CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: avrilizana

Natrah 2

[Copy link]
 Author| Post time 6-12-2010 11:26 AM | Show all posts
takpe...tahun depan de banyak lagi teater show akt IB...kekeke
sue_cinta Post at 5-12-2010 15:59


tgh berusaha mengusha line utk teater siti di alam fantasi lak.. kalau dpt.. huhuhuhu. btw utk gmbr natrah ni, erma fatima personally mintak kat ai. hehehe terharu plak rasa. malu pun ada
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 6-12-2010 11:28 AM | Show all posts
Reply  avrilizana

Shots dah mengancam cuma next tym boleh improve lighting pulak.
Best dapat ex ...
ifzaarnia Post at 6-12-2010 08:33



    tu la psl. tak set WB. fokus kat shutter+iso je la mase tu. hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2010 12:07 PM | Show all posts
Reply 101# avrilizana

syahdu nya.... terharu....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-12-2010 12:19 PM | Show all posts
Reply  avrilizana

syahdu nya....  terharu....
sue_cinta Post at 6-12-2010 12:07


ceh perli ka 
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2010 03:13 PM | Show all posts
Reply 104# avrilizana

jeles ahh...huhuhu...Erma tuh yg mintak...len ler kalo dewa ke yg mintak...dakmama ke yg mintak...angketam ke yg mintak..huhu

agak2 kn...de kosong tak utk teater siti di alam angker tuh?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-12-2010 03:26 PM | Show all posts
Reply  avrilizana

jeles ahh...huhuhu...Erma tuh yg mintak...len ler kalo dewa ke yg mintak...dak ...
sue_cinta Post at 6-12-2010 15:13



hahaha lawak la abam sue ni.. mlm ni pi tgk natrah lg skali.. tu yg dia mintak bwk.. segan gak ni tak penah jumpa dia personally..huhhuh

pasal siti di alam bunian tu.. tatau nk ckp.. ni pun antara berani tak berani gak ni nak pi terjah director teater tu.. amy raphor.. ingat nak slambe dek tanya dia bole dtg tak media preview nnt ekekeke..  sukati haku je kan.. 
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2010 03:36 PM | Show all posts
kalo de kosong...nk juge join nye...kekekeke
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-12-2010 10:07 AM | Show all posts
Sambung tepek..













Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 8-12-2010 10:12 AM | Show all posts
Babak2 monolog antara Che Aminah, Natrah & Adeline Hertogh













Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-12-2010 10:18 AM | Show all posts
















Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-12-2010 10:21 AM | Show all posts

mahkamah telah memutuskan Natrah harus dipulangkan ke pangkuan ibu bapa yg sebenar dan melayakkan ibu bapa sebenar membesarkan Natrah mengikut agama mereka iaitu Roman Katolik

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-12-2010 10:23 AM | Show all posts

Saat Natrah dipisahkan dari ibu angkatnya Che Aminah dan suaminya Mansur Adabi





Natrah ditarik dan dirampas oleh ibu sebenar Adeline Hertogh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-12-2010 10:35 AM | Show all posts



Fizz Fairuz sebagai Professor Ahmad Ibrahim - peguambela Natrah


Aaron Aziz sebagai Burhanuddin Helmy (kononnya mengikut sejarah dia ditahan kerana membuat demonstrasi menentang keputusan Mahkamah Tinggi Singapura yang membenarkan Natrah dipulangkan kepada keluarga asalnya di Belanda)
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-12-2010 10:38 AM | Show all posts

monolog Mansur Adabi yg meluahkan kekecewaannya terhadap tragedi yg menimpa Natrah


Natrah di murtadkan



Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2010 04:59 PM | Show all posts
Tepuk...Tepuk...Tepuk!!!
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2010 05:04 PM | Show all posts
ni dah mcm official photog nya gambar je... syabbbassss inspekter shahabbb, syabbbasss
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 8-12-2010 05:47 PM | Show all posts
hehehe time kasih time kasih.. ku pun tak sangka boleh dpt outcome sebegitu.. yg ku tau nak menembak je masa 1st time tgk tu

definitely teater natrah ni menjadi kenangan terindah utk ku.. sbb 1st time shoot teater.. pastu dpt mengenali erma dgn lebih dekat..

