CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: Highflyer19

[Politik] Siapa gagal, Tun M jawab Anwar…Takkan dia (Anwar) nak puji saya, dia yang rosakkan negara…Dia hanya fikir mahu jadi Perdana Menteri saja

  [Copy link]
Post time 12-12-2022 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 12-12-2022 03:42 AM
Najib jugak yg buat half highway kat kelantan kan? Yg Mempaga tu. Najib najib, kenapa la ko boleh  ...

In politics cara nak jatuhkan org politics mmg mcm ni lah..guna org jht kat blkg..tp sebenarnya yg arahkan tuk buat tu siapa? Sbb tu jolok tu xdijumpai lg..bukannya susah mn pun...tp yolah kan.. cuma alu tertny 2 kali ph naik ni..ini kali boleh tahu ke kat mn mh370 tu...yolah dulu xhbs2 isu ni..aku nak tau gak penamatnya..kot jd cam manifest ke kan..hihi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-12-2022 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 9-12-2022 08:28 PM
Memang pun nmpk sangat gelojoh tak menyempat masa langkah kajang.

Aku pun sanggup tawaf keliling kajang nak pastikan kak jah menang....padan muka aku haha.
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2022 10:26 AM | Show all posts
Bang Non gila jadi PM, akhirnya Bang Non dapat jadi PM lepas menggadaikan maruahnya berpakat dengan ketua penyamun. Ini olang sanggup buat apa sahaja, bahiya punya olang wooo
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2022 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 9-12-2022 08:16 PM
Realistik or not...he is not the one leading the nation now, anwar is...that is what matters...

Totally agree!!
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2022 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Hashtag DengkiKer
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2022 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Hati2 Tun, takut2 nanti siling rumah Tun pula kena pecah nanti
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2022 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Aliaskotonggo replied at 12-12-2022 10:26 AM
Bang Non gila jadi PM, akhirnya Bang Non dapat jadi PM lepas menggadaikan maruahnya berpakat dengan  ...

Agong pulak ko letak dimana kedudukheunnya bila menjemput kluster mahkamah utk bekerjasama dlm penubuhan kerajaan campuran?
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2022 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Atok relax2 jer la. Siapkan buku tuh. Kalau menarik buku tuh, nak beli .
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-12-2022 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
spankee_fili replied at 12-12-2022 07:28 AM
Kannn.. iols suka UTC, klinik 1malaysia yg dia perkenalkan.. even gst yg menyakitkan mata bila nam ...

UTC among the best apa yg najib buat. Then slogan heols.

Najib : SATUUUU

rakyat : Mlaysia!!!

Hahha. Dulu i benci sgt2 jib n mah. Tp bila BN tumbang, najib tumbang, baru i nmpk apa dia buat. Syg betul terpalit isu 1mdb n perangai hauk kakmah. Pm plg berani sbb berani kenalkan gst
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2022 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Atok tunggu PRU16. Nanti masuk bertanding lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2022 03:27 AM | Show all posts
stingergrumpy replied at 9-12-2022 08:14 PM
Coming from seorang negarawan....

Patutler bini ko dah kubur kata mari masih tak terdidik utk berhi ...

bukan tak terdidik. Atuk legit tegas tak bagi pakai. So?
N isu tudung dah jadi 50-50 (lebih baik pakai tapi tak perlu bertegas sangat dah pasal aurat rambut) dah kalau umur lanjut gitu.

Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2022 03:34 AM | Show all posts
Edited by Lagubestbest at 13-12-2022 03:42 AM
anony-mous replied at 12-12-2022 03:42 AM
Najib jugak yg buat half highway kat kelantan kan? Yg Mempaga tu. Najib najib, kenapa la ko boleh  ...

yup. dia paling bijak ekonomi. sekarang indonesia, thailand, pilipina semua jv projek ketapi laju ngan china tak amek untung sangat pun. malaysia je terputus link. banglades pun dah ada terowong bawah sungai.
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2022 04:34 AM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 9-12-2022 08:14 PM
Coming from seorang negarawan....

Patutler bini ko dah kubur kata mari masih tak terdidik utk berhi ...

Sebuk kan hijab dn aurat bini org si tongong ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2022 06:05 AM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 13-12-2022 04:34 AM
Sebuk kan hijab dn aurat bini org si tongong ni

Lebih dari 20 tahun mengepalai negara dlm kepimpinan.....mendapat gelaran piyem sampai 2 kali,the first in the history of mankind.....minik berhijab pun tunggu hidayah dari PENCIPTA?

Kalo aku ala utoh khen pemimpin keluarga macam ini seperti mana aku utoh khen laki ko sampai minik mulut macam hanat dlm porum, tak boleh control...wajar tak?

Genuine question utk ko ....

Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2022 06:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by stingergrumpy at 13-12-2022 06:13 AM
Lagubestbest replied at 13-12-2022 03:34 AM
yup. dia paling bijak ekonomi. sekarang indonesia, thailand, pilipina semua jv projek ketapi laju n ...

Pengakhiran seorang yg paling bijak ekonomi sampai tergolek dog dlm keadaan yg begitu mengaibkheun ....ditendang direject terus oleh rakyat sebegitu rupa...ketewasan yg teda bermaruah......

It's either rakyat lupa jasa atau karma........

Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2022 08:38 AM | Show all posts
zaman jibun oke je..tp terseksa dgn bini dia...over nau
zaman paklah lg best..tp biasalah..mn ada pm yg sempurna...
kita tgk anwar cmne skill dia...hrp okay..skrg npk mcm tpm yg lg berkuasa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-12-2022 08:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Lagubestbest replied at 13-12-2022 03:34 AM
yup. dia paling bijak ekonomi. sekarang indonesia, thailand, pilipina semua jv projek ketapi laju n ...

Selain UTC, highway Mempaga & Pan Borneo, ECRL & HSR antara projek best by najib. Then MRT. Dpt ke guanjeng, habis cut byk. Ingatkan heols kata dpt jimatkan, dpt jimat tp x usik plan asal. MRT tu nk guna lama berpuluh2 tahun. Mmg ok sgt fasilities fasa 1. Fasa 2 buruk. Now mgkin x rasa lg. Syg sgt2 ECRL , HSR & UTC tu. UTC tu sgt3 membantu ekonomi masa zmn najib
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2022 12:57 PM | Show all posts
Edited by Lagubestbest at 13-12-2022 01:05 PM
stingergrumpy replied at 13-12-2022 06:12 AM
Pengakhiran seorang yg paling bijak ekonomi sampai tergolek dog dlm keadaan yg begitu mengaibkheun  ...

haha tak perlu la sebut2 jasa karma derhaka bagai tu semua PR ayat bunga2.
bijak ekonomi tapi MENCURI, memangla ranap company mana2 pun.


Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2022 12:59 PM | Show all posts
ehh tak boleh ke kalau pemberita penulis jangan kacau atau tanya dia apa2 pasal politik dan negara?? jgn jd batu api melaka laaaaaaaaaa
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-4-2023 06:47 PM GMT+8 , Processed in 0.105799 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list