame makin laju, tak mcm pak cik sumi...

makin ...

point kimi tak jauh dari alonso no 1 tu..

hamilton cuma beza 1 mata je tu..

if lotus bole kekalkan prestasi ni..menyesal la Ferrari buang kimi dlu..

itupun tinggi sgt..tapi kalo dah lepas hamilton tu..pedih gak mclaren..
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2012 02:21 PM | Show all posts
weta_studio posted on 2-8-2012 08:55 AM
point kimi tak jauh dari alonso no 1 tu..

hamilton cuma beza 1 mata je tu..

beza point kimi ngan alonso tggl 48mata je...dgn baki 9 perlumbaan...kalo kimi boleh naik podium 9x dgn 3x no.1..abis la alonso gua....menangis lagi la mcm thn 2010
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2012 02:22 PM | Show all posts
halimaton dah mule merungut sbb madel dia kene amik dek McLaren, dia cume dapat replika je....kesian
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2012 02:41 PM | Show all posts
weta_studio posted on 2-8-2012 08:55 AM
point kimi tak jauh dari alonso no 1 tu..

hamilton cuma beza 1 mata je tu..

mclaren tak buang kimi, dia yg nak blah sebab mclaren takleh bina keta yg 'tahan lasak' utk dia,

asyik berasap je keta mclaren kimi lenjan

ferrari plak buang kimi sebab nak ambik alonso

kimi lagi hebat sebab menang WC masa musim pertama kat ferrari.  

alonso mampu?


Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2012 02:43 PM | Show all posts
akughi posted on 2-8-2012 02:22 PM
halimaton dah mule merungut sbb madel dia kene amik dek McLaren, dia cume dapat replika je....kesian ...

polisi team mclaren memang macam tu, bukan sekarang isu ni muncul

senna dulu pun dapat replika jugak

Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2012 03:08 PM | Show all posts
ni la kot salah satu sebab ferrari buang kimi






Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.083177s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list