err.. isnin malam aritu kan ku gi tgk n kasi cd gambar2 ni kat erma yg dia mintak.. masa jumpa dia mlm tu nebes gila sbb knowing dia tu seorang yg tegas, nampak mcm sombong etc.. tp rupanya shes not like what i expected.. very warm welcome.. 1st time jumpa je dah rasa selesa.. dia byk tersenyum.. cool.. walaupun riak muka nampak spt sombong dan kerek tp dalamannya tak begitu.. dan suka melawak slambe pun ye jugak

n paling takleh blah malam terakhir yakni malam td ku pegi tgk lagi!! muahahaha.. nak jadikan citer masa nak start show terserempak plak dgn erma kat tepi pintu masuk panggung sari.. nampak je muka ku terus dia jerit "haaaaaaa.. dtg tgk lagiiiii" dah la suara kuat, malu sat time tu terus ckp kt dia "Syyyhh jgn la ckp kekuat" pastu dia senyum hehehe.. dia mmg suka menyakat.. pastu dia ckp, "mesti dtg byk kali nak tengok remy menari kaaannnn" adehh

Natrah ni berjaya menarik diriku utk menonton lebih dr 2 kali.. sbb semuanya nampak perfect.. dr segi pelakon.. muzikal soundtrack nya pun best.. lagipun mmg suka teater2 yg bermesej ni.. bkn mcm PGL yg diadaptasikan dr kisah dongeng semata.. actually Natrah ni naskah yg berat, tp erma berjaya mengolah dgn lebih kreatif supaya penonton tak rasa bosan dan stress bila tgk. tambah2 lagi melibatkan emosi sedih.. biasa la ku kan ppuan tambah2 pelakon yg mmg sesuai dgn watak masing2.. masing2 mmg menjadi.. umie aida mmg real nampak org tua, tambah suara serak dia lagi la nampak hidup, maya jd kanak2 lincah yg berumur 13 thn.. remy nampak macho dan betul2 menyayangi natrah.. semuanya nampak perfect.. kudos la erma fatima.. dia mmg suka ketengahkan isu2 kewanitaan/islamic dlm setiap filem/drama/teater dia.. n kemungkinan thn dpn dia nak buat lg Natrah 3 insyaAllah

sat lagi ku tepek gambar2 masa Wrap Party Natrah
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2010 11:43 PM | Show all posts
manyak cung wooooo...

bila la nak dpt peluang sebegini rupa.....
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2010 12:52 AM | Show all posts
bila? bila? bila? <--- soklan utk ketam
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-12-2010 07:59 PM | Show all posts
Post Last Edit by avrilizana at 10-12-2010 20:00

hehe sorry lupa nak tepek.. demam la pulok. huhuhu

Ni gambar dorang masa Wrap Party hari tu.


Puan Pengarah Teater memberi sepatah dua kata


Happy tul dia Natrah dah abis


Gorgeous Maya Karin


Natrah / Huberdina Maria Hertogh






Datin Paduka Umie Aida


Che Aminah


Remy Ishak


Mansur Adabi


Susan Lancaster @ Adeline Hertogh


Sofia Jane @ Natrah di usia 70


Nabila Huda, Ziela Jalil & Sharifah Sofia


Aaron Aziz with his family. Dia bawa watak Dr. Burhanuddin Helmy


Fizz Fairuz @ Ahmad Ibrahim


Pengarah Teater, Eirma Fatima & Pengarah Artistik, Irwan Ismadi Shahrim


Suasana majlis penutup malam itu


Sekian, time kasih
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-2-2023 07:44 AM GMT+8 , Processed in 0.098072 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list