JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
41885
View
189
Reply

laki kapel/kahwin dgn pompuan lebih tua

  [Copy link]

Author: lovekakashi       Show all posts   Read mode

Post time 30-11-2010 07:06 PM | Show all posts
slalu kena marah dgn laki muda sbb tak nak layan dorg
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2010 01:12 PM | Show all posts
xpnah..tp tingin jgk
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2010 02:08 PM | Show all posts
Kalau pompuan muda suma nak kejar lelaki tua maka salah ke lelaki muda terima pompuan berumur?
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2010 03:08 PM | Show all posts
Reply 20# lovekakashi


    yes..btl tu..tp i ms terima tu.i tak cm kena 'santau' sikit.i cm tak realise dia tu lebih muda dr i..sbb first time..i anggap dia budak aje..hahahaaaaaaa!
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2010 03:11 PM | Show all posts
best kalau dapat abe muda nih....
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2011 01:44 PM | Show all posts
aku ada dua org kakak... kedua2nyer kawin dgn lelaki muda dari diorg..
anak2 pun dah sekolah.. dulu2 aku mcm pelik gak.. nape la akak aku ni kawen dgn org muda.. jodoh agaknyer..
skrg rupanya dah ramai pulak yg suka kawen dgn laki muda.. artis pun sama je..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2011 03:40 PM | Show all posts
Reply 1# lovekakashi



dah vote dah...no 1 and 6..hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2011 09:59 AM | Show all posts
Reply  BlueRose99

byk beza 2, wktu kawen rose umo bpe ek...hehe
lovekakashi Post at 23-11-2010 16:59

Sorry! Lama tk buka topik ni!
Msa tawen umur HB 29 n umur Rose 30++.Tk lama pas tawen Rose pregnant n then dapat la seorg baby boy... name Airyl.Skrg Airyl da pn berusia 7 bulan.Alhamdulillah sgt2! [ingatkn Rose da tk mmpu nk pregnant sbbnya da tua.Rose ada juga mention kt HB msa tu n HB cakap dia tk kisah klu da mmg tkde baby.Alhamdulillah Allah bg rezeki... tp rsanya tu je la! Sbbnya msa tu pn mcm da tk larat nk teran! Faktor usia kot?! Hehehe... ]

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2011 12:18 PM | Show all posts
Reply 48# BlueRose99


    ooo..ok la de anak sbg penyeri rumah tangga ...chewah
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2011 06:03 AM | Show all posts
nak wat kajian skit neh...laki kapel/kawen pompuan muda biase r...tp skang byk gak laki kapel/kawen  ...
lovekakashi Post at 23-11-2010 16:36



    perempuan kawin ngan laki tua... xnak ..
xkiree nk komen gak
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2011 06:10 AM | Show all posts
pada aku aku taknak kawin dgn ppuan lebih tua. sure aku cakap laki yg kawin pempuan lebih tua tentu nak try pulak kawin dgan pempuan lebih muda. laki mana yg tak nak bila ckp wife dia cantik dan muda. aku umur 30 dan wife aku umur 28. taki kengkawan aku tak caya wife aku umur 28, diam orang kata wife aku umur 22. haha banga jugak aku bila dia orang cakap wife aku nampak muda.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2011 06:24 AM | Show all posts
mmg ada org yang minat ngan MILF.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2011 06:52 AM | Show all posts
besalah.. budak2 zaman sekaranggg... ~~~~
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2011 12:16 PM | Show all posts
Reply 50# naikAntena


    utk tena...pape je....komen la byk mn pon
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2011 08:46 PM | Show all posts
Reply  naikAntena


    utk tena...pape je....komen la byk mn pon
lovekakashi Post at 15-1-2011 12:16



    hai kakashi yg kelakar.... pe khabarrr???
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2011 11:14 AM | Show all posts
Reply 3# BlueRose99


   wow.hebat la akak rose ni.kawen dgn laki muda 5-10 dr akak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-1-2011 06:41 PM | Show all posts
Reply 55# naikAntena


   sihat sejahtera ...mne de klakar la...lw klakar da lama masok raja lawak
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2011 09:08 AM | Show all posts
pada aku aku taknak kawin dgn ppuan lebih tua. sure aku cakap laki yg kawin pempuan lebih tua tentu  ...
inspiramalaysia Post at 15-1-2011 06:10


ala..ader jer pompuan tua yg nampak mcm budak lepasan sekolah....
asal pandai jaga penampilan jer yg akn menampakkan tua or muda satu2 individu 2..
x da kaitan dgn umur...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2011 09:09 AM | Show all posts
aku nak vote bagi pihak mak cik aku...

bole kan tuan tanah?


mak cik aku kawen ngan pak cik aku yg muda 3 tahun dari dia...
rumah tangga bahagia juga...
anak dia pun comel...
skrg ni tgh tggu anak kedua pulak...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2011 10:36 AM | Show all posts
tuan tanah ana dah vote tapi bukan utk ana
vote tu utk kawan baik ana, ok kan........

beza umur antara kawan ana dan asben dia adalah dalam 6 atau 7 tahun gitu
usia perkahwinan diaorg dah masuk 10 tahun
anak dah ada 3 orang
kawan ana ni dulu lawyer tapi skrg lecturer
whereby asben dia kerja jual daging kat pasar aje
sungguhpun camtu asben dia yg tanggung semua expenses
yg pasti diaorg loving couple
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.087773s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list