CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 940|Reply: 7

Dua Pelajar Perempuan Cedera Parah Ditikam Ketika Jalan Kaki Pergi Ke Bas Sekolah

  [Copy link]
Post time 6-12-2022 10:14 AM | Show all posts |Read mode
Dua remaja perempuan berumur 13 dan 14 tahun diserang dalam sekitar pukul 7:30 pagi waktu tempatan dan telah dibawa ke hospital dengan kecederaan yang parah.


Menurut kenyataan pihak polis tempatan, remaja perempuan itu dipercayai sedang berjalan kaki menuju ke bas sekolah apabila diserang seorang suspek bersenjatakan pisau.


Suspek seterusnya melarikan diri ke bangunan berdekatan untuk meloloskan diri.


Foto: The Sun




Pihak polis telah menyerbu bangunan itu dan membuat tangkapan ke atas dua individu yang ditemui di dalam premis tersebut.


Kejadian berlaku di Illerkirchberg berdekatan Munich, Jerman.


Ia masih belum dikenal pasti sama ada suspek mengenali dua mangsa perempuan tersebut tetapi proses sisasatan telah dimulakan.


Polis juga masih belum dapat menyatakan motif di sebalik serangan itu. -CARI


Sumber: mStar The Sun
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-12-2022 04:11 PM | Show all posts
dah kenpa. xpsal je serang anak orang
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2022 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh? Bukan ke negara kokesen ni selamat ler? Kata negara yg top 10 terpaling selamat utk melancong
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2022 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
laaahaiii news pun dah nak ujung baru inform kat mana. iols dah naik seram kot kejadian di ibu pertiwi

dah nape pagi2 org pergi kerja ko pergi tikam anak org???
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2022 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Illerkirchberg tu yang tak menahan tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2022 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Jahhh.. aku ingatkan kat melawati ke, padang jawa ke...
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2022 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Terkejut iols ingatkan kat malaysia tadi tgk gambar lain je suasananya.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2022 10:16 AM | Show all posts
syamzana: laaahaiii news pun dah nak ujung baru inform kat mana. iols dah naik seram kot kejadian di ibu pertiwidah nape pagi2 org pergi kerja ko pergi t ...



dendam kesumat mungkin
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 06:26 AM GMT+8 , Processed in 0.100363 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list