CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 213|Reply: 0

[Household & Property] Jom sertai trend terkini memasang rumput tiruan di balkoni

  [Copy link]
Post time 7-12-2022 01:01 PM | Show all posts |Read mode
Adakah anda tahu yang sekarang tengah in-trend penggunaanrumput tiruan di balkoni rumah? Rumput tiruan adalah produk sintetik yangdiperbuat dari benang polypropylene untuk rumputnnya manakala 100% fresh pvcuntuk backingnya. Apabila dibuat dari material berikut, rumput tiruan mempunyaiketahanan yang lebih berganda berbanding rumput biasa, disamping mempunyai kospenjagaan yang rendah berbanding rumput tiruan sebenar. Kami di Al Aqsa Carpetssentiasa cuba yang terbaik untuk memberikan produk dengan kualiti terbaik dipasaran dengan harga kilang untuk setiap pelanggan kami.


Penggunaan rumput tiruan adalah tidak terhad kepada lamansahaja kepada mereka yang baru ingin mengenali rumput tiruan. Ia adalah sejenisproduk fleksible yang boleh digunakan di pelbagai tempat dan jenis ruanganseperti kegunaan penjual air (hiasan meja), kegunaan ruangan rehat di dalammall, laman-laman rumah, ruangan di dalam pejabat atau bilik mesyuarat, tidaklupa ruangan balkoni. Setiap rumput tiruan mempunyai kesesuaian terhadapruangan-ruangan tertentu. Di Al Aqsa Carpets, kami akan menerangkan secarateliti tentang pemilihan jenis rumput agar anda dapat memilih rumput yangberkualiti dan bersesuaian dengan jenis kegunaan dan ruangan anda.


Pengunaan rumput di balkoni akan sedikit sebanyak dapatmengindahkan lagi ruangan balkoni anda disamping memberikan ketenangan jiwadengan kemasan yang tampak nature-oreinted. Kini, dengan pemasangan rumputtiruan, keluarga anda akan seronok meluangkan masa di luar bersama ahlikeluarga yang lain untuk aktiviti harian anda. Tidak perlu bersusah memikirkaningin keluar membawa anak-anak keluar bermain di taman setiap hujung mingguatau waktu cuti jika sekali sekala anda boleh beriadah Bersama keluarga dibalkoni rumah anda sahaja. Tambahkan beberapa kerusi, buaian dan meja bulat,anda sudah boleh bersenang-lenang beriadah Bersama keluarga melihat matahariterbenam.


Rumput tiruan di Al Aqsa datang dengan keistimewaan lapisanperlindungan UV yang memberikan rumput tiruan kami kelebihan untuk diletakkandi ruangan terbuka dan terdedah kepada ruangan matahari seperti di balkoni. UVProtection berfungsi sebagai perlindungan untuk rumput tiruan dari warnanyadilunturkan oleh sinar ultraungu yang dibawa oleh cahaya matahari, sepertimanakita memerlukan sunscreen untuk mengelakkan kulit kita gelap. Biasanya dikawasan terbuka yang terdedah kepada hujan dan panas seperti di balkoni ataulaman rumah, kami di Al Aqsa mencadangkan anda untuk membeli rumput tiruanjenis 2x UV Protection, jenis yang paling biasanya untuk kegunaan outdoorsecara ringan.


Kepada penggemar-penggemar dekorasi dalaman, Al Aqsa Carpetssedang menawarkan promosi year-end sale bagi rumput tiruan jenis 25mm dan 40mm3uv! Untuk promosi year-end sale ini rumput tiruan 25mm dan 40mm 3x UVprotection kami oleh didapati sehinga 60% potongan harga untuk setiappembelian! Rebut peluang untuk mendapatkan rumput tiruan 3x UV Protection untuklaman atau balkoni anda kerana ia mempunyai daya tahan yang tinggi terhadapkelunturan warna (sehingga 10tahun!) dan warna rumput yang memukau dan tampakasli dengan adanya efek rumput mati!


Jom dapatkan pelbagai jenis rumput tiruan berkualiti tinggieksklusif dari Al Aqsa Carpets. Anda boleh beli secara walk in di cawangan AlAqsa Carpets Factory Outlet Store (AQSAFOS) atau Al Aqsa Pusat Penghabisan Stok(AQSAPPS) untuk anda sendiri pijak, rasa dan sentuh kualiti rumput tiruan yangkami sediakan.  Cawangan kami di DesaLatania Seksyen 36 Shah Alam, Selangor. Bolehgoogle atau waze terus bagi mendapatkan panduan jalan ke Gudang kami. Terimakasih kerana sudi meluangkan masa membaca perkongsian ilmu yang tidak seberapaini, sebarang keterangan lanjut, boleh layari -


1.      Inquiries Al AqsaCarpets – 016224 3765
2.      P.I.C RumputTiruan Al Aqsa Carpets – 016224 8425
3.      P.I.C Umum AlAqsa Carpets – https://bit.ly/aqsaallproducts

4.      Info Produk link

5.      Online /E-Commerce untuk pembelian
a.      Website – https://aqsaonlinestore.com.my/

Ikuti perkembangan dan berita tentang sebarangpromosi, kontent menarik, dan perkongsian info produk Al Aqsa Carpets melaluisaluran- saluran berikut –
1.      Facebook – https://www.facebook.com/aqsacarpets/

Sebarang pertanyaan lanjut mengenai produk,promosi, dan testimoni boleh hubungi –
·        En. Hakimi: 016224 8027 / https://bit.ly/aqsaallproducts
·        En. Izzad: 016224 0507 / https://bit.ly/inquiryizzad
·        En. Luqman: 016224 3765 / https://wa.link/gw5k05

Sebarang pertanyaan lanjut mengenai produk,promosi, dan testimoni boleh hubungi –
·        En. Hakimi: 016224 8027 / https://bit.ly/aqsaallproducts
·        En. Izzad: 016224 0507 / https://bit.ly/inquiryizzad
·        En. Luqman: 016224 3765 / https://wa.link/gw5k05


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT 

ADVERTISEMENT


 ADVERTISEMENTADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-2-2023 03:27 AM GMT+8 , Processed in 0.077115 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list