CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: ashilalat

Edisi Speku High Council : Hero Remaja Mana Yang Dimaksudkan Terlibat Dgn Kes Buli Masa Sekolah Dulu?

  [Copy link]
Post time 26-1-2023 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Ala korang ni so Fakri tu. Dia budak Sains Selangor dulu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-1-2023 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Cokoro replied at 26-1-2023 03:48 PM
abang iols alumni sdar. huhuhu. memang dia cite lah dia pun slalu kena buli jgk. pnh weol prgi vis ...

Anak iols fomfuan
Baru tahu apa sheols kena teruk cam HC .. pengawas pun kena buli rupanya
Mmg ada physical contact tapi tak sangka bila tgk baru paham
Yg uols dgr tu budak band kut.. anak iols kata budak band selalu kena maki
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2023 04:34 PM | Show all posts
ohhh baru tengok dan tertanya siapa watak utama yang jadi adik nadhir ni. pandai pulak asterok cari muka lebih kurang nadhir jadi adik & watak utama. lohh, budak hero remajahhh jua rupanya. tapi cerita ni best tapi itu lah pembuli juaa
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-1-2023 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok..nasib baik jawapan yg diberikan acik forum bukan Nadhir. Aku suka looks dan vibe berlakon nadhir.

Tp mirul ni pon tak kayu dalam cerita ni dan boleh pergi jauh. Tp tu lah..sayang plak membuli org waktu skolah.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2023 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Lavender_Violet replied at 26-1-2023 04:22 PM
KDrama mmg suka buat Season 2
Iols baru lepas khatam All Of Us Are Dead kat Netflix
Cerita Zombie  ...

thanks kaka sebab bagi spoiler citer All of Us Are Dead. Rasa macam nak tengok nanti
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2023 06:27 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 26-1-2023 01:01 PM
Hanat betul cite tu aiols marathon tengok, ujung2 hada Season 2. Sedang tertunggu2 bulan Mac la ne ...

mmg begitu uols, sebab netflix skang trend tak nak viewers potong akaun, so dia buat viewers tertunggu2...
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2023 06:46 PM | Show all posts
KakZianaZain replied at 26-1-2023 03:25 PM
Aku suka hero yg pendiam tu. Manis orangnya
Tp aku sikit seram tgk drama buli ni

Ohh..hong kyung ekk? ioll tak boleh tengok dia..gerammmmmmm jek hati nengokkan..muka masjid tapi tikam blakang...
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2023 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Asalkan bukan amir ahnaf sudeh. Rasanya antra 2 beradik la tu kot kene buli, obvious sgt hint si emak tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-1-2023 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
diamondhoney replied at 26-1-2023 04:40 AM
Dah tu jahlop muka vibe syaitonn elok je masuk dewi remaja..
BTW nadhir hensem okay

Nadhir tu handsome kalau tengok lama2x
Kalah meerqeen acah2x oppa tu..
Same goes to beto and bront palarae
Muka nampak biasa tapi handsome
Dan ada aura .
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2023 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Lavender_Violet replied at 26-1-2023 04:08 PM
Confirm dia lah...
Sek Men Sains Selangor mmg kat Cheras tu
Selain dari tu Sek Alam Shah...tapi ra ...

Betul2
Bgnn lama Sek Alam Shah kat Cheras tu jadi Sek Men Sains Alam Shah
Selain ramai kaki buli, budak2 Sbp ni pun kuat meniru masa exam..
sbb tu masuk Unisel je gamaknya kot
Tp mgkin gak dia dpt biasiswa yayasan selangor?
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2023 07:16 PM | Show all posts
apa babi sangat ko ni masuk sbp nak buli orang pulak babi
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2023 07:16 PM | Show all posts
eh babi muka ko tu dah la hodoh cam babi ada hati nak buli orang
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2023 07:17 PM | Show all posts
muka terpaling babi

Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2023 07:18 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2023 07:20 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2023 07:21 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-1-2023 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa lah perasaan bdk yg kena buli tu bila tengok pembuli dia femes dan digilai para gadis? Kalau kat korea ni,mmg hilang terus muka tu dari radar industri
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2023 07:24 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2023 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
fealefea replied at 26-1-2023 12:47 PM
kalau tak nsem dan lawa mmg dok kat astro ja produk hero dan dewi. jgn hrp masuk tv3.


Mak I dgn Anak2 buah I tgk drama kt Astro je. Banyak cerita best gak.
Kosser layan drama tv3. Slot femes selalu pukul 7 je, Jalan cerita gitu je lah.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2023 07:29 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-5-2023 12:50 PM GMT+8 , Processed in 0.118024 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list