CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 2290|Reply: 39

[Tempatan] Standard IQ Menteri Kupon.. Selesai isu minyak peket dengan penggunaan kupon

  [Copy link]
Post time 6-12-2022 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Kalau inilah level menteri, elok lantik acik jaga kaunter funfair ajelah jadi menteri

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-12-2022 10:14 PM | Show all posts
boleh bukak tender pembekal kupon
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2022 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
kupon digital je takleh? guna mysejahtera yg dah bersawang tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2022 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
HuoJingJue replied at 6-12-2022 10:14 PM
boleh bukak tender pembekal kupon

Masyukkkkkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2022 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda replied at 6-12-2022 10:21 PM
kupon digital je takleh? guna mysejahtera yg dah bersawang tu

Platform dah ada kan.. guna jela.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2022 11:41 PM | Show all posts
kalau digital
tak masyuk

kalau pakai kupon
htr design lagi
kemudian gi cetak lagi
bab agihan lagi
majlis penyampaian kupon lagi
pasang canopy utk majlis penyampaian
so proses utk mewujudkan ribuan peluang pekerjaan
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2022 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Pm macam dibekukan semenjak tahun 1998. Baru ingat nak bagi kontrak print kupon pada company kroni. Pastu nanti geng geng dap boleh jual kupon tiruan.

Rupanya dunia dah maju. Rakyat kena ajar pm
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2022 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
bunnyj3lly replied at 6-12-2022 10:25 PM
Platform dah ada kan.. guna jela.

Apa khabar lah mysejahtera. Kerajaan dah abis bayar belum 400 juta ke 800 juta yg mereka minta tu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-12-2022 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
ResellerMaxis replied at 6-12-2022 11:59 PM
Apa khabar lah mysejahtera. Kerajaan dah abis bayar belum 400 juta ke 800 juta yg mereka minta tu. ...

Gi lah update .
Latest ada record derma darah n reward..
Syukur alhamdulillah diorang bijak sikit..
Slama ni guna buku asik lupa bawa je..
Senang pasni nak.track derma darah
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2022 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
ResellerMaxis replied at 6-12-2022 11:59 PM
Apa khabar lah mysejahtera. Kerajaan dah abis bayar belum 400 juta ke 800 juta yg mereka minta tu. ...

Haha. I hampir terlupa kewujudan apps tu sampailah baru ni ada fam members kena covid lagi sekali. Blur 5 saat apo nak buek
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2022 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
ejans replied at 7-12-2022 12:04 AM
Gi lah update .
Latest ada record derma darah n reward..
Syukur alhamdulillah diorang bijak sikit. ...

Iols terkejut ya tengok ada rekod derma darah dlm mysejahtera tu.
masalahnya,tahun bila menderma pun tak ingat
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2022 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
ejans replied at 7-12-2022 12:04 AM
Gi lah update .
Latest ada record derma darah n reward..
Syukur alhamdulillah diorang bijak sikit. ...

Serius lah ada rekod derma darah? Iol xpernah derma darah semenjak covid. Baru baru ni nak kembali menderma darah tapi xjumpa dah buku derma darah.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2022 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
ResellerMaxis replied at 7-12-2022 12:16 AM
Serius lah ada rekod derma darah? Iol xpernah derma darah semenjak covid. Baru baru ni nak kembali ...

Dah beberapa bulan ade..aku ari tu last msk gak data dlm tu.. excited gak sbb benda baru Kan..Kira cpt gak la x sampai 24jam update..
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2022 12:24 AM From the mobile phone | Show all posts
ina_na replied at 7-12-2022 12:20 AM
Dah beberapa bulan ade..aku ari tu last msk gak data dlm tu.. excited gak sbb benda baru Kan..Kira ...

Interesting. So sekarang nak derma darah xyah bawa buku lagi lah.

Bijak juga pdn ni. Iol ingat rekod dalam buku je. Hilang buku hilanglah rekod.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2022 02:42 AM From the mobile phone | Show all posts
R2D2 replied at 6-12-2022 11:41 PM
kalau digital
tak masyuk


Hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2022 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
ResellerMaxis replied at 7-12-2022 12:24 AM
Interesting. So sekarang nak derma darah xyah bawa buku lagi lah.

Bijak juga pdn ni. Iol ingat re ...

Aku sbb mmg letak dlm beg duit..rsnye x yah dah kot..entah la.. Kalo nampak org derma darah cer tanye..aku bulan 1 ni br boleh derma blk..X pun nanti aku tanye la.. tunggu lg 3 minggu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-12-2022 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
La btl ke nak pki sistem kupon beli minyak? Aku ingt berita troll je.

Tiket parkinf kete skng pun da pki digital bang. Paper less.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2022 11:03 AM | Show all posts
dia ni selalu kena kecam.
baca surat petani? lalu menangis
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2022 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
alaa jgn la pakai mysengsara. nnt nampak plak status suci itewww
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2022 11:17 AM | Show all posts
kupon la..acik2 kampung mana reti guna paywave segala... barulah bersasar, satgi acik t20 beli minyak peket korang marah plak..hihi..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 09:53 PM GMT+8 , Processed in 0.118488 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list