CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mojarean_X

[Politik] TERKINI: Rosmah beri penjelasan mengapa beliau berada di ibu pejabat UMNO ketika mesyuarat majlis kerja tertinggi UMNO berlangsung

  [Copy link]
Post time 9-12-2022 07:44 AM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 8-12-2022 10:01 PM
taik korang yg tanak cuci sendiri


Memang UMNO plan nak reset.

KJ akan lawan zahid lagi. Nampak dah peluang cerah untuk reset UMNO.

Sehinggalah DSAI datang selamatkan zahid. Lantik jadi DPM dan Menteri Luar Bandar supaya boleh control perwakilan semula dan pertahankan jawatan pada pemilihan 6 bulan akan datang.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-12-2022 07:54 AM From the mobile phone | Show all posts
ada la tu dia sbg wakil si suami hadir sbb saksi.
Hal dalaman parti biar je la diorg tu uruskan.
Umno kena buang mana2 ahli yang berpaling tadah.

Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2022 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Releven lg ke umno ni? Apa bnd yg nak diperjuangkan?
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2022 08:29 AM | Show all posts
nampak tak taktik presiden melemahkan team b nk lwn dia dlm pemilihan..
dia tau tsam akan regu dgn kj,noh omar,bera nanti..dia patahkan sayap satu
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2022 08:32 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2022 08:36 AM | Show all posts
sharlenetexas replied at 8-12-2022 09:28 PM
Assistant ketua wanita?
Penasihat?
Penaung?

punah-sihat

nak kata punai-sihat tabbley sbb sheols takde kote
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2022 08:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak sabar nk baca komen menantu flamboyan nek semah si pazley tu
Sbb dia kan suka mencapub kalo related dgn neksemah
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2022 08:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Teringat pulak klip bidio dia kutuk nurulijah tak salam dia..panggil nama jer..gaya cakap goyang2 badan..harap kali ni nurulijah sebut semua nama penuh dan pangkat.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-12-2022 09:09 AM | Show all posts
lama lg kan nak pru 16..
aku kot penyamun2 nih naik...uih...uihh..hrp DSAI jgn la...pls la jgn bg dorg pgg jawatan apa2..
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2022 09:17 AM From the mobile phone | Show all posts
sangbara2020 replied at 9-12-2022 09:09 AM
lama lg kan nak pru 16..
aku kot penyamun2 nih naik...uih...uihh..hrp DSAI jgn la...pls la jgn bg do ...

Apa benda hang sembang? Dah tentu PM 10 dah lantik ketua penyamun jadi TPM..
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2022 09:20 AM | Show all posts
JunkMail replied at 9-12-2022 09:17 AM
Apa benda hang sembang? Dah tentu PM 10 dah lantik ketua penyamun jadi TPM..

yg dlm tu haaaa....jgn le dikeluarkan
ada ke cahaya kegemilangan nak kua ehh
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2022 09:22 AM | Show all posts
jauh di sudut hati bossku masih ada aura utk tadbir negara
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2022 09:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Minami2013 replied at 9-12-2022 07:32 AM
Bodoh lah umno ni kalau masih sokong zahid jadi presiden. Kalah teruk mase pru baru ni di sebabkan d ...

Umno mana ada yg bijak. Janji Zahid jaga KB elok² terjamin la kedudukan dia.

Patut tukar stail mengundi pemilihan umno nie, bg semua ahli bole undi baru betul so susah sikit nak libatkan politik wang & jawatan.
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2022 09:28 AM From the mobile phone | Show all posts
ResellerMaxis replied at 9-12-2022 07:44 AM
Memang UMNO plan nak reset.

KJ akan lawan zahid lagi. Nampak dah peluang cerah untuk reset UMNO.

Sy pun nmpk gitu bang, byk² post nape dia bagi menteri KPLB sebab ada berkait dgn akar umbi umno. Dlm KPLB ada Kemas, Ketua kg jd kalau dia pandai susun penyokong dia dari bawah smp ke Ketua bahagian memang payah nak kalahkan wake Zahid nie..
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2022 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts
mojarean_X replied at 9-12-2022 06:51 AM
Pasti menarik jika berlaku

Betul

Najiblah trump card wak jahit

Wak jahit dah takde harapan menang pemilihan umno untuk jawatan presiden sebab akar umbi pon dah tak suka sama wak

Cuma tinggal najib ke yang pro anwar tapi masih disayangi oleh akar umbi umno

Ada sebab wak jahit jadi menteri wilayah persekutuan.. ini kerana salah sorang dari lima orang panel untuk pengampunan najib kelak ialah menteri wilayah persekutuan
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2022 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 9-12-2022 01:52 AM
Nekmah join dap?

Agaknyeh kalo bn cemolot pn hari tu ,musti nekmah sanggup join pas siap berkelubung lagi..wakaka
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-12-2022 01:33 PM | Show all posts
kelasss laaa PM10....
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2022 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 8-12-2022 02:36 PM
btw muka nekmah makin cair

Nampak mcm Dobby Harry P pulak di mata iols

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2022 02:35 PM | Show all posts
kita tunggu dan lihat apa yang akan berlaku next.. next........
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2022 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau puak h20 + nuor muso join peel end pun 2 x 5 ph join bee end...sbb nuor muso sama lah jahit kaki songlap..blom kira si h20, kes lcs tunggu masa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-3-2023 12:55 AM GMT+8 , Processed in 0.102956 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list