Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
42071
View
189
Reply

laki kapel/kahwin dgn pompuan lebih tua

  [Copy link]

Author: lovekakashi       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 18-2-2011 12:03 PM | Show all posts
Reply 80# ieja_p2_bumbum


semut tw lari ker..laju x
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2011 12:08 PM | Show all posts
kebykan sedara-mara aku, sume laki muda dari bini dlm 2-5 tahun gitu

ada yg ok, ada yg mcm kena queen control. tapi mostly sume baru kawin dlm 2-3 thn, so maybe true nature x nampak lagi hehe

tapi yg aku perasan, yg pompuan akan melaram habis, sbb maybe nak nampak sebaya dgn laki diorg. penat gak aku tgk, nak kena pakai trendiest handbag, nak kena pakai baju mahal2, mekap xlekang...
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2011 12:16 PM | Show all posts
Reply  ieja_p2_bumbum


semut tw lari ker..laju x
lovekakashi Post at 18-2-2011 12:03


lajuuuu....cube bagi gula...tup2 ngan gula hilang...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-2-2011 12:31 PM | Show all posts
Reply 82# awan_kelabu


ooo...cm faktor keturunan plak kawen pompuan lbih tua
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-2-2011 12:33 PM | Show all posts
Reply 83# ieja_p2_bumbum


ko kurangkan la mkn semut...mula2 lupa t kena diabetes lak
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2011 02:49 PM | Show all posts
Reply 84# lovekakashi

maybe bukan faktor keturunan, peredaran zaman aku rasa ni hehe.. x pun trend

mungkin dah mmg jodoh
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2011 02:50 PM | Show all posts
Reply  ieja_p2_bumbum


ko kurangkan la mkn semut...mula2 lupa t kena diabetes lak
lovekakashi Post at 18-2-2011 12:33


tekezut doc ble nanye nape ley dapat diabetes ne...."saya makan semut banyak doc"
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2011 02:53 PM | Show all posts
takleh vote sbb takder boipren.....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-2-2011 03:32 PM | Show all posts
tekezut doc ble nanye nape ley dapat diabetes ne...."saya makan semut banyak doc"
ieja_p2_bumbum Post at 18-2-2011 14:50



hahahaha...i like
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2011 04:13 PM | Show all posts
hahahaha...i like
lovekakashi Post at 18-2-2011 15:32





terus die anta aq ke wad khas untuk pesakit tanjung rambutan..........
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-2-2011 04:18 PM | Show all posts
Reply 90# ieja_p2_bumbum


hahaha...doktor 2 ckp pdn muka ko, nk loyar buruk sgt

ok2...da melalut da kita
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2011 04:22 PM | Show all posts
Reply  ieja_p2_bumbum


hahaha...doktor 2 ckp pdn muka ko, nk loyar buruk sgt

ok2...da  ...
lovekakashi Post at 18-2-2011 16:18


hahhaha

aq memang macma ne..bab2 melalut bagilah kat aq....sampai owang dah tak reti dah nak bercakap ngan aq....

pape pun,sonok berborak ngan ko...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-2-2011 04:26 PM | Show all posts
Reply 92# ieja_p2_bumbum


hahaha...borak kosong je ker...x p bancuh kopi ker {:1_144:}
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2011 04:30 PM | Show all posts
Reply  ieja_p2_bumbum


hahaha...borak kosong je ker...x p bancuh kopi ker
lovekakashi Post at 18-2-2011 16:26


meh datang opis...pantry ne berlambak kopi 3 in 1
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-2-2011 04:47 PM | Show all posts
opis kt ne...jp g nk g guna pintu doremon
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2011 11:41 PM | Show all posts
sekarang cam trend plak laki lebeh mude dr isteri...klu dulu2 cam pelik....
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2011 10:48 PM | Show all posts
better cari pumpuan yg lebih muda  dr laki  sbb biologi pumpuan mmg cepat tua, kalau dpt 10 thn muda pun kira ok,,,i like it
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2011 12:25 PM | Show all posts
isteri suami aku tua 4 tahun dr dia... Sbb tu agaknya suami aku cari isteri lg yg lbh muda 7 tahun dr dia. hehe...
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2011 02:32 PM | Show all posts
jgn kawen dgn pompuan tua nnti masa tidor dia kuat kentut sbb semua dah loose..
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2011 03:59 PM | Show all posts
jgn kawen dgn pompuan tua nnti masa tidor dia kuat kentut sbb semua dah loose..
itamrazali Post at 8-3-2011 14:32



    ...dah loose kasi ketat la balik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.083814s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list