CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: ashilalat

Edisi Speku High Council : Hero Remaja Mana Yang Dimaksudkan Terlibat Dgn Kes Buli Masa Sekolah Dulu?

  [Copy link]
Post time 26-1-2023 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 26-1-2023 12:31 PM
Ok dah ada jawapan. Tapi skolah SBP mana si mirul ni?

Nadhir tu kompem ke bukan SBP?

Tak tau...kna tunggu forumer yg kenal/tau info diorg nih.
Nadhir ni katanya lahir kat amarika, duk sana 4 tahun ja. Takde info sekolah menengah.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-1-2023 12:38 PM | Show all posts
ashilalat replied at 26-1-2023 12:31 PM
Ok dah ada jawapan. Tapi skolah SBP mana si mirul ni?

Nadhir tu kompem ke bukan SBP?

klu ikut blazer yg Nadhir pakai, sek La Salle bukan SBP..asrama jauh skali..hahaha
tp tak pastilah klu F4 dia masuk SBP..
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2023 12:39 PM | Show all posts
ibu_haritz replied at 26-1-2023 12:38 PM
klu ikut blazer yg Nadhir pakai, sek La Salle bukan SBP..asrama jauh skali..hahaha
tp tak pastilah ...

ha tu laa tgk blazer la salle. tu skolah harian je.kalau lps pmr masuk asrama tatau la.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2023 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 26-1-2023 12:12 PM
Dua dua pun muka samseng kg dusun..
Caner lah boleh masuk hero remaja

Dah tu jahlop muka vibe syaitonn elok je masuk dewi remaja..
BTW nadhir hensem okay
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2023 12:41 PM | Show all posts
Rugby? Budak Alam Shah ke heols ni?
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2023 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Produk2 dewi remaja, hero remaja ni mmg laku kan. Bertebaran diorg ni dlm industri
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 26-1-2023 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
diamondhoney replied at 26-1-2023 12:40 PM
Dah tu jahlop muka vibe syaitonn elok je masuk dewi remaja..
BTW nadhir hensem okay

Ikut iols la nk cakap hensem ke huduh ke samseng ke ....forum kan semua blh bg pendapat sendiri.
Tak suka swipe

Tak payah ler nk reply iols semata nk bebai sbb tak sependapat..
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2023 12:47 PM | Show all posts
kalau tak nsem dan lawa mmg dok kat astro ja produk hero dan dewi. jgn hrp masuk tv3.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-1-2023 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku layan gak high council tu.. kt tiktok sbb x lama kena ngadap.. suka tgk ayam dlm tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2023 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Nnasda53 replied at 26-1-2023 04:23 AM
Si mirul tu SBP thn 2011.

Naaaa zeng zezengggg

Senang sudah mahu ngumpat.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2023 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
bab buli ni jgn main2 sampai ke tua org igt.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2023 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 26-1-2023 04:08 AM
Watak Pelakon
Mierul Aiman sebagai Fakhri
Nadhir Nasar sebagai Naim

Nak speku sazzy falak...tapi dia bukan hero remaja pulak...
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2023 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
insyi81 replied at 26-1-2023 04:56 AM
bab buli ni jgn main2 sampai ke tua org igt.

Tengok tak, kdrama The Glory?

Dia dibuli masa zaman sekolah umur 18 tahun. Dia simpan dendam selama 18 tahun lagi.
Dalam usia 36 tahun, dia mula balas dendam...

Untuk tak ot, saya minat nadhir dalam citer i-tanggang.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2023 01:01 PM | Show all posts
jgn la nadhiirr...
persona oppa dia kuat sgt kat iols...
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2023 01:01 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 26-1-2023 12:52 PM
Naaaa zeng zezengggg

Senang sudah mahu ngumpat.

iols pun layan juga citer High Council ni mmg watak fakhri tu menjadi.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2023 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
telracs replied at 26-1-2023 04:59 AM
Tengok tak, kdrama The Glory?

Dia dibuli masa zaman sekolah umur 18 tahun. Dia simpan dendam sela ...

Hanat betul cite tu aiols marathon tengok, ujung2 hada Season 2. Sedang tertunggu2 bulan Mac la neh. Tu yang ai malas kalau dah terjebak tengok drama tiwi.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-1-2023 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Nnasda53 replied at 26-1-2023 05:01 AM
iols pun layan juga citer High Council ni mmg watak fakhri tu menjadi.

Tayang kat Astro ka Netflix uols? Bila google2 tadi macam berminat pula nak tengok.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2023 01:04 PM | Show all posts
telracs replied at 26-1-2023 12:59 PM
Tengok tak, kdrama The Glory?

Dia dibuli masa zaman sekolah umur 18 tahun. Dia simpan dendam sela ...

iols layan cite ni... choiii bersambung part 2.... selalu netflix release abis semua episod....

utk tak OT jugak... iols tak kenal semua calon2 pembuli dalam benang ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2023 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Org kena tuduh mcm si mirul jawline tu je..

Harap² bukan nadhir yg helok tu

By de way citer ni ke yg selambak peserta² hero² remaja tu. Kat tt kemain memasing merembes dgn si kahar tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2023 01:08 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 26-1-2023 01:03 PM
Tayang kat Astro ka Netflix uols? Bila google2 tadi macam berminat pula nak tengok.

Iols tgk kat on demand.Terjebak tgk sbb anak tengok suka sgt anak tgk si nadhir tu.

Saksikan High Council secara strim di Astro On Demand atau Astro Go setiap Sabtu bermula 14 Januari dan Astro Ria saluran 104 bermula 23 Januari, setiap Isnin, jam 9.00 malam.



Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-5-2023 07:09 PM GMT+8 , Processed in 0.132854 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list