CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2010|Reply: 2

New Samsung Wave RM1200

[Copy link]
Post time 1-12-2010 02:50 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by siasia at 2-12-2010 09:04

salam..

aku baru beli samsung wave semalam (30 nov 2010).
tapi aku rasa aku tak sesuai guna smartphone ni, banyak feature, more like iPhone.
features mmg best, camera 5 megapix (mmg cantik gambar dia).
sesuai untuk orang yang hp dia memang selalu ada di tangan. dan juga sesuai untuk yang nak gunakan hp selain blackberry.

mungkin kerana aku dah tua (haha)..so it's such a waste sbb hr ni pun, aku x pakai dah hp ni. Masa nak beli tu memang sangat2 tergoda!!

lain-lain ttg samsung wave ni korang bole google le..aku nak jual RM1200. kalau ada yang berminat, pm aku ye. complete set, headphone pun aku x bukak lagi.



ni photo (below) yg diambil dgn samsung wave. sila abaikan keadaan rumah yg berselerak ni ok.




SOLD TO ZAZALIA

TQ....!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-12-2010 07:46 AM | Show all posts
apa kena mengena dgn gamabr di bawah itu...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-12-2010 01:38 PM | Show all posts


just nk tunjuk hasil gmbr yg dicapture dengan samsung wave ni.
sbb port tu yg paling ok dlm rmh ni..hihi...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 01:28 PM GMT+8 , Processed in 0.085831 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list