CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 3255|Reply: 56

Kenapa Tengku Zafrul Tak Hadir Mesyuarat Khas Kabinet?

[Copy link]
Post time 5-12-2022 03:32 PM | Show all posts |Read mode
Putrajaya: Hanya Menteri Perdagangan Antarabangsa dan Industri (MITI), Tengku Datuk Seri Zafrul Tengku Abdul Aziz yang tidak menghadiri mesyuarat khas Kabinet Kerajaan Perpaduan hari ini.


Perkara itu disahkan pegawai Pejabat Perdana Menteri hari ini yang memaklumkan menteri berkenaan mempunyai urusan di Qatar.


Beliau bagaimanapun tidak memperincikan urusan berkenaan.




Foto: Harian Metro




Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim hari ini mempengerusikan mesyuarat khas Kabinet Kerajaan Perpaduan di Perdana Putra di sini, tiga hari selepas senarai anggota Jemaah Menteri diumumkan Jumaat lalu.


Barisan Kabinet dianggotai 28 menteri serta dua Timbalan Perdana Menteri, selain Anwar sendiri memegang portfolio Menteri Kewangan.


Mesyuarat pertama yang dihadiri Jemaah Menteri kecuali Tengku Zafrul itu bermula jam 10 pagi.


Anwar tiba di bangunan Perdana Putra itu pada 8.10 pagi sebelum mempengerusikan mesyuarat khas berkenaan.


Anwar, 75, mengangkat sumpah sebagai Perdana Menteri pada 24 November lalu, hampir seminggu selepas Pilihan Raya Umum ke-15 (PRU-15) menyaksikan tiada mana-mana parti politik mahupun gabungan berjaya memperoleh jumlah kerusi mencukupi untuk membentuk kerajaan. -CARI


Sumber: Harian Metro
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-12-2022 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
ari tu pun menteri2 umno dok lepak2 umah wak sambil tgk pengumuman bang non pun dia tiada

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2022 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
tengok world cup lettew
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2022 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
mojarean_X replied at 5-12-2022 03:34 PM
ari tu pun menteri2 umno dok lepak2 umah wak sambil tgk pengumuman bang non pun dia tiada

He have a life as sportsman

Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2022 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Ari pertama dh absent. Bad record nanti bila boss nk evaluate hujung tahun nanti
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2022 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka ati laa dia nk pg mana...Bung Nuwar bkn blh buat apa pun.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2022 03:53 PM | Show all posts
member meols cakap hari sabtu ari tu dia dah lapor diri masuk keje lepas joging
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2022 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
dah tau diri tu tgh diperhatikan rakyat, masuk je la dulu meeting ni..urusan apa yg penting sgt smpi takleh postpone tu?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-12-2022 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Si Hadi rindu tak jd duta …
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2022 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
exclusive_vvip replied at 5-12-2022 02:56 PM
dah tau diri tu tgh diperhatikan rakyat, masuk je la dulu meeting ni..urusan apa yg penting sgt smpi ...

showing his power la kot.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2022 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
exclusive_vvip replied at 5-12-2022 03:56 PM
dah tau diri tu tgh diperhatikan rakyat, masuk je la dulu meeting ni..urusan apa yg penting sgt smpi ...

Semalam game england daaaaa.....ardent supporter hokay? World cup sekali every four years.....sedangkhen kerja sampai bila pun tak boleh habis.....setakat satu mtg tak hadir...bos dulu lagi terok tau....

Kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2022 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Pi tgk bola ?
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2022 04:17 PM | Show all posts
korang ni pikir la logik sikit

dia dilantik pun atas arahan sapa?

sekarang ni musim world cup, surely la dia diminta utk ikut sama

korang ingat yg arahkan tu cap ayam ke?
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2022 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Kerajaan Luar Tabi'e la katakan

Menteri ponteng meeting kabinet sebab nak tengok bola
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2022 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
totokreturn. replied at 5-12-2022 04:17 PM
korang ni pikir la logik sikit

dia dilantik pun atas arahan sapa?

Mungkin ereb ajak tengok bola ke tok?
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2022 04:51 PM | Show all posts

ydpa pun lps kabinet angkat sumpah haritu pegi qatar.husnuzonnnn .....jumpa pelabur2 dari ereb qatar
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-12-2022 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Zafrul suka main bola
Hari-hari Zafrul suka main bola

Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2022 05:42 PM | Show all posts
Kak-Rohana replied at 5-12-2022 03:59 PM
Si Hadi rindu tak jd duta …

rindu duit tu uoolsssss...
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2022 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 5-12-2022 04:51 PM
ydpa pun lps kabinet angkat sumpah haritu pegi qatar.husnuzonnnn .....jumpa pelabur2 dari ereb qat ...

Support negara islam jadi tuan rumah.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2022 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
maseh sentap kerna lantikan dipersoal? bkn ritu katenye dh masuk opis. husnuzon japrol demam pagi ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-2-2023 01:30 PM GMT+8 , Processed in 0.112679 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list