CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

[Jenayah] Ustaz trauma 2 tahun diganggu wanita ‘psiko’ dan delusional

  [Copy link]
Post time 6-2-2023 06:38 PM | Show all posts
green~tea replied at 6-2-2023 02:13 PM
Takde nye bunuh diri kecuali org tu gila...

Lgpun dah matang, any of their own action/choice is  ...

Kalau dia bunuh diri sebab gila pun mesti ada rasa terkilan kan sebab we could have stopped it tapi itulah...

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-2-2023 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Decaffeinated replied at 6-2-2023 06:38 PM
Kalau dia bunuh diri sebab gila pun mesti ada rasa terkilan kan sebab we could have stopped it tap ...

Org gila ni can be delusional halusinasi non stop... kadang2 benda jadi just nak asbab je, bukan salah kita pun

Dont overthink blame diri sendiri.. in the end.. kita sendiri je yang cakna self-health
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2023 07:07 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2023 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 6-2-2023 07:07 PM

Pokpek pjg2 rupa2nya nak pomot produk ka apa tuh?
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2023 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 6-2-2023 02:13 PM
Takde nye bunuh diri kecuali org tu gila...

Lgpun dah matang, any of their own action/choice is  ...

Hang cantik sgt kott sampai ada org stalk.. cer rupa cam tenuk, org pandang pun tak.. malahan, avoid like the plague..
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2023 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 6-2-2023 11:11 AM
Perempuan kalau tutup haurat tak cantik
Kalau dah halal lagi serabut menengoknya.
Ada jugak kes tu ...

Hang ni dah kawen ka blom?
Iols sarankan kalau camni pemikiran hang, baik jgn kawen, dok bermaksiat dgn pompan freehair jahh.. kekal relationship camtuh.. hidup yislamik nih tak sesuai utk naluri hang.. giteww nasihat jahat iols mlm2 nih....
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2023 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 6-2-2023 11:50 PM
Hang cantik sgt kott sampai ada org stalk.. cer rupa cam tenuk, org pandang pun tak.. malahan, avo ...

Janda bergetah ada keje tetap, i rasa sbb tu je..... ramai nak amek kesempatan aje..  

sedangkan pompuan keje gomen pun dah jadi rebutann.. maklom lah, buleh buat loan rapat ceiling..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2023 12:10 AM | Show all posts
Tinot7 replied at 6-2-2023 03:52 PM
Hang ni dah kawen ka blom?
Iols sarankan kalau camni pemikiran hang, baik jgn kawen, dok bermaksia ...

Si sol tu kahwin dengan Ira sebab ni la. tapi si ira tu bila bertudung nampak tak cantik la pulak.
berbanding puteri sarah bertudung nampak elok.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2023 12:24 AM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 7-2-2023 12:04 AM
Janda bergetah ada keje tetap, i rasa sbb tu je..... ramai nak amek kesempatan aje..  

sedangkan  ...

Acik2 gomen haruslah fefeeling wanted dan hotstuff giteww.. laki2 mcm tu bakalan jadi bewak.. kena la hati2..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2023 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 7-2-2023 12:10 AM
Si sol tu kahwin dengan Ira sebab ni la. tapi si ira tu bila bertudung nampak tak cantik la pulak. ...

Iols takleh nak komen bab sol.. kalau dia dok tgk luaran jahh, tak lama la dia dgn ira kazar tuh.. tapi kalau dia dok tgk menda lain, cuma dia jahh yg tau..

