CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Saiful

Puteri Sarah Sambut Hari Jadi Anak Dengan Keluarga Dan Ibu Bapa Mentua "Mana Syamsul Yusof? Nak Berdamai Konon!"

  [Copy link]
Post time 27-3-2023 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Bz henjut degawan uolls. Apa pun dalam dunia dia dah lupa.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-3-2023 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Naargees replied at 27-3-2023 06:16 PM
dalam badan manusia ada seketul daging.. baik daging tu maka  baik lah  seluruh badan tapi kalau se ...

Setuju. Sbb tu dia dpt anak degawan yg memutus kan hubungan suami isteri + anak + parent. Mmg itulah yg terbaik utk sol.

Tahniah sol.
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2023 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Piramida replied at 27-3-2023 06:38 PM
Tak tahu... Kena tanya tuan badan.
Ada lah tu kot dia angkut anak2 dia celebrate nanti without ps. ...

Lps tu ckp nak berbaik dgn PS
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2023 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa yg teddy besar tu lah Samdol...sebok tinpat duk pegang alih2 kan bear nak masuk sekali dlm gambar. Kejap letak belakang Sumayyah ..kejap letak sebelah Sumayyah...kejap dia peluk bear....
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2023 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
seri_mawr replied at 27-3-2023 04:07 PM
sol tu cuba ckp...

Sarah sy mintak maaf....sy masih sayang kan kamu lebih dr sebelumnya..

Kaaaaannm alih alih ckp dia dan sarah tido sekatil.

Effort zero.
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2023 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
KucingBisu replied at 27-3-2023 06:04 PM
sedih tengok sumayyah ni.. teringat anak buah iols, mak iols citer, dekat sekolah tadika anak buah i ...

Kesiannya dia.kecik lagi dah diuji hebat mcm tu.semoga ank buah you membesar jadi orang yg berguna,kuat Dan selalu gembira. I takleh la dgr cter mcm tu. Rasa sebak. Sepatutnya umur2 mcm tu ada ayah yg main dgn diorang,layan diorang.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 27-3-2023 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
akuMNdia replied at 27-3-2023 11:30 AM
entah kenapa aku rasa dia bukan kena control sangat pun dgn anak degawan tapi more to dia mmg jeni ...

I pon rasa mcm tu. I rasa dia sejenis ego pastu tunggu orang yg approach dia walaupon dia yg salah.
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2023 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
akuMNdia replied at 27-3-2023 11:30 AM
entah kenapa aku rasa dia bukan kena control sangat pun dgn anak degawan tapi more to dia mmg jeni ...

Empph teringat Ps cerita yg Sol ada balik sekejap (sebelum tk balik setahun tu) Ps igt diaorg dah ok. Tp sol pesan jangan kecoh2 taknak org sana tau. Tu belum kawin. Sekarang dah kawin?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-3-2023 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
shida81 replied at 27-3-2023 11:50 AM
Sebagai penduduk Klang, I harap sis jgn hina jin sg kami.. Sila guna jin sg lain

Jin sg siam
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2023 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 27-3-2023 12:24 PM
100. Ye saya babi. Puas hati?

Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2023 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Sian anak..smbt bday tnpa bapak..
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2023 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
seri_mawr replied at 27-3-2023 04:07 PM
sol tu cuba ckp...

Sarah sy mintak maaf....sy masih sayang kan kamu lebih dr sebelumnya..

I rasa dia x gamak nak ngadap muka parents. Sbb rasa bersalah.
Tapi acah2 strong dok 'bertegas' itu ini dgn ps
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2023 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambar berempat tu mmg slay
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2023 08:08 PM | Show all posts
ujian suami adalah bila dia berada di puncak kejayaan. ujian untuk syamsul tetapi dia gagal. Bila tgk gambar gambar ni semua, dia ada segalanya, isteri, anak anak, ibu bapa yang baik, mertua yang baik.
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2023 08:19 PM | Show all posts
102. Jin degawan ikat sol
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2023 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 27-3-2023 03:41 PM
bukan ke bini dia bru lepas bersalin?mungkin tolong jaga bini berpantang kot.

Bini dia beranak awal feb aritu, iols lebih husnuzon maybe dia sibuk shooting pilem ngn bang harun tu.
Pastu bini lak lum abis lagi kot 44 hari tu ke apa donno laa
So hantar wakil anak2 jela kot.
Takpun ada je depa cuma takmo masuk dlm frame ke apa.
Nak nampak neutral barangkali mana la tau.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-3-2023 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa ingat bila mula2 netizen perasan hub sarah ngn sol ni ada masalah?
Iols tak ingat bila thread pasal tu mula muncul kat porem ni, masa tu takde sapa tau anak pelakon tu org ke 3.
Btw iols td pestime tgk ig tin timah tu dan perasan rupanya tin timah ni ada je post hint2 psl keretakkan umahtangga anak nantu dia.


Kalau ikut cerita PS sehari sblm beranak anak no 2 tu, dia diganggu dgn mesej drpd org ketiga
Pastu dlm pantang dapat video xxxxxx.
Cerita ex crew plak masa shooting pilem sejarah tu, org ketiga tu ada dtg kat set.
Tahun bila shooting tu iols taktau laaa

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2023 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 27-3-2023 07:52 PM
Jin sg siam

jin sg golok
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2023 08:57 PM | Show all posts
Sol tunggu dalam bilik, dia nak bermalam
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2023 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 27-3-2023 08:29 PM
Sapa ingat bila mula2 netizen perasan hub sarah ngn sol ni ada masalah?
Iols tak ingat bila thread p ...

Tahun bila shooting mat kilau i x pasti cuma masa tu fattah baru kawin dgn fazura so maybe hujung 2017 atau awal 2018 gitu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Strategi pengurusan risiko untuk pedagang Forex
maxjpzeroStrategi pengurusan risiko untuk pedagan
Views : 3894 Replies : 10
Go Shop henti operasi 11 Okt ini, sebahagian strategi penjajaran semula Astro
mojarean_XGo Shop henti operasi 11 Okt ini, sebaha
Views : 0 Replies : 0
Sejauh mana GIGIHNYA  korang
fahdramliSejauh mana GIGIHNYA korang
Views : 61970 Replies : 382
Hanis Haizi V77
NadiabellaHanis Haizi V77
Views : 90990 Replies : 2562
Iraq: Lebih 100 Tetamu Hangus Dalam Dewan Kahwin! ~ Akibat Dengki?
tumpanglalu74Iraq: Lebih 100 Tetamu Hangus Dalam Dewa
Views : 4139 Replies : 62
JOM TEST MATA
Markonah_7JOM TEST MATA
Views : 3217 Replies : 17
Expectation vs Reality
Lavender85Expectation vs Reality
Views : 7032 Replies : 50
Adik aku punya keje... Matilah mak blik nti....
CARI-HBZAdik aku punya keje... Matilah mak blik
Views : 6221 Replies : 17
Kencing manis itu budaya kito: Aisyah Shakura  menghidap kencing manis pada usia 23 tahun,minum 4 tin setiap hari
YgBenarKencing manis itu budaya kito: Aisyah Sh
Views : 14799 Replies : 69
6 Tabiat Pelabur Berjaya
maxjpzero6 Tabiat Pelabur Berjaya
Views : 1017 Replies : 12

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

2-10-2023 11:05 PM GMT+8 , Processed in 0.247825 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list