CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 22982|Reply: 235

Diana Danielle Buat Permohonan Cerai, Farid Kamil Enggan Lafazkan Talak

  [Copy link]
Post time 20-3-2023 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by Perawankota at 20-3-2023 01:50 PM

Kecoh pulak bila Diana Danielle didakwa membuat permohonan cerai terhadap suaminya bam Farid Kamil awal bulan lalu.

Alasan dia untuk bercerai kerana dah tak der sefahaman dan selalu gaduh sepanjang tempoh berumah tangga.

Tapi katanya bam Farid tak mahu lafazkan cerai.

Ingatkan couple paling bahagia. Apapon kita doakan yang terbaik untuk mereka.

Info : Mstar

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-3-2023 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh bukan baru dgr farid kamil menganjing SY pasal pukul bini dia?
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2023 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Haritu baru nampak bersama support film each other

Tapi diana, saya setuju
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2023 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape boleh tahan ye kalau suami kuat isap batu
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2023 01:51 PM | Show all posts
maka royanan farid kamil tu mmg tuju pada DD la ye. ingat hari tu puji melabung farid kamil ni suami yang baik. ke masalah dadih yang tidak berkesudahan?
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2023 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
bukan hari tu dia puji FK suami yg baik?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 20-3-2023 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
fuh betul tiba tiba ni huhu
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2023 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Addrianna at 20-3-2023 01:56 PM

Terkejut aku.betul ke ni?adoi bergasak lah korang ni nanti.walaupun aku x suka parit aku doakan yang baik2 untuk DD she deserves to be happy
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-3-2023 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
tekejut nya aku rasa mcm ade terbaca psl die puji suami die , bunyik mcm bahagia selamanya je hadoiiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2023 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
petai011212 replied at 20-3-2023 01:52 PM
bukan hari tu dia puji FK suami yg baik?

Kan..bila tetiba fail cerai macam berlakon je depan media. Eh dah dua2 pun pelakon
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2023 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Naik tgn ke uols? Siapa ada teh, sila tumpahkan teh cepat..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2023 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul la seingat aku hari tu diana kata dia x menyesal tinggalkan SY dulu dan kawen dgn FK hmmmm..rupanya ramai org ingat statement dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2023 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Pergh mmg trend ek skrg ni..
Samdol: Masih ada sinar
Si mental: Masih ada harapan
FK ni apa plk alasan dia..huhu standby tered bersiri2
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2023 02:02 PM | Show all posts
it's just the matter of time


Tak guna mendustai
Pada diri sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2023 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
serius laaa kn hritu ko bru je puji suami baik sopan dgn ank ank??
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2023 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam baru je baca pg umrah sama2 anak beranak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-3-2023 02:04 PM | Show all posts
tu la bercakap mulut herot2 lagi... dah la job bini lagi banyak sekarang ni dari somi... somi plak makin kepam... muka berkawah makin menyerupai asteroid yang telah menimpa bumi membunuh berbillionz dinosaur dulu2... takde langsung ada rasa nak mewangikan diri sampai pi kaler2 rambut macam mandi lumpur pun ada haritu...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-3-2023 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
MilanAdelynn replied at 20-3-2023 01:58 PM
Naik tgn ke uols? Siapa ada teh, sila tumpahkan teh cepat..

Tapi hari tu kuar statement katanya Farid tak pernah pukul dia
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2023 02:05 PM | Show all posts
eh bukan ke diorang baru buat umrah satu family bebaru neh? ini suatu kejutan
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2023 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
No money kot. Apa kerja dia selain acting?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-5-2023 02:37 AM GMT+8 , Processed in 0.126782 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list