Hubungan laki pompan ni lain.. sbb tu iols lagi suka cari bini.. bini2 bg mkn pakai jjcm bagai, hubungan dgn laki bg sakit ati kadang2.. mana lagi best?
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2023 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
No hp tmpt keja mn ppuan ni blh tahu,ke mmt ni update segala gala dlm medsoc semua aktiviti
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2023 12:47 AM | Show all posts
Tinot7 replied at 6-2-2023 04:28 PM
Iols takleh nak komen bab sol.. kalau dia dok tgk luaran jahh, tak lama la dia dgn ira kazar tuh.. ...

alaaa kalau jadi bini pun dah halal patutnya nak buat hubungan badan
dah takde masalah. tapi kalau bini tak nak bagi alasan penat. suami pun x boleh buat apa.
maka berlakulah operasi makan luar.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2023 01:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau aku jadi mamat ni, semua pun tak jalan kan? Heng je satu kali. Biar dia terkejut. Bawakla sesapa kan, badan besar2, heng dia satu kali. Jerkah dia, tgk apa dia ckp. Lemak sgt. Ckp dgn bapak tak jln, report polis tak jalan. Mamat ni nmpk berlembut sgt. Kalau dia sayang bakal bini dia, baik buat sesuatu. Minah ni mmg dah nmpk sgt otak tak Centre. Smp menjelma sana sini, mmg dah parah tu. Dia terus terusan stalk, sbb dia tau, mamat ni lembik benyek mcm bubur basi. Nak jadi ketua keluarga kot, cargas lah sikit. Kang ada anak, takkan kau nak relax2 jah minah ni apa2 kan anak kau? Pikir sikit bro (tiberrr meols mcm tgh berbual dgn mamat bubur ni )
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2023 01:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Imkhai replied at 7-2-2023 12:29 AM
No hp tmpt keja mn ppuan ni blh tahu,ke mmt ni update segala gala dlm medsoc semua aktiviti

Iols pun rasa dia dok update sume benda.. atopon minah tu ada kuasa penyiasatan level detektif conan..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2023 07:07 AM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 7-2-2023 12:47 AM
alaaa kalau jadi bini pun dah halal patutnya nak buat hubungan badan
dah takde masalah. tapi kalau ...

Lelaki dok pikiaq pompan penat taknak bg mkn.. tapi iols speku, pompan penat wat sumer keje.. kalau laki tolong wat keje, mana la si pompan penat.. ye dokk??
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2023 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Mesti x cantik mcm bebytora kan
Sbb tu ustak menggelupurrrr
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2023 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Imkhai replied at 7-2-2023 12:29 AM
No hp tmpt keja mn ppuan ni blh tahu,ke mmt ni update segala gala dlm medsoc semua aktiviti

Iols baca dlt twitter..dia yg bg sendiri..sbb ppuan tu nk bg kindle kpd beliau...jadi dia bg alamat opis n no hp..beliau terlampau excited time tu sbb dgor ada orang nk sedekah kindle...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2023 09:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Tah aku baca twitter dedua² belah pihak..lisa ni aku baca..fakhri ni pun aku baca..fakhri pun melayan...tpi dlm tweet fakhri..fakhri ckp si lisa manipulate..aihh
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2023 01:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 6-2-2023 11:07 PM
Lelaki dok pikiaq pompan penat taknak bg mkn.. tapi iols speku, pompan penat wat sumer keje.. kala ...

Kalau dah lakinya tolong pompuan wat keje
Sapa pulak nak keluar cari rezeki
Zaman skrg ni mmg kena buat dua keje kalau duduk di bandar.
Salah hb suami isteri keluar keje.
Hari hari balik makan nasi bungkus..
Isteri balik suami xde. Suami balik isteri dah tido
Suami cuti isteri outstation. Isteri cuti suami keje.
Kalau duduk kat rawang keje kat K.L
Di buatnya hujan lebat kat rawang ...pukul 9 malam
Baru sampai rumah sebab tanah runtuh di taman templer.
Siapa duduk rawang keje k.l tahu la nightmare mcm mana
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2023 02:07 AM | Show all posts
amik jadi bini kedua dgn syarat kalau bercerai nanti, tak leh tuntut apa2. pastu ngesek satu malam, tinggalkan benih. esok terus talak.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-5-2023 11:47 AM GMT+8 , Processed in 0.944245 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list