CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 427237|Reply: 9990

Hanis Haizi Amougou V74

     Close [Copy link]
Post time 13-12-2022 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by friedfishsoup at 18-3-2023 09:02 PM

Dah ada belum rumah baru? Kalau dah ada katup je laa kakyung punya ni ya.. Kesian pulak roh2 acik2 porum a.k.a bespren kak hanis tetek masam kita bergentayangan cari rumah nak bertenggek ni..



https://www.uscis.gov/report-fraud/uscis-tip-form

Hanis Haizi Amougou
Christian L Amougou
- Alamat : PM tepi , takut rumah runtuh -

Suspected Fraud or Abuse : Marriage / Fiance Visa Fraud

Details : Under the table job (personal shopper) , overstaying tourist visa , pregnancy for GC


#update untuk sapa2 nak report pasal kuin supaya kuin kena tindakan selanjutnya

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-12-2022 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
yes yes iols org purtamaaaaaaa mencemar duli..makasih kak yung buatkan rmh baru…mana kengkawan sila masuk
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2022 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Hadirrr!! Mari meneka kak hanis pegi mana hari ini?
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2022 06:29 PM | Show all posts
suzilah replied at 13-12-2022 06:16 PM
Hadirrr!! Mari meneka kak hanis pegi mana hari ini?

Dia takleh g mana2, just tempat baby friendly n does not require ID check.  Dulu gelakkan HWLA tak dpt fine dining bcos ada anak under 18, skang ni the table is turned on her. Dia lupa masa fine dining atas iksan dyna n michael dulu she was preggy. Now no more fine dining even if she can afford it.  Nak g tengok JH n Jimmie pun takleh sebab nanti buat ID check she takder. Visa dah expired n status unknown. Adan uker
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2022 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Check in kat rental apartment kepam sambil minum latte kat meja kecik dia..lol
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2022 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Yuhuu dungeon baru..check in
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2022 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Checking in dgn Asian Dolce Latte, three pumps coffee and 6 pumps ayaq gula. Nk jd badak bengkak jugak
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2022 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
surioo replied at 13-12-2022 06:29 PM
Dia takleh g mana2, just tempat baby friendly n does not require ID check.  Dulu gelakkan HWLA tak ...

Yayyy adan uker kak hanis kepam..ulangla ko jalan kaki tolak stroller g kedai runcit tuuu kah kah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-12-2022 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Ooo Baru tau kena ID check certain2 tempat ye ?
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2022 07:18 PM | Show all posts
suzilah replied at 13-12-2022 06:54 PM
Yayyy adan uker kak hanis kepam..ulangla ko jalan kaki tolak stroller g kedai runcit tuuu kah kah

The wheel is turning on her. Tinggalkan anak2 under 18 dgn her parents n ex hubby yg katanya montot itam tu konon2 bleh fine dining without kids n kawan2 payungkan skang ni biar padan muka kepams dia hidung bersegi2 tu. Nak ngata n bodohkan org lain kan, skang saper lah yg bodoh n miskin sgt2.  G lah cari msians kat LA tu yg konon2 setaraf dgn kepams. They run away like speedy gonzales moment her name's mentioned. Adan uker. kita kat sini joget
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2022 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
surioo replied at 13-12-2022 06:29 PM
Dia takleh g mana2, just tempat baby friendly n does not require ID check.  Dulu gelakkan HWLA tak ...

Kesian nye kak hamis
But she deserved it lol

Pg Jimmy kimmel or JH xpyh la
Membazir bawak die bkn nye thu ape2
Asek dok selfie je nti

Report die biar kene deport

Jahatnye aku
Tp xpyh lah. Nti balik msia semak je org cmnie ade kt msia
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2022 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Baby Ar jr jgn tgl..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2022 07:27 PM | Show all posts
Edited by surioo at 13-12-2022 07:30 PM
missyL replied at 13-12-2022 07:20 PM
Kesian nye kak hamis
But she deserved it lol

Yer tak payah. She bukan paham pun. Nak ckp pun mcm ada emas dlm mulut tu yg selfies semadang.  Dia nak ckp tu nak pk betulkan slang etc mcm org terencat akal. Dulu i ingat i sorang jer noticed but then memang terbukti dia mcm tu. Nak pk slang, nak tutup gigi tu yg delayed reactions. Muahahaha....

Eh...jgn bagi lah dia balik msia buat semak jer.  G dok bwh jambatan lagi bagus, bleh dpt ramai kawan se class
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2022 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
i terlepas rumah lama kepam..so x jd jual baby black ke cemana?
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2022 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Kira Kak Pam skrg status mcm PATI la kan..haha alang2 baik mintak keje jadi maid ke gaya da mmg mcm bibik pinoy
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2022 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
surioo replied at 13-12-2022 07:27 PM
Yer tak payah. She bukan paham pun. Nak ckp pun mcm ada emas dlm mulut tu yg selfies semadang.  Di ...

Tulah pasal
Bkn phm pn die tu
Nti org gelak die gelak tp xthu ape hahahahaha

I kan klo tgok ig die mmg mute hahahaha
Mute pn rase annoying yg amat

Feeling2 cntik lg Padahal filter

Cube la post muka tanpa filter. Tgok bole feeling cntik lg ke x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-12-2022 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
kakacantikkan replied at 13-12-2022 07:28 PM
i terlepas rumah lama kepam..so x jd jual baby black ke cemana?

Hahahaha
Spekuan je jual tu

But weols smua setuju jual ke loving family lg bgs dr dok ngn kepam
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2022 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
kalo kepam xmo baby tu ko bagi je kat budder sbb dia kan asik nak babyyyy je
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2022 07:45 PM | Show all posts
kmbg replied at 13-12-2022 07:29 PM
Kira Kak Pam skrg status mcm PATI la kan..haha alang2 baik mintak keje jadi maid ke gaya da mmg mcm  ...

Katanya blekpar dah suruh lawyer handle. Nak apply GC pun tertunda bcos of baby AR. I harap dia kena cekup dgn immigration. Dok dgn over stayers sama2 dlm lockup
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2022 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
surioo replied at 13-12-2022 06:29 PM
Dia takleh g mana2, just tempat baby friendly n does not require ID check.  Dulu gelakkan HWLA tak ...

Lahh bodonya lahaii gelakkan org tak dpt fine dining. Tak fine dining pun hidup org lain lebih accomplished drpd dia. Memang dia hadap sgt yer branded items & fine dining seolah-olah itu adalah pencapaian terhebat dlm hidup ini
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-3-2023 04:30 AM GMT+8 , Processed in 2.608930 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list