CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 6275|Reply: 115

Title J

  [Copy link]
Post time 11-2-2023 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by limesherbet at 30-4-2023 11:34 PM

Would they be able to find love again?
Or will they be discriminated by men

(short content since the moderator suggested I should just keep the topic instead of me wanting to delete the thread....so here's a brief one)

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-2-2023 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa x bukak kat bod personal problem cik TT....x sesuai nya kat sini...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-2-2023 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 11-2-2023 10:39 AM
Kenapa x bukak kat bod personal problem cik TT....x sesuai nya kat sini...

Sebab situ i tengok macam kubur dah sister......takde yang active di situ..maafkan i tapi if admin nak ubah i understand...sorry admin
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2023 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Mmg pun. Kalo ko janda dh ada anak mmg market level ko drop. X ramai lelaki nk tanggung anak bini ngan laki lain. Kalo ada tu, mmg rare
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2023 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
asalkn ko cantik dan kerja ok, mesti ramai nak biarpun apa status ko
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2023 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
limesherbet replied at 11-2-2023 10:41 AM
Sebab situ i tengok macam kubur dah sister......takde yang active di situ..maafkan i tapi if adm ...


Akak jawab sini...ko cantik x cik TT...kalau cantik..mudah je ko dpt lelaki..serius akak x tipu...yg bujang, yg duda, laki org...ada je nak...cuma ikut kita je nk ke tak nak...kalau kak kan..kak pilih yg kaya....serius...yg mudah hidup masa depan....kalau x ...jgn ko nk kawin asalkan berlaki...
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2023 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
mojarean_X replied at 11-2-2023 10:45 AM
Mmg pun. Kalo ko janda dh ada anak mmg market level ko drop. X ramai lelaki nk tanggung anak bini ng ...

kak ipar aku guru janda anak 3 masih hot lagi, ramai nk kawen dgn dia, tapi dia kawen dgn laki bujang terlajak lah kali ke2, tpi tgk dia memg mcm anak dara
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2023 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
I janda anak ramai
Di usia 38 ni i x nak anak teruna... i nak duda yg ada anak supaya i xyah beranak ... sbb bg i umur 39 ke atas masih teruna mesti somethinh wrong somewhere kan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-2-2023 11:14 AM | Show all posts
Kalau janda yang ada anak 5pun cepat je di sambar.
Inikan yang tak ada anak.
Peluang mmg terbuka luas la tt.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2023 11:16 AM | Show all posts
banyak faktor juga. senang tak senang, takde beza nya sebab calon terlalu ramai. kalau janda tu semua aspek nya balance, malang dia tak berbau juga dapat ke biawak atau hidung belang.

keep move on aja. tapi jual le mahal sikit kalau tau value lagi tinggi dari yang belum pernah kawen walaupun sendiri janda. baik solo dari merana.

dan, nak menjanda, nak memoligami, tak perlulah nak petik Rasulullah SAW tu ni sebagai ikutan/contoh etc... sebab dan environment zaman tu dan ni 1000% berbeza.

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2023 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
putericahaya999 replied at 11-2-2023 11:12 AM
I janda anak ramai
Di usia 38 ni i x nak anak teruna... i nak duda yg ada anak supaya i xyah beranak ...

terasa aku weyy
aku dah 40an tp bujang lg..
kau nak ckp..sakit jiwa/mental.ke.apa
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2023 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Beauty is in the eyes of beholder. Kalau bukak random  ig .. datin2 tua muka renovate bibir terjuih macam madonna pun org puji cantik cantik cantik kenapa la dorang hipokrit yach
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2023 12:13 PM | Show all posts
mojarean_X replied at 11-2-2023 02:45 AM
Mmg pun. Kalo ko janda dh ada anak mmg market level ko drop. X ramai lelaki nk tanggung anak bini ng ...

MIL iolls janda anak 5. Kawin kali ke-2 dgn lelaki bujang. Beranak lagi 5. Proud betul iolls. Sampai iolls selalu tanya laki iolls, camna ayah tiri setuju nak kawin sedangkan tau mak heolls janda anak 5.

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2023 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
blue_blur replied at 11-2-2023 11:16 AM
banyak faktor juga. senang tak senang, takde beza nya sebab calon terlalu ramai. kalau janda tu semu ...

kann ai ade tgk ceramah, setad ni ckp zaman pitnah meluas, lebih elok bini sorang aje. selebihnya suami tumpu pd merawat keluarga.

https://vm.tiktok.com/ZS8PVyx5D/

sorry tt nyampuk dan ot hohoho
utk tak ot, kalau dh jodoh janda anak bsusun pun ade je laki mau, tp tu lah isu dpt biawak ke dpt laki elok huhu
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2023 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by green~tea at 11-2-2023 01:16 PM
putericahaya999 replied at 11-2-2023 11:12 AM
I janda anak ramai
Di usia 38 ni i x nak anak teruna... i nak duda yg ada anak supaya i xyah beranak ...


Hati2 memilih.... takut kedapatan duda yg byk excess baggage
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2023 12:34 PM | Show all posts
no 3            
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-2-2023 12:34 PM | Show all posts
sekngucing replied at 11-2-2023 11:40 AM
terasa aku weyy
aku dah 40an tp bujang lg..
kau nak ckp..sakit jiwa/mental.ke.apa

nak cakap ko gay kot

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-2-2023 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by limesherbet at 11-2-2023 10:43 PM
vespa_oren replied at 11-2-2023 11:10 AM
kak ipar aku guru janda anak 3 masih hot lagi, ramai nk kawen dgn dia, tapi dia kawen dgn laki buj ...


Alhamdulillah moga dia sentiasa bahagia

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2023 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Bujang pn payah nk cri jodoh..cmna
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2023 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
AbukRokok replied at 11-2-2023 12:34 PM
nak cakap ko gay kot

amboii
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2023 07:32 AM GMT+8 , Processed in 0.116580 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list